kamila-t 13.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Chcę położyć w mieszkaniu deska litą dębową lakierowaną i szukam opinii na temat produktów z różnych firm. Które deski są dobre jakościowo i warto w nie zainwestpwać - Dąbexu, Barlinka a może jakiejś innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 13.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ewentualnie polecam Kopp - http://www.pokrycia-podlogowe.pl/oferta/oferta-parkiety/parkiety-lite-lakierowane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 13.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Chcę położyć w mieszkaniu deska litą dębową lakierowaną i szukam opinii na temat produktów z różnych firm. Które deski są dobre jakościowo i warto w nie zainwestpwać - Dąbexu, Barlinka a może jakiejś innej firmy? Jakie masz oczekiwania od desek? Jak będzie użytkowana podłoga z tych desek? Jakie macie upodobania klimatyczne? Czy będą klejone do podłoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 14.01.2012 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jakie masz oczekiwania od desek? Jak będzie użytkowana podłoga z tych desek? Jakie macie upodobania klimatyczne? Czy będą klejone do podłoża? Deski będą klejone do podłoża i będą w pokojach oraz w salonie. Użytkowane przez rodzinę z dwójką dzieci. Upodobania klimatyczne - lubię jak w domu jest ciepło, czyli ok. 21-22 stopnie. A oczekiwania - mają ładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 15.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Drewno pracuje tylko w szerokości. Deska, parkiet w cegłę sprawia, że tafla podłogi pracuje tylko na dwie ściany prostopadłe do kierunku układania. W praktyce to taka jedna wielka deska od ściany do ściany. Klimat mamy jaki mamy, wilgotność powietrza skacze w bardzo dużych przedziałach a drewno zawsze na to reaguje. Generalnie to deski powinny zachowywać stosunek grubości do szerokości 1:4 i dobry elastyczny klej pozwalający na pracę całej tafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 27.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Które deski są dobre jakościowo i warto w nie zainwestpwać - Dąbexu, Barlinka a może jakiejś innej firmy? Wszystko tylko nie Dąbex. W tym czymś warstwa wierzchnia odkleja się od spodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 27.01.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wszystko tylko nie Dąbex. W tym czymś warstwa wierzchnia odkleja się od spodniej. Jak w desce litej, czyli z jednego kawałka, może coś się odkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 28.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Akurat nie doczytałem, że chodzi o deski lite. Chodziło o deski warstwowe Dąbex rozklejają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 18.12.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ostatecznie wybrałam Dąbex i litą deskę dębową 20x100x500-1500. Wygląda fantastycznie i użytkuje bardzo dobrze. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 18.12.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 stylowo ty jestes pracownikiem Barlinka ?? przedstawicielem?? odgrzebałeś kilka tematów i wszędzie zachwalasz produkty barlinka i podkreślasz tą nazwe..Wszystkie twoje posty zawieraja reklame produktów barlinka, oleje, panele , parkiety itp.dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_e_b_a_s_t_i_a_n 19.12.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Spróbuj zajrzeć na tę stronę http://www.koma-warszawa.com.pl. Tam jest sporo zdjęć różnych desek dębowych. Pozdrawiam Chcę położyć w mieszkaniu deska litą dębową lakierowaną i szukam opinii na temat produktów z różnych firm. Które deski są dobre jakościowo i warto w nie zainwestpwać - Dąbexu, Barlinka a może jakiejś innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam-86 23.12.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Ładne, ładne tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_krak 24.12.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Fajną kolekcję podłóg litego dębu wprowadziła też firma Kopp -nazywa się to Dęby z Charakterem albo Deski Północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam-86 30.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 A jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wowe 26.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Szukam desek dębowych (lite bądź warstwowe wszystko jedno) koniecznie bielonych fabrycznie najlepiej jak najdłuższych i szerokich w rozsądnej cenie. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 29.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 A ja polecam firme revesen , kilka tematów niżej umieściłem zdjęcia deski od tego producenta ( fazowana , olej bielona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proletariat 29.05.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Odradzam Barlinka - tak jak deskę wielowarstwowa można powiedzieć, ze ma na jakimś poziomie to w litej gotowej - masakra. Deski się nie schodzą, nie trzymają katów, powstają dość spore szczeliny, fugi są nierówne. Dąbex na pewno będzie lepiej wyglądać. A co do rozwarstwiania się ich podłóg - nie spotkałem się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaXXXXX 14.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Mam już kilka lat deskę Barlinek i chyba dobrze trafiłam bo jestem z niej bardzo zadowolona - natomiast spotkałam się z opinią, że z podlogami drewnianymi mogą byc różne historie szczególnie takimi które leżą na skladzie np. w dużych marketach gdzie nie ma odpowiednich warunków jeśli chodzi o temperaturę. Ja swoją zamawiałam łącznie z montażem w firmie Panel-Pol z 29 listopada z Krakowa i mogę z czystym sumieniem polecić. Dla wszystkich, którzy mają dzieci, koty, psy polecam kolor jesion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 03.11.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Czym zabezpieczyć deske lita lakierowana, mam swiezo ulozona ponad 100m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Mądrecki 03.11.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pełną gamę profesjonalnych produktów do zabezpieczenia podłóg lakierowanych znajdziesz tutaj:http://www.bona.com/pl/Polski/BonaSystem/Produkty-konserwujce/Finished-floors/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts