czuszka 26.09.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dzięki, kominek jest tylko malowany. kolor ciemnoniebieski. okładziny ma tyle co nic-tylko wokół samego wkładu i pólka we wnęce.brykiet pali się fajnie, przynajmniej ten co mojemu mężowi najbardziej przypasował -czyli z LM. średni koszt jednowieczornego palenia-około 4 zł. nie licząc ręczników papierowych zużytych przez m.do codzinenego czyszczenia szyby :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 przejdzie mu to codzienne czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Moorello, rozliczyłam VAT programem od Ciebie Ale ulga! Dzieki wielkie za podzielenie się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Moorelko, foteliki sa super! Fajnym pomysłem jest zrobienie im patchworkowych obić i danie panienkom już widzę jak kiedys czytaja w nich ksiązki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 03.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Moorela, tego fotela w wersji rózowej to juz bym zazdrosciła! A ja w pełnym szaleństwie - za tydzień przeprowadzka! aaaaa....!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 04.10.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 hej Moorela - jeżeli zdecydujesz się na sprzedaż części foteli to ja chętnie co najmniej jeden kupię. Póki co upolowałem jeden w rozsądnej cenie, a wydaje mi się, że spokojnie znajdę miejsce na jeszcze jeden lub może nawet dwa. Pamiętaj o mnie w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Moorello, rozliczyłam VAT programem od Ciebie Ale ulga! Dzieki wielkie za podzielenie się na forum Beata, cieszę się, że pomogłam, program faktycznie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Temat fotelowy in progress Zarco, może miałabym możliwość załatwić Ci jeszcze z 2 sztuki, ale musiałabym na 100% wiedzieć, że jesteś zdecydowany, żebym potem nie została z 6-tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 04.10.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Temat fotelowy in progress Zarco, może miałabym możliwość załatwić Ci jeszcze z 2 sztuki, ale musiałabym na 100% wiedzieć, że jesteś zdecydowany, żebym potem nie została z 6-tką Na jeden jestem na 100% zdecydowany jeżeli cena będzie przystępna. Napisz proszę na priv w jakim stanie i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.10.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 szkoda że nie wiedziałam za dziecka że one będą kiedyś takie poszukiwane ..........wysiedziałam się na nich oglądając ładne fotografie w gazecie "Kraj Rad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Morelko,co to za program VAT-owski???Mogłabyś się podzielić? Piękne barierki, idealnie do Was pasują - ale nie boisz się, że dzieci będą się wspinać?(ja mam jakąś fobię i sądzę, że dzieciaki, posiadające mniejsze pokłady rozumu i zdrowego rozsądku od dorosłych:), mogą jakieś brewerie wyczyniać... - ale to moje dzieci, może inne są grzeczniejsze i spokojniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.10.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Mnie się Twoje barierki bardzo podobają. Szybko do nich przywykniecie Ja też bym poprosiła o ten programik VAT-owski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 06.10.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Moorelko, mogę też poprosić o programik do vatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalinowaty 09.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 WItaj Moorela Śledzę twój dziennik, podziwiam budowlane wyniki, trochę zazdroszczę i poganiam swoich wykonawców, żeby rozpocząć wykończeniówkę. Buduję w Biestrzykowie. Podoba mi się Twój kominek, w związku z czym czy poleciłabyś swojego kominkarza? Proszę ewentualnie o jakiś namiar. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.10.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Cześć Podaję namiar na "miszczowski" program VATowski: http://www.pit.republika.pl/vzm.htm niżej na tej samej stronie można też ściągnąć genialną wyszukiwarkę produktów. Kalinowaty, ja się przeprowadziłam z Karłowic, więc widzę, że po sąsiedzku byliśmy Z kominkiem to tak sobie polecam. Nie wiem, co Ci się dokładnie podoba, ale tak: projekt sobie sama wymyśliłam, kamień sama wybrałam, firma kominkowa zrobiła i poprawiała 3 razy, a tynk betonowy położył ktoś zupełnie inny, także kwestia tego, na czym tak naprawdę Ci zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 12.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.10.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Morela, swojego dziennika juz nie mam ale jakos mam potrzebę powiedzenia Ci ze dzis się przeprowadzilam ..prosto na plac budowy panele koncza sie klasc, malarze koncza malować, barierkowcy osadzaja barierke na schody, balkonowe juz mam. Nie mam za to blatu w kuchni, bedzie za tydzień. Jest strasznie partyzancko ale chyba i tak sie ciesze ze to juZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalinowaty 12.10.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Podoba mi się Moorelo generalnie kominek narożny, więc także i twój. Minimalizm w wykończeniu to podstawa. Naprawdę fajny efekt końcowy. Ale skoro różni ludzie robili, a kominkarze średni - poszukam innych wykonawców. Zewnętrznie Hajduk wygląda fajnie, a jak się sprawuje w użytkowaniu ? Na cegiełkę taką jak masz chorowałem już dużo wcześniej, wyczaiłem firmę na allegro. Ale u mnie pomysł dotyczy łazienki, jedna ze ścian ma być natomiast z efektem surowego betonu - taki mały lofcik w łazience . Nie szkoda ci Karłowic? Takie fajne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.10.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Kalinowaty, ja się wetne ale moge polecić kominkarzy którzy u nas robili. zapraszam na priv jakbyś chciał namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.10.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Barierki fajnie wyszły, zawsze na taras mozesz pościel do wywietrzenia wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts