Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego redakcja nie reaguje?

anna99

Recommended Posts

Witam,

Chyba przy tej okazji (wspomnianego przez ANNE watku oraz paru innych w podobnym tonie) nalezaloby ponownie przemyslec rozwiazania ktore moga ograniczyc takie zjawiska, tzn. koniecznosc rejestracji by moc pisac na forum oraz upublicznienie numerow IP. Tak przy okazji. W watku o upublicznieniu numerow IP Szanowana Redakcja nie podala uzasadnienia swojego stanowiska

Pozdrowienia

Lepperyzacji mówię NIE.

I mam też dość wyzwisk na czacie.Powinna być jakaś ochrona ze strony admina.

Niechże ktoś nad tym zapanuje wreszcie,bo robi się to nieznośne.

Dlaczego marnujemy coś,co było fajne i wartościwe?

Chyba gdzieś coś takiego widziałem:

przy każdym poście powinien być guziczek "usuńcie ten post" (dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników). Ludzie by weń klikali, a administrator forum otrzymywałby mógłby sprawdzić ile ludzi oprotestowało jakiś post, wtedy łatwiej mu byłoby się zorientować co ludzi obraziło/uraziło/zniesmaczyło i mógłby szybko zmoderować dyskusję jak trzeba.

a faktycznie ostatnio strasznie niesmacznie się zrobiło na kilku wątkach. Wygląda to bardzo przykro. A takie fajne forum było.

Obraźliwy post został usunięty. W miarę możliwości reagujemy na Wasze sygnały. Dotychczas takich sytuacji było niewiele, poza działalnością weynroba, który ostatecznie został usunięty z Forum. Mamy nadzieję, że Forum pozostanie miejscem, gdzie forumowicze spierają się na poglady, a nie inwektywy. Pozdrawiamy

Redakcja

Gość weyn_rob
Obraźliwy post został usunięty. W miarę możliwości reagujemy na Wasze sygnały. Dotychczas takich sytuacji było niewiele, poza działalnością weynroba, który ostatecznie został usunięty z Forum. Mamy nadzieję, że Forum pozostanie miejscem, gdzie forumowicze spierają się na poglady, a nie inwektywy. Pozdrawiamy

Redakcja

Moje niesmaczne wypowiedzi były odpowiedzia na ataki użyt na innych ludzi-jakos nikt nie odważył sie mu przeciwstawić.

Moja dotychczasowa działalność uważam że była w pożądku-tylko czepianie sie Paplińskiego-tak nie Pana- robiło wielkie zamieszanie.

Pytałem sie go dlaczego usunął posty o eternicie i azbeście--nie raczył mi odpowiedzieć-a nie łamały zadnego punktu regulaminu ani prawa.Nawet jeżeli były głupie to napewno nie aż tak jak setki innych tematów na forum.

Prosze ostrożnie używać słowa

Jak spierałem sie na poglądy to też było źle,bo odbiegały one od poglądów elity tego forum.

Pozdrawiam serdecznie

weynrob

Gość weyn_rob
Witam,

Weyn_rob lub jakkolwiek sie zwales lub bedziesz zwal. Powiedziales dosyc. Mojego poparcia swojej obecnosci na forum juz nie masz

A kim ty jestes że twoje poparcie coś dla miało by znaczyć??