Mila_Wroc 18.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Łóżka z Ikei też dziś ogladalismy. Poczatkowo chceilismy jakies o szer. 200 ale Ikea takich nie robi. Jak wypróbujesz czy mieścicie się we 4 to daj znac - bo ja mam juz plan takich testów w Ikei ..bo jednak nad ranem to dzieciaki przychodzą, a 150 cm (teraz tyle mamy) to za mało i któreś musi isc w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.08.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Przestrzeń robi wrażenie dziewczyny będę miały gdzie biegać żaluzje wyglądają naprawdę świetnie!!!! i jak widać bardzo praktyczne, bo w dzień Ci nikt nie zajrzy ,a w nocy sprawują się jak rolety... Kiedy godzina ZERO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Marzenko jestem Musiałam nieco dychnąć, ale już złapałam kontakt z rzeczywistością . Oniemiałam na widok Twoich żaluzji. Wyglądają REWELACYJNIE! Wszystko zresztą wygląda świetnie. Schody, salon, kuchnia, łazienka. Kawał świetnej roboty. Możecie być z siebie naprawdę dumni, bo domek wyszedł Wam bardzo smacznie. W ponadczasowym stylu, który nie opatrzy się tak szybko, a z pewnością zaskoczy co poniektórych gości . Ja czuje się w Twoich progach wyśmienicie Wybraliście już drzwi na górę? Dzisiaj byliśmy w OBI i widziałam takie - może by Ci pasowały? Mają na nie akurat promocję (są tańsze o 100 zł) http://www.remonty.obi.pl/products/102/1.jpg Są też pełne http://www.remonty.obi.pl/products/102/2.jpg http://img16.imageshack.us/img16/3363/loa9.jpg Źródło i ceny A i gratuluję udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.08.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Rere, targi to musi być coś? Co tam wystawiają? Mila, my się teraz mieścimy we czwórkę na 140 cm, więc 180 cm to będzie szał ciał i uprzęży dla całej rodziny, przy czym P. nauczył się spać na jednym boku nie przekręcając w ogóle, dziewczyny jeszcze małe, ale też już układają się tak, by się pomieścić Msdracula, dzięki. Sama nie wiem, co z tą przeprowadzką, może ten weekend? A u Ciebie kiedy? Julianna!! No wreszcie, co to za rozpusta takie długie wakacje! Drzwi wybrane. Zdecydowaliśmy się na Centuriona, ale to długa historia Dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że zobaczysz wszystko na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wiedziałam, że tak będzie - tzn. będziesz już miała wybrane drzwi . Czekam zatem na ich fotki. Wakacje hmm... to takie pół wakacje. Kiedyś Ci napiszę, albo jeszcze lepiej opowiem, a może nawet pokażę . Tymczasem masz u mnie karę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 20.08.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 a ja dzis przespalam pierwsza noc na brimnesie z ikea. umeczylismy sie okrutnie przy skladaniu a i tak jest tylko wwrsja podstawowa zmontowana i pracy zostalo na co najmniej jeden wieczor.niestety okazalo sie ze dno tez jest w malych czesciach do montazu.oslabilo nas to. poza tym sa dwie wysokosci montazu dna.zalezy jaki materac.nasz jest gruby.dno montuje sie nisko.no ale to sie okazalo dopiero jak rozpakowalismy materac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Rere, targi to musi być coś? Co tam wystawiają? Fajne przeżycie, zwłaszcza jak się widzi prowadzącego na żywo. A można tam kupić wszystko poczynając od domu z paczki, przez ogród, kończąc na sztućcach. Można się też poradzić specjalistów (znanych) z różnych dziedzin. Szkoda tylko, że nie mam z kim dzieci zostawić, bo wiele rzeczy przez to mi umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.08.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Czuszka gratuluję przeprowadzki i konsekwencji trzymania się deadline'u. Jak pierwsza noc? Kuchnia skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.08.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Rany Rere, ale Ci zazdroszczę!! Brzmi super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.08.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Moorela, bedziesz w ten czwartek na Zielonej?Bo na 15,30 mam pediatrę, wiec około 16.30 wyjdziemy z Zielnej,i mogłabym podjechać po odkurzacz, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.08.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Moorelko ciesze sie ze przesyłka dotarla Jutro wracam to napisze Ci priva o płytkach i innych sprawach Widze ze przeprowadzka lada moment wiec jeszcze raz WSZYSTKIEGO DOBREGO i BADZCIE SZCZELIWI W TYCH NOWYCH SCIANACH Doczytalam tez ze nie wiesz kto tu do Ciebie zaglada z krakusow - no wiesz Mimo ze nie mieszkam nadal mam tam meldunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 G r a t u l a c j e ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 23.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Pomijając moj poprzedni falstart:) gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.08.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Uff... zdążyłam się nie spóźnić Niech moc będzie z Wami Najserdeczniej gratuluję :hug: Niech się Wam mieszka najwygodniej na świecie http://www.ekartki.pl/cards_files/34/34966_koniczynka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.08.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 I ja przybiegłam pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaj 24.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 gratulacje! mam nadzieję ze pierwsze dni miną Wam w mniejszym rozgardiaszu niz u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 24.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Gratuluję. Śledziłem dziennik niemal od samego początku, a efekt bardzo mi się podoba . PS. Nawiązując do jednego z ostatnich postów - ja czytam Twój dziennik i jestem z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.08.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 A trochę dalej niż Kraków też może być? I jak pierwsza noc minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Moorlea, serdecznie gratuluję, życze dużo spokoju i radości z nowego domu! (i oczywiscie zazdroszczę! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts