leymann 13.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. W tym roku planuję zaprojektować i zrobić instalację centralnego ogrzewania. Ze względu na niski budżet, wszystko mam zamiar robić samemu. Już od dłuższego czasu przeglądam fora i czytam artykuły dotyczące, doboru kotła, mocy grzejników, średnicy rur itd. Jednak mimo tego w dalszym ciągu mam niedosyt informacji i wiedzy dotyczącej projektowania centralnego ogrzewania. Na początek chciałbym sam trochę się pomęczyć, a nie iść na łatwiznę i pisać tematu: "Projektowanie instalacji C.O. pomocy". W związku z tym,prosiłbym was o jakieś linki do stron, gdzie można sie dowiedzieć, jak powinno się projektować instalację C.O. Chciałbym również dowiedzieć się sposobu/ zasady działania poszczególnych elementów instalacji.Tak jak wcześniej pisałem, zwiedziłem już dość dużą ilość stron, jednak nadal mam pytania pozostające bez odpowiedzi. Dlatego zwracam się z prośbą o podesłanie jakichś poradników itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts