Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję!! Nie mam dalej netu, lecimy właśnie na karcie aero ;) transfer jakby ktoś na dynamo pedałował :bash: ale co tam!! Przez ten cały czas jednak zaglądałam jednym okiem i to było bardzo pokrzepiające, jeszcze raz bardzo dziękuję każdemu z osobna za wsparcie i gratulacje :) Jestem narobiona jak cholera, codziennie na obrotach do późnych godzin nocnych, rozpakowywanie, poprawki malarskie, układanie, przestawianie z kąta w kąt, itd. ale kto mnie lepiej zrozumie jak nie Wy? ;)

Moorela, widzę, że przegapiłam cały finisz :( Jeszcze do niego wrócę, bo wygląda świetnie (piękne schody wykończone tym drewnianym pochwytem). Ale przede wszystkim gratulacje przeprowadzkowe :) Nie łam się niedokończonymi rzeczami. Wiele osób na forum potwierdzało, że da się bez tego żyć :) Nie mieliśmy też tych wszystkich rzeczy, o których pisałaś i było ok. Plusy własnego domu są ogromne i będziecie je poznawać z każdym kolejnym dniem. Pozdrawiam,

Ale super!! Udało się na nowy rok szkolny już w dowym domku być! Extra! I mieszkanie udało się Wam sprzedać! Szczesciarze!Ja czekam wciąż na dobry los ale póki co chętnego nie ma :(

Moorelko będziesz wniebowzięta - duza i przestronna kuchnia ułatwia zycie i inspiruje do gotowania :) A nowa przestrzeń tez daje oddech. Wiem co mowie - tez u nas dziś minął tydzień od przeprowadzki :) :)

Spirea, to pocieszające co piszesz, bo po pierwszych dniach dopadło mnie coś podobnego do tego, co Ciebie po przeprowadzce, mam nadzieję, że napiszesz, że to szybko przechodzi i dziś jesteś bardzo zadowolona z przeprowadzki ;)

Beata, wiem właśnie, że się przeprowadziłaś, bo podglądałam dziennik cały czas, zazdraszczam poziomu zaawansowania prac i cieszę się, że masz w sobie tyle entuzjazmu :) Kuchnia daje radę, na razie zrobiłam niezłą szarlotkę i tosty, które spaliłam, ale może się rozkręcę ;)

Channel, no tak jak pisałam w dzienniku poruszamy się głównie stadem ;) choć coraz częściej ktoś się odłącza i przebiegnie parę kroków samodzielnie ;)

Czuszka, moje mieszkanie też zostało i będą w nim mieszkać moi rodzice - bardzo się cieszę!! :D Chociaż rodzice zaczynają remont całkiem szerokim frontem, także teraz mamy dwa miejsca do wykończenia - ale czad!

Ewa lecę do Ciebie, sugestii to znalazła by się cała lista ;)

Słuchajcie, hitem tygodnia jednak okazała się informacja, że Bacardi to ten Bacardii, z którym się bawiłam u naszego wspólnego wujka Józka na imieninach w dzieciństwie - uwierzycie?? Jak się zgadaliśmy w zeszłym tygodniu to spadłam z krzesła dosłownie :)

Marzenko nawet sie nie ogladniesz jak ogarniesz ten harmider i jeszcze zatesknisz za budowaniem ;)Dzieciaki sa w swoim zywiole, szczesliwe a to najwazniejsze-przeciez miedzy innymi dla nich budowaliscie ten domek :) Fotka mlodej w pudle wymiata :lol2:Jeszzce raz wszystkiego dobrego a brakami sie nie przejmuj-znaczy ze jeszcze jakis czas bedziesz tu z nami :hug:

cha cha! uśmiałam się ze spalonych tostów-ale założę się ze takiego płomienia jaki ja uzyskałam na swoich pierwyszch tostach w nowym piekarniku, to nie uzyskałas! normalnie ogień na 15 cm, już się zastanawiałam gdzie mam gaśnicę. Teraz zanim cos upiekę to czytam instrukcję piekarnika :-)

Gość GOSC12_3

Witaj Moorela,

piekny domek sobie wybudowaliście. Jak tylko będę mieć chwilkę wolnego poczytam sobie Twój dziennik od deski do deski oraz komentarze.

pozdrawiam kolezankę z "niedalekiego sąsiedztwa" i gratuluje przeprowadzki

R.

[...

Słuchajcie, hitem tygodnia jednak okazała się informacja, że Bacardi to ten Bacardii, z którym się bawiłam u naszego wspólnego wujka Józka na imieninach w dzieciństwie - uwierzycie?? Jak się zgadaliśmy w zeszłym tygodniu to spadłam z krzesła dosłownie :)

życie jest pełne niespodzianek ;)

Ale fajnie - Wasze mieszkanie zostaje w dobrych rękach :). Przynajmniej nie będziesz miała poczucie dziwnej pustki... bo budowa się skończyła :). Teraz przygoda zaczyna się od nowa. No może tak w połowie :). Trzymam kciuki za szybkie postępy :). Tata ma wprawę :D

A czad to odnalezienie pkkompana zabaw po latach - to jest dopiero przygoda :D

Dzięki za pomoc :hug:

Marzenko, ale super, że już mieszkacie. :D:yes: Bałaganik niezły, ale jak jesteś na miejscu, to uprzątnięcie tego na pewno pójdzie Ci sprawniej. :D

Pamiętaj o mnie, bo mam w planach tartę z mascarpone i figami :cool: