Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa P-W a sniezyca.

ja14

Recommended Posts

Pięknie

Ja to w ekogroszek chyba pójdę jednak ,jak gazu nie załatwię.Trza będzie raz na 3-4dni dorzucić i wywalić popiół ,bo coraz bardziej wątpie w te wynalazki.Francja,Włochy itp w rejonach gdzie śnieg jest rzadkośćią można się tym dogrzać i tyle

Edytowane przez tomek131

Pięknie

Ja to w ekogroszek chyba pójdę jednak ,jak gazu nie załatwię.Trza będzie raz na 3-4dni dorzucić i wywalić popiół ,bo coraz bardziej wątpie w te wynalazki.Francja,Włochy itp w rejonach gdzie śnieg jest rzadkośćią można się tym dogrzać i tyle

Ja postawiłem na wysokości 60 cm nad ziemią i nie muszę przeprowadzać się do Włoch

Ja mialem taki problem w samochodzie. Snieg taki walil, ze wycieraczki ledwie dawaly rade. I tak sobie pomyslalem, ze jak wiatrak nawiewa tak sniegu na parownik to moze byc niewesolo.

Dlatego zalozylem ten temat. Sek w tym, ze cos uzytkownicy niezbyt wylewni. Czyzby wszyscy przy lopatach?

Ja mialem taki problem w samochodzie. Snieg taki walil, ze wycieraczki ledwie dawaly rade. I tak sobie pomyslalem, ze jak wiatrak nawiewa tak sniegu na parownik to moze byc niewesolo.

Dlatego zalozylem ten temat. Sek w tym, ze cos uzytkownicy niezbyt wylewni. Czyzby wszyscy przy lopatach?

ustawienie jedn zew pod dachem gwarantuje brak lopaty w ręku:)

DSC05960.jpg

Dla niektórych to kataklizm uzasadniający rezygnację z pc pW:D

dzisaj zrobilbym jak na Twoim zdeciu w kolejnym poscie, ale juz mam tak: na wysokosc podest 24cm z bloczkow betonowych, 30cm 2teownik i dopiero agregat

mysle ze jak na intuicyjne montowanie poszlo nieźle

p.s. wielu z tego powodu zreygnowalo :yes: i ... poszli w groszek :) , a niebawem bedzie podatek od CO2 od gospodarstw domowych, ciekawe na co zamienia :)