Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

dzięki, kominek jest tylko malowany. kolor ciemnoniebieski. okładziny ma tyle co nic-tylko wokół samego wkładu i pólka we wnęce.

brykiet pali się fajnie, przynajmniej ten co mojemu mężowi najbardziej przypasował -czyli z LM. średni koszt jednowieczornego palenia-około 4 zł. nie licząc ręczników papierowych zużytych przez m.do codzinenego czyszczenia szyby :-0

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Temat fotelowy in progress ;)

Zarco, może miałabym możliwość załatwić Ci jeszcze z 2 sztuki, ale musiałabym na 100% wiedzieć, że jesteś zdecydowany, żebym potem nie została z 6-tką ;)

Na jeden jestem na 100% zdecydowany jeżeli cena będzie przystępna. Napisz proszę na priv w jakim stanie i za ile.

Morelko,

co to za program VAT-owski???

Mogłabyś się podzielić?

Piękne barierki, idealnie do Was pasują - ale nie boisz się, że dzieci będą się wspinać?

(ja mam jakąś fobię i sądzę, że dzieciaki, posiadające mniejsze pokłady rozumu i zdrowego rozsądku od dorosłych:), mogą jakieś brewerie wyczyniać... - ale to moje dzieci, może inne są grzeczniejsze i spokojniejsze:)

WItaj Moorela

Śledzę twój dziennik, podziwiam budowlane wyniki, trochę zazdroszczę i poganiam swoich wykonawców, żeby rozpocząć wykończeniówkę. Buduję w Biestrzykowie. Podoba mi się Twój kominek, w związku z czym czy poleciłabyś swojego kominkarza? Proszę ewentualnie o jakiś namiar.

Pozdrawiam

Marcin

Cześć :)

Podaję namiar na "miszczowski" program VATowski:

http://www.pit.republika.pl/vzm.htm

niżej na tej samej stronie można też ściągnąć genialną wyszukiwarkę produktów.

Kalinowaty, ja się przeprowadziłam z Karłowic, więc widzę, że po sąsiedzku byliśmy :) Z kominkiem to tak sobie polecam. Nie wiem, co Ci się dokładnie podoba, ale tak: projekt sobie sama wymyśliłam, kamień sama wybrałam, firma kominkowa zrobiła i poprawiała 3 razy, a tynk betonowy położył ktoś zupełnie inny, także kwestia tego, na czym tak naprawdę Ci zależy :)

Morela, swojego dziennika juz nie mam ale jakos mam potrzebę powiedzenia Ci ze dzis się przeprowadzilam ..prosto na plac budowy :) panele koncza sie klasc, malarze koncza malować, barierkowcy osadzaja barierke na schody, balkonowe juz mam. Nie mam za to blatu w kuchni, bedzie za tydzień. Jest strasznie partyzancko ale chyba i tak sie ciesze ze to juZ :)

Podoba mi się Moorelo generalnie kominek narożny, więc także i twój. Minimalizm w wykończeniu to podstawa. Naprawdę fajny efekt końcowy. Ale skoro różni ludzie robili, a kominkarze średni - poszukam innych wykonawców. Zewnętrznie Hajduk wygląda fajnie, a jak się sprawuje w użytkowaniu ? Na cegiełkę taką jak masz chorowałem już dużo wcześniej, wyczaiłem firmę na allegro. Ale u mnie pomysł dotyczy łazienki, jedna ze ścian ma być natomiast z efektem surowego betonu - taki mały lofcik w łazience :). Nie szkoda ci Karłowic? Takie fajne miejsce