pumqa 29.07.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 PiotrTok piękny dom A mam pytanie odnośnie elewacji zewnętrznej. Jaki to jest kolor? I te panele w kolorze szarym to gotowe drewno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migoniek 11.08.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Hej! Ja buduję Zręczny C77B, ale mam ten sam kolor okien i dachu. Możesz mi przesłać parę fotek Twojej elewacji? a może jakieś fotki ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodi 12.08.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jak w temacie , jestem przed wyborem koloru okien i nie wiem co wybrać, zastanawiam się czy brać kolor także w środku czy raczej od środka tylko białe?! dodam że na zewnątrz planuję jakiś jasny brąz. co Wy na to, jakie macie doświadczenia i co wybieraliście u siebie?! Jestem na tym samym etapie. Na zewnątrz chyba wybiorę ciemnobrązowe okna, bo przewiduję w przyszłości białą elewację, mam też dachówkę z mokki, więc będą doskonale pasować. Od środka myślę jednak wybrać białe, dlatego że będą tańsze i optycznie powiększą przestrzeń, no i uniwersalna biel będzie pasować do każdego koloru ścian. Obawiam się, że jak wybiorę od środka brązowe, to znacznie zmniejszą przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts