NOTO 21.03.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 ... które żeście wybrali. Ja osobiście mam na razie swoje typy w takiej kolejności: 1. Paulina z Archipelagu http://www.archipelag.pl/projekty/projekt.php?pid=356&ExtraNavText=Paulina 2. DM02 z Bauherr http://www.dom-parterowy.pl/ 3. Dom na 102 z Muratora Podajcie info z linkami jakie domy budujecie, zamierzacie lub żeście wybudowali. Poszukuję projektu w okolicach 120 m2 na układzie kwadratu, z mała ilością bajerów , które podrażają budowę i oczywiście ładnego Napiszcie co was się szczególnie podoba w tych projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lelek 28.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 poszukaj tez na http://www.archeton.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolumbik 28.05.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 mi sie podoba CHOCHLIKw archetonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A mi sie podoba ten do ktorego link umieszczony jest pod niebieskim linkiem w mojej stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolumbik 28.05.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 jajmar: co to jest za projekt i skad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.05.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 jajmar: co to jest za projekt i skad ? To projekt indywidualny jaki wspolnie z żoną wymyślilismy sobie, opracowanie graficzne to juz moje dokonania Dwa słowa o domku pow. 137m2 plus garaz, sciany z gazobetonu gr.24 plus styropian 12cm, strop-dach - dźwigary drewniane, pokrycie blachodachowka. Stan budowy na dzien dzisiejszy to zalatwianie formalnosci w urzedzie ZUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolumbik 28.05.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 kurna bardzo ladny. tez takie cos chodzi mi po glowie, tylko jak dla mnie troszke za duzy. zeby on z tym garazem mial 137 m2 to bym jakos przebolal, ale naprawde ladny. chyba sobie wydrukuje zdjecie i spytam sie znajomego architekta ile takie cos moze kosztowac. chodzi mi oczywiscie o narysowanie. a masz do tego domku jakis kosztorys? jesli tak to podeslij na mojego maila. z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 kurna bardzo ladny Fajnie ze sie podoba komus poza nami a masz do tego domku jakis kosztorys? jesli tak to podeslij na mojego maila. z gory dzieki. Kosztorysu nie robilem, podliczalem sobie koszty materiałow na stan surowy otwarty tyle mam w planie na tek rok, tylko te moje wyliczenia troche po majowym Vacie starcily na aktualnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 28.05.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A może Edyta III z Archipelagu? Nie umiem robić linków , ale jest w katalogu. Ma 120 m 2, nie ma garażu i nie jest droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.06.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Polecam ze stajni Archipelagu - piękne domy - Ola, Blanka, Idalia, irma, nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry_Sz 01.06.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ja wybrałem D20 z Muratora. Czy ktoś wie, gdzie mogę obejrzeć gotowy dom wg tego projektu ? Interesują mnie okolice Łodzi. Może także ktoś z Was buduje ten model? Pozdrawiam i czekam na wieści ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry_Sz 01.06.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ja wybrałem D20 z Muratora. Czy ktoś wie, gdzie mogę obejrzeć gotowy dom wg tego projektu ? Interesują mnie okolice Łodzi. Może także ktoś z Was buduje ten model? Pozdrawiam i czekam na wieści ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 01.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 A ja cos takiego IRMA II - sliczna parterowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.06.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 No i polecam rzecz jasna mój własny ukochany domek - D08 Muratora.Najśliczniejszy.najfajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dopierozaczynam 01.06.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ja wybrałam projekt http://www.agrobisp.com.pl BM-115, głownie z powodu gabarytów, ponieważ mam wąską działkę 24m, ale długą 36m, niestety front budynku może mieć maksymalnie 14m, czyli wolnej działki zostaje mi 22m na ogród fajnie nie? tylko domu nie mogę postawić jak chcę i ze wszystkich wybranych projektów wybrałam tylko jeden odpowiadający moim potrzebą, ale piszę bo może komuś również się spodoba i może zacznie taki budować to będziemy wymieniać informację, a może ktoś już buduje taki sobie kwadracik, albo zna jakiś fajny projekt maksymalnie 14 na 14. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 03.06.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Popatrzcie na domki parterowe z Archetona są proste http://www.archeton.plŻuczek, Tymianek, Migdał a może KRABA-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.06.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Jesli szukasz ładnego, nieszablonowego domu parterowego, skontaktujsię z p. Sylwią Strzelecką ( 22) 658 26 65, 658 40 65.P. Sylwia zdobyła parę nagród za swoje projekty. W swoim dorobku ma kilkanaście projektów domów parterowych począwszy od 85m2 aż do ..... . Zajrzyj do "Ładnego Domu" nr 6/2004 na stronę 30, tam jest dom który akurat ja buduję ( we wcześniejszych numerach znajdzieszinne ).Pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 16.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Mój aktualny projekt nr 1 to SELENE z Extradom http://nowydom.onet.pl/3577,projekt.html i .............. potem długo, długo nic. yarck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.06.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jerzysio! baaaardzo ładny i ciekawy domek. Też planuję taki parterowy. Coś zmieniłeś w projekcie? I jak Ci się widzą koszty ? Coś dach chyba będzie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.06.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Aleksandryta W miejscu garażu jest pokój bilardowy, połączony z jadalnią i salonem,wyjście na zadaszony taras od strony ogrodu jest na środku.Tak naprawdę to p.Sylwia zmieniła teraz ten projekt w części łazienki ogólnej i sypialni położonej tuz przy niej. Ja wygospodarowałem tam sporepomieszczenie gospodarcze kosztem łazienki i holu. To co podano odnośnie kosztów ogólnie trzyma się kupy. Za dach położony rok temudałem 37 000,- ( grecki Brass ), ale w tym dach nad garażem wolnostojącym o pow. .25 m2.PozdrawiamJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts