Wrona1977 13.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Czy ktoś budował już według projektu SAMBOR?? My wybraliśmy SAMBOR REX - najnowszą wersję tego projektu i bardzo jestem ciekawa opinii tych którzy budowali lub budują wg tego (lub zbliżonej jego wersji) projektu Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fish9 08.02.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam, my również wybraliśmy ten projekt w chwili obecnej mamy już pozwolenie na budowę, starujemy kwiecień-maj. Projekt wybraliśmy ze względu na dobre rozmieszczenie pomieszczeń oraz o chyba stosunkowo niskie koszty budowy. PozdrawiamR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 13.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Hej Wpadł mi oko projekt SAMBOR EKO. Ma idealne rozmieszczenie pomieszczeń i zadowlający metraż biorąc pod uwagę powierzchnię netto domu. Co prawda jeszcze nie buduje (mam nadzieję, że niedługo dostanę "zielone światło" z gminy), ale chętnie przeglądam projekty. Samor wydaje się bardzo funkcjonalnym i niedrogim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts