anna99 21.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Dlaczego redakcja jeszcze nie usunęła wątku z "Wymiana doswiadczeń" dotyczący mika99? To skandal! A jeszcze jak weynrod będzie płakał, że redakcja go usunęła, to poprę ją w całej rozciągłości: weynrod nie dorósł do udziału w forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 21.03.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Również jak Anna99 uważam, że wyżej wymieniony wątek powinien być usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 21.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam,Chyba przy tej okazji (wspomnianego przez ANNE watku oraz paru innych w podobnym tonie) nalezaloby ponownie przemyslec rozwiazania ktore moga ograniczyc takie zjawiska, tzn. koniecznosc rejestracji by moc pisac na forum oraz upublicznienie numerow IP. Tak przy okazji. W watku o upublicznieniu numerow IP Szanowana Redakcja nie podala uzasadnienia swojego stanowiskaPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Lepperyzacji mówię NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Lepperyzacji mówię NIE. I mam też dość wyzwisk na czacie.Powinna być jakaś ochrona ze strony admina. Niechże ktoś nad tym zapanuje wreszcie,bo robi się to nieznośne. Dlaczego marnujemy coś,co było fajne i wartościwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Słusznie popieram jak tak dalej będzie to i czat i forum przestaną odwiedzać fajni ludzie. Są rozwiązania które mogą wyeliminować ten brak kultury. Na forum popieram konieczność logowania a na czacie wprowadzenie instytucji opów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 21.03.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Rzeczywiście, towarzystwo jakieś nie bardzo forumowe, a szkoda. Wiem, że można po prostu przestać korzystać, ale mi żal wcześniejszych wieczorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 21.03.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Chyba gdzieś coś takiego widziałem:przy każdym poście powinien być guziczek "usuńcie ten post" (dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników). Ludzie by weń klikali, a administrator forum otrzymywałby mógłby sprawdzić ile ludzi oprotestowało jakiś post, wtedy łatwiej mu byłoby się zorientować co ludzi obraziło/uraziło/zniesmaczyło i mógłby szybko zmoderować dyskusję jak trzeba. a faktycznie ostatnio strasznie niesmacznie się zrobiło na kilku wątkach. Wygląda to bardzo przykro. A takie fajne forum było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.03.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Obraźliwy post został usunięty. W miarę możliwości reagujemy na Wasze sygnały. Dotychczas takich sytuacji było niewiele, poza działalnością weynroba, który ostatecznie został usunięty z Forum. Mamy nadzieję, że Forum pozostanie miejscem, gdzie forumowicze spierają się na poglady, a nie inwektywy. PozdrawiamyRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 22.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Brawo Redakcja, dzięki za stanowcze działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Obraźliwy post został usunięty. W miarę możliwości reagujemy na Wasze sygnały. Dotychczas takich sytuacji było niewiele, poza działalnością weynroba, który ostatecznie został usunięty z Forum. Mamy nadzieję, że Forum pozostanie miejscem, gdzie forumowicze spierają się na poglady, a nie inwektywy. Pozdrawiamy Redakcja Moje niesmaczne wypowiedzi były odpowiedzia na ataki użyt na innych ludzi-jakos nikt nie odważył sie mu przeciwstawić. Moja dotychczasowa działalność uważam że była w pożądku-tylko czepianie sie Paplińskiego-tak nie Pana- robiło wielkie zamieszanie. Pytałem sie go dlaczego usunął posty o eternicie i azbeście--nie raczył mi odpowiedzieć-a nie łamały zadnego punktu regulaminu ani prawa.Nawet jeżeli były głupie to napewno nie aż tak jak setki innych tematów na forum. Prosze ostrożnie używać słowa Jak spierałem sie na poglądy to też było źle,bo odbiegały one od poglądów elity tego forum. Pozdrawiam serdecznie weynrob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.03.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam,Weyn_rob lub jakkolwiek sie zwales lub bedziesz zwal. Powiedziales dosyc. Mojego poparcia swojej obecnosci na forum juz nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość weyn_rob 22.03.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam, Weyn_rob lub jakkolwiek sie zwales lub bedziesz zwal. Powiedziales dosyc. Mojego poparcia swojej obecnosci na forum juz nie masz A kim ty jestes że twoje poparcie coś dla miało by znaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts