janusz19772 14.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witam.Chciałby spytac jak połączyc ze sobą tynk o innym kolorze(silikon zewnętrzny).Czy musi to byc robione wszystko mokre na mokre....Dodatkowo podobne pytanie tynk silikonowy z mozaikowym?Jak to wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 15.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Na położony uprzednio kolor - wyschnięty - naklejasz taśmę malarską zwykłą i nakładasz 2 kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ...na rozgraniczeniu kolorów naklejasz taśmę maskującą - ja stosowałem "foliowe" ale też można malarską i pierwszy kolor kończysz na taśmie. Taśmę zrywasz jak tynk jest świeży. Powsztaje idealne odcięcie. Czekasz aż pierwszy tynk wyschnie. Teraz na ten tynk naklejasz taśmę do krawędzi i tynkujesz drugim tynkiem. Taśmę zrywasz i masz łączenie dwóch kolorów. Podobnie postępujesz w przypadku mozaiki a także przy rozgraniczeniu różnych struktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mayerad 20.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 hej, myślę nad tynkiem dekoracyjnym, czy mogę tu również połączyć takie ściany dwoma kolorami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts