Beata Weronika 10.07.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mila, jaki świerk?? to jest modrzew krajowy TO tanio, 80 zl brutto? Syberyjski w Warszawie mamy za 90 zl. Mojej koleżance drewno egzotyczne razem z legarami i polozeniem wyszlo 400 zl za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.07.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Beata,modrzew krajowy z legarami, olejem i ułożeniem wychodzi około 250 zł/m2:( - najdroższa jest robocizna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.07.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 To prawda, ja placilam 90 zl za sam materiał. Do tego legary, śruby, impregnat lub olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziękuś za wymiary. Ja zostałam przy 3 cm. Mam nadzieję, że dadzą radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 13.07.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Świetne żaluzje fasadowe, dekorują dom. Czy to model C80? Na jakim etapie się je montuje? Jaki mniej więcej koszt? Polecasz firmę która wam je zamontowała/sprzedała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.07.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Moorelka, ale się zaczytałam w Twoich postach o ogrodzie Uśmiałam się też strasznie z "przerwy na peta" Cudowne!!! Skąd ja to znam! U mnie trwają teraz prace z wyrównywaniem terenu pod kostkę i ogród. Koszmar jakiś, nie wiem kiedy się skończy... Wklej jakieś zdjęcia z Twojego ogrodu! Muszę zobaczyć jakąś piękną metamorfozę, żeby uwierzyć, że się DA! Projekt Elfir jak zwykle genialny!! Uwielbiam trawy!! U mnie jest teraz tak - zdjęcie z dzisiaj http://i1372.photobucket.com/albums/ag337/basia_krk/IMG_1223_zps4992bed8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Hop, hop Jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 14.09.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ale tu cisza... Ale lada moment pewnie nas Moorelka zasypie zdjęciami pięknego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm814 19.09.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Moorelko, napiszesz jakiej firmy masz drzwi pomiedzy garazem a reszta domu? Szukam wlasnie takich prostych a Twoje bardzo mi sie podobaja, sa szczelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.11.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Luknelam sobie na szybkiego do dziennika..tylko 2 ostatnie strony, i czuje, ze MUSZE isc nadrobic to powoli na spokojnie... jest oblednie! wiec w wolnej chwili biore sie za nadrabianie zaleglosci Witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.11.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 a co tam u Was ??:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DSQ 18.02.2015 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dzień dobry Moorela,Właśnie trafiłem na Twój dziennik. Coś czuję, że czeka mnie większa lektura, żeby to przerzucić, bo to jest to czego szukałem. Ty już jesteś w innym wymiarze a ja w tym roku będę zaczynał i mozolnie rozpracowuję wszelkie szczegóły i technologie. Jak zacząłem pobieżnie czytać wstępne wpisy uderzył mnie stopień korelacji i myśl ilu z nas przerabia te same kwestie, te same dylematy, ma podobny gust, chce osiągnąć podobny efekt, i o dziwo, na szczęście, dochodzi nawet do podobnych wniosków np.- indywidulany projekt, bez okapów, płaska dachówka, kolorystyka szaro-antracytowo-grafitowo- WM koniecznie, GWC bez sensu- drewno na elewacji pięknie, i refleksja: ale kto będzie na tej drabinie co jakiś czas z olejem konsrwującym chlapiąc po elewacji?- od samego początku tylko Creaton Domino i dosłownie dzisiaj po wgryzieiniu się w internet paniczna konkluzja: Boże, co to za wybraki! Tylko HM Piano! (analiza ceny jeszcze przede mną)- generalna konkluzja, jak taki prosty zwykły dach łatwo sknocić i kto to ma zrobić (a myślałem, że dwuspadowy wyjdzie tanio, nie jak jakieś gargamele)itd.Budownictwo nie jest mi obce zawodowo i to pomaga ogromnie, ale ilość detali, które trzeba rozpracować jest nieprawdopodobna. Mam nadzieję, że twoje wpisy pomogą wyważyć niektóre otwarte przez ciebie drzwi. Jedno pytanie, nie wiem czy jest gdzieś w treści: jakie macie rynny i obróbki opierzenia dachu? Napaliłem się na jakieś tytan-cynki Rheinzinki, które świetnie się komponują z takim dachem, no i pierwsze 100 lat nie muszę tego remontować, ale nie wiem czy się nie odbiję od ceny. Poza tym pojęcie naprawdę dobrego blacharza-dekarza na temat minimalistycznej estetyki dachu bezokapowego mnie poraziło. Najchętniej by to oblachowali jak jakieś monstrum i skasowali odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Hej Moorela Szukałam, ale nie znalazłam Co to za grzejnik? Bardzo mi się Twoje wnętrza podobają Pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Co to za grzejnik? hmmm to chyba TO Mimo ze nie mam ani jednego grzejnika to ten mam zapisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.02.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 hmmm to chyba TO Mimo ze nie mam ani jednego grzejnika to ten mam zapisany Ivy, bardzo dziękuję Pogubiłam się już szukałam w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.02.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 hmmm to chyba TO Mimo ze nie mam ani jednego grzejnika to ten mam zapisany Tak, to to dzięki Ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Tak, to to dzięki Ivy hejaaaaaa kogo widzę Co tam słychać u Pani ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.02.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 No hej Ivy wszystko gra, mieszka się, czasu nie ma, podglądam Cię czasem, na innych już nie mam czasu, z Julianną pogaduję na boku. Napiszę do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts