ivy17 18.03.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 morelko mam pytanie jaka długą masz barierke na górnym biegu schodów ? masz ja zamontowana na poczatku i jej końcu , tak ? Super ze zaczynacie z ogrodem , będzie super co to za fajne bloczki na ogrodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.03.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ivy nie kumam pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.03.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Sharlotka, kupiliscie w końcu polare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 widzę, że płyty dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.03.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dotarły. Powiem Ci, że bardzo jestem zadowolona z tej firmy. Powiedziałam, że wychodzę do pracy o 7.00 to przyjechali o 6.00 rano, w zasadzie o 5.30, tylko kierowca nie mógł się do nas dobić i spał w samochodzie byłam pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.03.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ivy nie kumam pytania chodzi mi o długośc poręczy na górnym biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.03.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dotarły. Powiem Ci, że bardzo jestem zadowolona z tej firmy. Powiedziałam, że wychodzę do pracy o 7.00 to przyjechali o 6.00 rano, w zasadzie o 5.30, tylko kierowca nie mógł się do nas dobić i spał w samochodzie byłam pod wrażeniem to zasłużył na poranną kawę:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.03.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Wojgoc, dostał kawę i jeszcze kubek termiczny na pamiątkę, w pełni zasłużony i jeszcze na obiad bardzo fajny pan. Ivy, mam zmierzyć w cm, czy wystarczy info, że jest od początku zabiegu do samejgory a na górze zakreca na piętro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.03.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 właśnie o cm mi chodzi, jeśli nie będzie to wielki problem Moorela ty na gorze masz dechy ? czy panele ? jakasz połączone ze schodami ? bo juz zglupialam w tym temacie;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.03.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jak będę w domu to pomierzę. Na górze mam panele, połączone docelowo listwą panelowa, bo poki co listwa leży i czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.03.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ivy, ta druga (wyższa) barierka ma 185 cm w linii prostej i potem zakręca na piętro, część na piętrze ma 95 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.04.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Morelko a jaka to firma z Radomia od płyt? jak prace jestem ciekawa,ja zdecydowałam się na taras z modrzewia.Rozwiń temat murków z przodu,bo ja chcę murek z przodu obok domu około 5 metrowy ,ale nie wiem z czego?a Ty tynkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.04.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Basia, jutro za dnia porobię zdjęcia. Strasznie sie cieszę, że już skończyliśmy z brukami, otoczenie tak bardzo się zmieniło, bardzo się uporządkowało. Tarasowicz wchodzi w poniedziałek, więc dodatkowa radość. Też będziemy robić z modrzewia europejskiego, nie mamy już kasy na nic więcej. Murki na razie są takie, jak je wymurowali z bloczków betonowych, docelowo otynkujemy tynkiem żywicznym, nasz sąsiad ma takie rozwiązanie i bardzo mi sie to podoba, dodatkowo łatwe w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A możesz cyknąć zdjęcia?ja bardziej zrobię tynkiem w kolorze elewacji ,trochę boję się wprowadzać coś innego,ja mam tynk żywiczny wprawdzie w opasce ,ale tak malutko ,że niezauważalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.04.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Sharlotka, kupiliscie w końcu polare? TAK!!! Dziś się montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.04.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja też czekam na zdjęcia z ułożonymi płytami! To będzie Megan ta gładka, tak?I na info dot. modrzewia europejskiego - którą klasę bierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.04.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Basia, zapomniałam Ci podac namiar na płyty: http://allegro.pl/plytka-duza-plyta-megan-kostka-brukowa-cala-polska-i4042385631.html Widzę, że nawet zdjęcia domu Spirei tam są Tak sobie pomyślałam, że możesz mieć rację z tym murkiem, tzn. że wprowadzenie tynku zywicznego może trochę wprowadzić za duże zamieszanie, bo to kolejna stroktura i kolor. Przemyślę temat tego samego tynku, co na elewacji. Zdjęcia pstryknę jutro za jasnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.04.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Sharlotka, ja nie wiem co to za klasa drewna A jaka powinna być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.04.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A/B - najlepsza - najładniejsza, B/C - gorsza, i tańsza oczywiście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.04.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Fajnie Morelko i coraz fajniej!!!!!Słuchaj, Megany kupowaliście jako mix rozmiarów, czy można zamówić tylko jeden wybrany format?Przebieram nogami w oczekiwaniu na Twój taras drewniany - zdradź proszę na pw ile mniej więcej kosztuje Was m2 desek i tych wszystkich ustrojstw, typu legary i wkręty, robociznę mam umówioną ze swoją ekipą.A metr takiego ogrodzonka murowanego ile wychodzi??? (wraz z fundamentem i robocizną) - sorry, że wyduszam od Ciebie informacje, ale jestem aktualnie pilnie zainteresowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts