Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chc? podyskutowa? o domach parterowych ....

Recommended Posts

A właśnie, jeśli miałam jakieś zastrzeżenia to do tego, że mało było pomieszczeń gospodarczych. Rozumiem, że utrzymałeś łazienkę małżeńską w tej największej sypialni. No to gdzie masz teraz łazienkę ogólną ? :roll: Qurczę nie mam przy sobie tego projektu i nie pamiętam, czy była tam jeszcze jedna łazienka :evil: Z tym pokojem bilardowym, to cudny pomysł :D , ale nie ukrywam, że przy moich obecnych doświadczeniach marzy mi się połączenie garażu z domem i to właśnie od strony kuchni. Jaki jest kąt nachylenia dachu? I w jakiej technologii budujesz? Sorry za zasypywanie pytaniami, ale ten projekt mnie poważnie zainteresował - od razy widać, że architekt zna się na rzeczy :)

Aleksandryta

Łazienka przy głównej sypialni została, z tym że teraz p.Sylwia zrobiła przejście przez garderobę. W projekcie są 2 osobne wejścia z sypialni

do łązienki i garderoby. Łazienka ogólna jest tam gdzie na planie, tylko

że mniejsza i w rogu, a dodatkowa kanciapa wychodzi zdecydowanie na

holl. W projekcie jest połączenie garażu z kanciapą przy kuchni. Dach

30 stopni, buduję z Porothermu 25+20 cm styropianu.

Co do zainteresowania to bardzo słusznie, w jej projektach widać kobiecą

rękę ( tak naprawdę to robi je ze wspólnikiem ).

Pozdrawiam

J