Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

Łóżka z Ikei też dziś ogladalismy. Poczatkowo chceilismy jakies o szer. 200 ale Ikea takich nie robi.

Jak wypróbujesz czy mieścicie się we 4 to daj znac - bo ja mam juz plan takich testów w Ikei :D

..bo jednak nad ranem to dzieciaki przychodzą, a 150 cm (teraz tyle mamy) to za mało i któreś musi isc w nogi :D

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marzenko jestem :rolleyes:

Musiałam nieco dychnąć, ale już złapałam kontakt z rzeczywistością :).

Oniemiałam na widok Twoich żaluzji. Wyglądają REWELACYJNIE!

Wszystko zresztą wygląda świetnie. Schody, salon, kuchnia, łazienka. Kawał świetnej roboty. Możecie być z siebie naprawdę dumni, bo domek wyszedł Wam bardzo smacznie. W ponadczasowym stylu, który nie opatrzy się tak szybko, a z pewnością zaskoczy co poniektórych gości :D.

Ja czuje się w Twoich progach wyśmienicie :wiggle:

Wybraliście już drzwi na górę?

Dzisiaj byliśmy w OBI i widziałam takie - może by Ci pasowały? Mają na nie akurat promocję (są tańsze o 100 zł)

http://www.remonty.obi.pl/products/102/1.jpg

Są też pełne

http://www.remonty.obi.pl/products/102/2.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/3363/loa9.jpg

Źródło i ceny

A i gratuluję udanych zakupów :)

Rere, targi to musi być coś? Co tam wystawiają?

Mila, my się teraz mieścimy we czwórkę na 140 cm, więc 180 cm to będzie szał ciał i uprzęży dla całej rodziny, przy czym P. nauczył się spać na jednym boku nie przekręcając w ogóle, dziewczyny jeszcze małe, ale też już układają się tak, by się pomieścić ;)

Msdracula, dzięki. Sama nie wiem, co z tą przeprowadzką, może ten weekend? :) A u Ciebie kiedy?

Julianna!! No wreszcie, co to za rozpusta takie długie wakacje! ;) Drzwi wybrane. Zdecydowaliśmy się na Centuriona, ale to długa historia ;) Dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że zobaczysz wszystko na żywo :)

Wiedziałam, że tak będzie - tzn. będziesz już miała wybrane drzwi :). Czekam zatem na ich fotki.

Wakacje hmm... to takie pół wakacje. Kiedyś Ci napiszę, albo jeszcze lepiej opowiem, a może nawet pokażę :).

Tymczasem masz u mnie karę :D.

a ja dzis przespalam pierwsza noc na brimnesie z ikea. umeczylismy sie okrutnie przy skladaniu a i tak jest tylko wwrsja podstawowa zmontowana i pracy zostalo na co najmniej jeden wieczor.niestety okazalo sie ze dno tez jest w malych czesciach do montazu.oslabilo nas to. poza tym sa dwie wysokosci montazu dna.zalezy jaki materac.nasz jest gruby.dno montuje sie nisko.no ale to sie okazalo dopiero jak rozpakowalismy materac.

Rere, targi to musi być coś? Co tam wystawiają?

Fajne przeżycie, zwłaszcza jak się widzi prowadzącego na żywo. A można tam kupić wszystko poczynając od domu z paczki, przez ogród, kończąc na sztućcach. Można się też poradzić specjalistów (znanych) z różnych dziedzin.

Szkoda tylko, że nie mam z kim dzieci zostawić, bo wiele rzeczy przez to mi umyka ;)

Moorelko ciesze sie ze przesyłka dotarla :) Jutro wracam to napisze Ci priva o płytkach i innych sprawach ;) Widze ze przeprowadzka lada moment wiec jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO i BADZCIE SZCZELIWI W TYCH NOWYCH SCIANACH :hug:

Doczytalam tez ze nie wiesz kto tu do Ciebie zaglada z krakusow - no wiesz :p Mimo ze nie mieszkam nadal mam tam meldunek ;)

Uff... zdążyłam się nie spóźnić :D

Niech moc będzie z Wami :D

Najserdeczniej gratuluję :hug: :hug: :hug:

Niech się Wam mieszka najwygodniej na świecie :D

http://www.ekartki.pl/cards_files/34/34966_koniczynka.jpg