channel8 25.08.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Moorelko - samych dobrych dni i nocy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 I jak rozpakowywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.08.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Przeprowadzka :wiggle::wiggle: superos Wrocilam w dobrym momencie...żaluzje wyglądją super ...jako ze strasznie mi się podobają Twoje rozwiązania jak już będziesz miała necik proszę o wskazówki co, gdzie, jak, za ile miłego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.09.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Słuchajcie, wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję!! Nie mam dalej netu, lecimy właśnie na karcie aero transfer jakby ktoś na dynamo pedałował ale co tam!! Przez ten cały czas jednak zaglądałam jednym okiem i to było bardzo pokrzepiające, jeszcze raz bardzo dziękuję każdemu z osobna za wsparcie i gratulacje Jestem narobiona jak cholera, codziennie na obrotach do późnych godzin nocnych, rozpakowywanie, poprawki malarskie, układanie, przestawianie z kąta w kąt, itd. ale kto mnie lepiej zrozumie jak nie Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 01.09.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No bo już się balem, że zamknęłaś dziennik Jeszcze trochę wytrwałości i za parę chwil będzie czas na odpoczynek i czyste korzystanie z życia w pięknym nowym lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Moorela, widzę, że przegapiłam cały finisz Jeszcze do niego wrócę, bo wygląda świetnie (piękne schody wykończone tym drewnianym pochwytem). Ale przede wszystkim gratulacje przeprowadzkowe Nie łam się niedokończonymi rzeczami. Wiele osób na forum potwierdzało, że da się bez tego żyć Nie mieliśmy też tych wszystkich rzeczy, o których pisałaś i było ok. Plusy własnego domu są ogromne i będziecie je poznawać z każdym kolejnym dniem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.09.2013 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ale super!! Udało się na nowy rok szkolny już w dowym domku być! Extra! I mieszkanie udało się Wam sprzedać! Szczesciarze!Ja czekam wciąż na dobry los ale póki co chętnego nie ma Moorelko będziesz wniebowzięta - duza i przestronna kuchnia ułatwia zycie i inspiruje do gotowania A nowa przestrzeń tez daje oddech. Wiem co mowie - tez u nas dziś minął tydzień od przeprowadzki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.09.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Noooo, zyjecie! czyli udało sie ! Spokojnie - masz duużo czasu na spokojne dokończenie. Jak wrazania przestrzeni domku jak się mieszka? No i jak z dojazdami do pracy/przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 02.09.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 ech, jak ja Cię rozumiem. pierwszy tydzień to był koszmar.chaos, choas i bałagan. na szczęscie z każdym dniem jest lepiej. za starym mieszkaniem tęsknię, ale wynajmujemy je tylko więc zawsze mozna wrócić na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ale fajnie . Pozdrów całe swoje stadko . A ta lista braków to co? Sugestie dla gości? Zajrzyj do mnie i poradź jak znajdziesz chwilkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.09.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Spirea, to pocieszające co piszesz, bo po pierwszych dniach dopadło mnie coś podobnego do tego, co Ciebie po przeprowadzce, mam nadzieję, że napiszesz, że to szybko przechodzi i dziś jesteś bardzo zadowolona z przeprowadzki Beata, wiem właśnie, że się przeprowadziłaś, bo podglądałam dziennik cały czas, zazdraszczam poziomu zaawansowania prac i cieszę się, że masz w sobie tyle entuzjazmu Kuchnia daje radę, na razie zrobiłam niezłą szarlotkę i tosty, które spaliłam, ale może się rozkręcę Channel, no tak jak pisałam w dzienniku poruszamy się głównie stadem choć coraz częściej ktoś się odłącza i przebiegnie parę kroków samodzielnie Czuszka, moje mieszkanie też zostało i będą w nim mieszkać moi rodzice - bardzo się cieszę!! Chociaż rodzice zaczynają remont całkiem szerokim frontem, także teraz mamy dwa miejsca do wykończenia - ale czad! Ewa lecę do Ciebie, sugestii to znalazła by się cała lista Słuchajcie, hitem tygodnia jednak okazała się informacja, że Bacardi to ten Bacardii, z którym się bawiłam u naszego wspólnego wujka Józka na imieninach w dzieciństwie - uwierzycie?? Jak się zgadaliśmy w zeszłym tygodniu to spadłam z krzesła dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.09.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Marzenko nawet sie nie ogladniesz jak ogarniesz ten harmider i jeszcze zatesknisz za budowaniem ;)Dzieciaki sa w swoim zywiole, szczesliwe a to najwazniejsze-przeciez miedzy innymi dla nich budowaliscie ten domek Fotka mlodej w pudle wymiata :lol2:Jeszzce raz wszystkiego dobrego a brakami sie nie przejmuj-znaczy ze jeszcze jakis czas bedziesz tu z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 03.09.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Z Bacardim to numer rzeczywiście !Gratuluję wprowadzki i zastanawiam się czy u mnie będzie podobnie na początku , ale to dopiero może za rok . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 03.09.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 cha cha! uśmiałam się ze spalonych tostów-ale założę się ze takiego płomienia jaki ja uzyskałam na swoich pierwyszch tostach w nowym piekarniku, to nie uzyskałas! normalnie ogień na 15 cm, już się zastanawiałam gdzie mam gaśnicę. Teraz zanim cos upiekę to czytam instrukcję piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Moorla, jaki ten świat jest mały, prawda. Ja spotykam tutaj na wyspach ludzi, których dawno nie widziałam w PL. Co do przeprowadzki, spokojnie ogarniesz wszystko. TO trzymanie w stadzie to przejdzie prędzej czy później i jeszcze będziecie się szukać po domu Bąble super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 03.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Witaj Moorela,piekny domek sobie wybudowaliście. Jak tylko będę mieć chwilkę wolnego poczytam sobie Twój dziennik od deski do deski oraz komentarze. pozdrawiam kolezankę z "niedalekiego sąsiedztwa" i gratuluje przeprowadzki R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 [... Słuchajcie, hitem tygodnia jednak okazała się informacja, że Bacardi to ten Bacardii, z którym się bawiłam u naszego wspólnego wujka Józka na imieninach w dzieciństwie - uwierzycie?? Jak się zgadaliśmy w zeszłym tygodniu to spadłam z krzesła dosłownie życie jest pełne niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Moorela, nie martw się to szybko przechodzi i dziś jesteś bardzo zadowolona z przeprowadzki NAPRAWDĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.09.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ale fajnie - Wasze mieszkanie zostaje w dobrych rękach . Przynajmniej nie będziesz miała poczucie dziwnej pustki... bo budowa się skończyła . Teraz przygoda zaczyna się od nowa. No może tak w połowie . Trzymam kciuki za szybkie postępy . Tata ma wprawę A czad to odnalezienie pkkompana zabaw po latach - to jest dopiero przygoda Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.09.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Marzenko, ale super, że już mieszkacie. :yes: Bałaganik niezły, ale jak jesteś na miejscu, to uprzątnięcie tego na pewno pójdzie Ci sprawniej. Pamiętaj o mnie, bo mam w planach tartę z mascarpone i figami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts