Mila_Wroc 15.08.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ale miejsca na szaleństwa dla dziewczynek! A fasadówki piekne! Bardzo efekciarskie! Piszesz, ze szafki w łazience to must have przed wprowadzką - u mnie załozenie jest takie, że do wprowadzki wystarczy nam samo funkcjonowanie łazienki tj. wanna, umywalka i wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 pieknie macie! nie wiem na co czekasz z przeprowadzką, u nas jest sajgon w porównaniu do Twojego domku umwyalki też nie są konieczne do przeprowadzki, kibelek i wanna wystarczy, zęby można umyc nad wanną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.08.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ...albo w bidecie bardziej chodzi mi o światło, jak w każdym pomieszczeniu będzie zarowka to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.08.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Morelko gdzie zamawiałas żaluzję fasadowe i jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 16.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Przepięknie to u Was wygląda! Warto się trochę pomęczyć dla takiego efektu A jeśli chodzi o żaluzje, to jaki to kolor? wybieraliście z palety RAL czy standardowy grafitowo-srebrny? I czy udało się ostatecznie zamontować je bez wiercenia w oknach? Pamiętam, że kiedyś mieliśmy dyskusje na ten temat. W każdym razie komponują się bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) O jacie!!!!!! :jawdrop::jawdrop: Ale pięęęknie! Schody wyszły super! no i jaką masz ogromną przestrzeń! Wszystkie kolory pięknie się zgrały Podłoga ładnie zgrała się ze schodami. A ceglana ściana wygląda super! Jestem pod wrażeniem! Co do światła, kup obsadki do żarówek i się wprowadzaj!!!! Domek masz już prawie gotowy! Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez channel8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 16.08.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dołączam się. Jest naprawdę super. Fasadówki odpałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Moorelo, pięknie i jeszcze raz pięknie! Fasadówki rewelacyjnie wyglądają. Napisz coś więcej, jak montowane czy portfel wygryza do dna i takie tam. Ps. Ze swoich okopów, teraz już wylazłam. Reszta w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.08.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Basia, wysłałam Co trochę informacji na priv. Bacardi, dzięki serdeczne. Strasznie dużo jeszcze niedoróbek, ale na takich kadrach nie widać Wzięliśmy jakiś standardowy kolor selta, za wszystkie fanaberie trzeba dopłacać, a ten jest przyzwoity. Prowadnice są na wierzchu mocowane do otworu okiennego (nie wiem jak to wytłumaczyć, mam zdjęcie w telefonie to postaram się dorzucić w następnym poście. Okno jest nienaruszone. Prowadnice są na wierzchu, za radą monterów nie chowaliśmy ich, w razie konserwacji, awarii, itp. mógłby być problem z odkręcaniem. Chanel, dzięki właśnie w tym sęk, że my wcale nie mamy dużej powierzchni, tylko ona jakoś tak na zdjęciach wychodzi, nawet mój tato mówi, że on sam się nabiera choć zna te pomieszczenia na pamięć Ceglana ściana jest moją ukochaną. Właśnie chyba tak zrobimy, że na żarówki się wprowadzimy, nie ma co pajacować, jak mawiał mój murarz Syberia dzięki!, zastanawiałam się po montażu, czy one pasują do bryły, miałam wątpliwości, ale jestem zadowolona Rere, skrzynki pod żaluzje fasadowe zamontowaliśmy przed robieniem elewacji, no a efekt na końcu Kasowo to wychodzi chyba drożej niż rolety, nam żaluzje robił bardzo dobry kolega i tylko dlatego się zdecydowaliśmy, bo mieliśmy koleżeńskie ceny. No i po na razie zrobilśmy tylko z trzech stron, pozostały jeszcze 4 okna gdzie mamy tylko skrzynki a same żaluzje zamontujemy już później, jak wykopiemy skarb albo wygramy w lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.08.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Marzenko, przypomnisz, czy macie deski olejowane, czy pokryte lakierem matowym? Wszyscy mnie straszą ostatnio, że olejowane się okropnie rysują Pociesz, albo dobij:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 No to dobijał bo nam sprzedawca tez odradzil olejowane choć obie miał w ofercie, mam szczotkowane pokryte lakierem polmatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.08.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A masz podłogówkę, prawda?Chyba musimy rozważyć taką opcję w takim razie.......... A w ogóle - masz jakiegoś maila?Podasz na pw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.08.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Moorela, jakbyś dała radę podesłać mi parę fotek z detalami montażu fasadówek na maila to byłbym wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Bacardi, trochę zdjęć w takim razie Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.08.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dzięki, teraz już rozumiem jak to zamontowali. Natomiast jeśli chodzi o schowanie prowadnicy, to podejrzewam, że tak jest mocniejsze mocowanie (nie naruszamy zbrojonej warstwy kleju), poza tym musieli by być super fachowcy aby zrobić odpowiednie frezy w gotowej strukturze - chyba bym nie zaryzykował aby to komuś powierzyć. Ale tak czy inaczej fajnie to wygląda i jest bardzo dobry dostęp do prowadnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.08.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Właśnie na 4 zdjęciu wstawilam całe małe okno żeby było widać końcowy efekt z prowadnicami, wgmnie nie wygląda to źle, prowadnice są całkiem estetyczne. Tak tez znajomy nam mówił, że struktura tynku jest na tyle mocna że dodatkowo wzmocni mocowanie. I jest bardzo dobry dostęp do serwisu. Nie wiem czy zauwazyles że można kręcić piórem nawet gdy zaluzja jest otwarta tylko do polowy, wtedy przez telefon źle Ci powiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.08.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 To teraz zdradź jeszcze, jak mając 2 przyciski można sterować kątem lamelki przy żaluzji opuszczonej do połowy. Bo właśnie zburzyłaś całą moją wiedzę na ten temat, choć nie powiem, cieszę się że tak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.08.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 To jest świetnew swej prostocie, najpierw skręca sie lamelka a potem zamykanie lub otwieranie, czyli np.masz otwarta żaluzje i wlaczasz w dol, piora sie zamykają i zaczynaja zjeżdżać zamknięte do połowy, wlaczysz przycisk góra wtedy ci się odkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Moorelko, widzę, że zakupy udane. Z łóżka będzie Pani zadowolona Użytkuję już jakiś czas i się sprawdza. Cudne w swej prostocie. Ps. Program WP też oglądam, ale z racji mojego pobytu w anglojęzycznej wersji. Targi też mają fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts