ivy17 14.01.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No właśnie mało się dzieje bo myślimy o zrobieniu terenu na zewnątrz, więc wewnątrz z nowości póki co choinka Co więcej, zepsuł mi się aparat i od 3 m-cy w ogóle nie robię zdjęć!! P. coś kombinuje i przy dobrych wiatrach w piątek przyjedzie nowy sprzęt Ale serio nie ma co oglądać. Niedługo mnie wyprzedzisz Ivy. Lubię Twoje wnętrza bardzo więc moge patrzeć nawet na te same elementy w innych kadrach Nasze tempo jest słabe, wiec jeszcze dużo czasu nim dogonię Was a co dopiero wyprzedzę Myślę, że teraz Ewa bedzie na czele z tempem prac :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Sharlotko zupełnie porzuciłaś swój wątek . Kiedy się wprowadzacie? Moorelko dziękuję Cześć Ewo!!! my? Jakoś wiosną, późną wiosną - chciałabym pod koniec czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.01.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Moorelko ogród będzie piękny! Patrząc na wziki ma się wrażenie, że te rośliny tam były ZAWSZE. Mnie sen z powiek spędza betonowy taras Ale zanim ruszę ten temat muszę wykończyć mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lubię Twoje wnętrza bardzo więc moge patrzeć nawet na te same elementy w innych kadrach Nasze tempo jest słabe, wiec jeszcze dużo czasu nim dogonię Was a co dopiero wyprzedzę Myślę, że teraz Ewa bedzie na czele z tempem prac :yes: Ja też lubię moorelkowe wnętrza Z tym tempem u nas to sama jestem przerażona. Oni chcą JUŻ wszystko wiedzieć. Mieli sobie pójść na tydzień na inną robotę (mamy jeszcze jakieś 40 m desek do pomalowania), ale coś tam nie wypaliło, więc uwijają się u nas. Ale spokojnie - mają tyle tematów do ogarnięcia, że tak szybko to nie pójdzie Najgorsze są graty, których wszędzie pełno . Meble, lampy, kafle - wszystko co uzbierałam i nie miałam gdzie wstawić. W garażu nie ma ani odrobiny miejsca. Salon zastawiony do połowy, spiżarnia pełna pociętej cegły, a gabinet i kuchnia pełne desek. Ciągle coś przestawiają i to też zabiera dużo czasu. Cześć Ewo!!! my? Jakoś wiosną, późną wiosną - chciałabym pod koniec czerwca:) Ale super Aniu . Cieszę się ogromnie, bo wiosna to lada moment . Trzymam mocno kciuki by wszystko było po Waszej myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.01.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Cześć Panie Kotku dawaj dawaj, pisz, jakie masz plany ogrodowe, zamierzenia wnętrzarskie itp!!! Szarlotka, plan ogrodu mam wrzucony w dzienniku i to jest teraz przyczynek wszelkich działań, w środku na razie nic nie robimy, bo trzeba przykisic kasę na bruku + ogrodzenie. To są jakieś chore pieniądze(u nas jakieś 25 tys), ale tak jak rozmawialam już z Basia, chcemy mieć uporządkowane obejście na ten sezon, żeby dziewczyny mogły korzystać z podwórka, a z wiszacymi żarówkami i bez garderoby ostatecznie da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.01.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Lubię Twoje wnętrza bardzo więc moge patrzeć nawet na te same elementy w innych kadrach Nasze tempo jest słabe, wiec jeszcze dużo czasu nim dogonię Was a co dopiero wyprzedzę Myślę, że teraz Ewa bedzie na czele z tempem prac :yes: Dzięki Ivy, strasznie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.01.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Sharlotko zupełnie porzuciłaś swój wątek . Kiedy się wprowadzacie? Moorelko dziękuję Za malowidło? A proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.01.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Moorelko ogród będzie piękny! Patrząc na wziki ma się wrażenie, że te rośliny tam były ZAWSZE. Mnie sen z powiek spędza betonowy taras Ale zanim ruszę ten temat muszę wykończyć mieszkanie. Channel, też mam taras do zrobienia, ale to trzecia kategoria odśnieżania facet który robił nam daszki płaskie namawiał nas na zrobienie drewnianych podestow, w sumie podoba mi się en pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 15.01.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Czapka, akurat wiatrołap to jedyne miejsce gdzie pomalowałam gotową farbą Decoral Fashion Jednabny Popiel ładny popiel, kradnę, też do wiatrołapu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.01.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Morelko ale się uśmiałam u Spirei z tą próbą wołową, pamiętasz? Ja też zostawiam salon i inne rzeczy ,bo chcę ogród,w zasadzie wytyczenie terenu na ogród.Muszę doprowadzić poziomy do porządku i nawieźć ziemi. Szkoda,że nie da się powiększyć Twojego projektu,próbowałam sobie z Twojego opisu to wszystko ,ale nie łapię niektórych rzeczy,no najłatwiej umiejscowić basen .Nie wiem gdzie ten placyk słoneczny.Aha ta sosna bośniacka piękna,ale cena zabójcza:(jakie będziesz sadzonki jej kupowała? Hortensje za basenem?jaki rodzaj hortensji limelight?Ja też chcę hortensje -białe.O jezu ale się nakręcam,jak chciałabym mieć ogród już,albo nawet tylko ogrodzenie i ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Za malowidło? A proszę bardzo! Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.01.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ładny popiel, kradnę, też do wiatrołapu dziękuję Czapka, ten popiel jest zimny i wpada trochę w fiolet, ale lubię go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.01.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Basia, no próba wołowa u Spirei to mój numer popisowy Hortensji mam 3 rodzaje, drzewiasta Anabelle, Limelight i Vanille Frajdę, zależy o które miejsce pytasz. Napisałam Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 27.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 15. ? http://www.thedesignsheppard.com/wp-content/uploads/2013/03/Ferm-Living-Wallpaper-Spear-in-Grey.jpg16. ? http://media.nordicthink.com/archive/product/450x450/remix-wallpaper-ferm-living_vWtlcbk.jpeg17. ? http://www.wallsdesignshop.com/wp-content/uploads/2012/04/146_image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tapeta 15 i 16 strasznie fajne. Śliczna lampa! Jaką kostkę wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 16 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a widzieliście te tapety na żywo? lub byliście we wnętrzach z nimi? bo ja dostają oczopląsu na tak małej powierzchni jak monitor, więc chociaż są naprawdę ładne, obawiałabym się je kłaść w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Z Twoich podobają mi się najbardziej te szare (szczególnie nr 2), ale widzę, że chciałabyś jednak kolor, bo sporo ich w Twoich propozycjach? Propozycje wilka bardzo mi się podobają - najbardziej 15. Dodałabym do nich kroplę koloru. Tutaj 3 propozycje http://www.lespapiersdeninon.fr/s/cc_images/thumb_2288322.jpg?t=1379356206 http://www.lespapiersdeninon.fr/s/cc_images/thumb_2288329.jpg?t=1379356207 http://www.lespapiersdeninon.fr/s/cc_images/thumb_7410098.jpg?t=1386489241 Źródło Myślę sobie, że takie trójkąciki to mogłabyś sobie sama malnąć na ścianie. Kup 3-4 próbki kolorów z Duluxa, taśmę malarską i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.01.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Co Wy mi tu odstawiacie? Ja się namordowałam, przez 3 dni wybierałam tapety do głosowania i tu wygrywaja propozycje Wolfa Tak serio witam się serdecznie z Wolfem, bo wcześniej na pewno go tu nie było i dziękuję za propozycję Podoba mi się zwłaszcza 17., znam to tapetę, to chyba isacisac - prawda? Tatarak, do wytapetowania mam jedną ścianę, nie mam w wiatrołapie miejsca na grafiki czy plakaty, dlatego chcę go ożywić ciekawą tapetą. Poza tym nie jest to miejsce do wypoczynku - bynajmniej więc chyba można strzelić tam sobie coś szalonego większość z tych tapet widziałam na żywo w Domarze... Julianna, trafiłaś w 10-tkę. Turkus to ostatnio kolor, który wszędzie podświadomie wybieram, świetne są te tapety, ciekawe czy dostępne w Polsce, zaraz będę szperać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.01.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Acha, Sharlotka, kostkę bierzemy najtańszą betonową w Pebeka, do tego płyty 100x50 jako ścieżki ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts