ja14 14.01.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jak pojawil sie snieg to od razu w duzych ilosciach;-)Dlatego przy tej okazji chcialem zapytac uzytkownikow czy intensywne opady sniegu wplywaja jakos na prace pomp P-W? Czy nie tworzy sie zaspa na parowniku? Moze przy okazji jakies zdjecie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 14.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YmNxhqHwPow&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 14.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) PięknieJa to w ekogroszek chyba pójdę jednak ,jak gazu nie załatwię.Trza będzie raz na 3-4dni dorzucić i wywalić popiół ,bo coraz bardziej wątpie w te wynalazki.Francja,Włochy itp w rejonach gdzie śnieg jest rzadkośćią można się tym dogrzać i tyle Edytowane 14 Stycznia 2012 przez tomek131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 14.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 mnie na ekogroszek nie stać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 14.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Pięknie Ja to w ekogroszek chyba pójdę jednak ,jak gazu nie załatwię.Trza będzie raz na 3-4dni dorzucić i wywalić popiół ,bo coraz bardziej wątpie w te wynalazki.Francja,Włochy itp w rejonach gdzie śnieg jest rzadkośćią można się tym dogrzać i tyle Ja postawiłem na wysokości 60 cm nad ziemią i nie muszę przeprowadzać się do Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 14.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Moze byc i 2 m nad ziemia ale jak snieg oblepi wymiennik to chyba non stop odszranianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A co - zamienia się w klimę ? :) LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 15.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Moze byc i 2 m nad ziemia ale jak snieg oblepi wymiennik to chyba non stop odszranianie. Jeżeli piszesz o lawinie w górach to masz rację Już 3 lata nie miałem problemu w Warszawie. A bywało ,że trudno było dojść do maszyny przez zaspę. A ty gdzie miałeś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 15.01.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja mialem taki problem w samochodzie. Snieg taki walil, ze wycieraczki ledwie dawaly rade. I tak sobie pomyslalem, ze jak wiatrak nawiewa tak sniegu na parownik to moze byc niewesolo.Dlatego zalozylem ten temat. Sek w tym, ze cos uzytkownicy niezbyt wylewni. Czyzby wszyscy przy lopatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QQQQ 15.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja mialem taki problem w samochodzie. Snieg taki walil, ze wycieraczki ledwie dawaly rade. I tak sobie pomyslalem, ze jak wiatrak nawiewa tak sniegu na parownik to moze byc niewesolo. Dlatego zalozylem ten temat. Sek w tym, ze cos uzytkownicy niezbyt wylewni. Czyzby wszyscy przy lopatach? ustawienie jedn zew pod dachem gwarantuje brak lopaty w ręku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 15.01.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzieki za zdjecie. Widac, nie wszedzie tak sypalo jak u mnie. Pod wiata 5x5 m jest calkiem bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QQQQ 15.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dzieki za zdjecie. Widac, nie wszedzie tak sypalo jak u mnie. Pod wiata 5x5 m jest calkiem bialo. u mnie tez sypalo, ogrod mam biały ale z desek zmiotłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lujski 15.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a czy mozna zamknac jednostke zewnetrzna w jakies "szopie", tak zeby nie bylo opadów na pompe ??? aa u mnie sniegu w zasadzie nie widac , moze troszke na trawce lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QQQQ 15.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a czy mozna zamknac jednostke zewnetrzna w jakies "szopie", tak zeby nie bylo opadów na pompe ??? aa u mnie sniegu w zasadzie nie widac , moze troszke na trawce lezy mysle ze tak, ale trzeba zapewnic odpowiedni przeplyw powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 15.01.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ustawienie jedn zew pod dachem gwarantuje brak lopaty w ręku:) Bedzie problem z odpływem kondensatu (za nisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 15.01.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 u mnie tez sypalo, ogrod mam biały ale z desek zmiotłem Dla niektórych to kataklizm uzasadniający rezygnację z pc pW:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 15.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A wystarczy zrobić tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek131 15.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko jeszcze z tym huczeniem zajebistym co zrobić.Pompa na jakiej ścianie najlepiej aby była ?Północna chyba nie bardzo nie?Na południowej zas latem nie zleje się w kule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QQQQ 15.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dla niektórych to kataklizm uzasadniający rezygnację z pc pW:D dzisaj zrobilbym jak na Twoim zdeciu w kolejnym poscie, ale juz mam tak: na wysokosc podest 24cm z bloczkow betonowych, 30cm 2teownik i dopiero agregat mysle ze jak na intuicyjne montowanie poszlo nieźle p.s. wielu z tego powodu zreygnowalo i ... poszli w groszek , a niebawem bedzie podatek od CO2 od gospodarstw domowych, ciekawe na co zamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QQQQ 15.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko jeszcze z tym huczeniem zajebistym co zrobić.Pompa na jakiej ścianie najlepiej aby była ?Północna chyba nie bardzo nie?Na południowej zas latem nie zleje się w kule masz pci P-W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts