Sharlotka 05.04.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 cd: żeby nie było, że nie mam więcej pytań rabaty to też jakiś system gotowy z Jadaru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 05.04.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Śliczny ten Wasz domek i bardzo mi się podoba elewacja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Rabaty betonowe strasznie mi się podobają, strasznie !!!Trawy będą wyglądały fantastycznie.Morelko zazdroszczę Ci Elfir ,że miała czas dla Ciebie. Ja za póxno się do nie zwróciłam,wszystko na hura jak zwykle robię Skąd masz te bloczki z Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 05.04.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 pięknie jak zwykle ;-)możesz napisac jaką grubość mają te betonowe płyty? jakoś nie pomyślałam jak robiliśmy schody wejściowe i chyba jest miejsca tylko na płytki/kafle...a mi się odwidziały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Moorela, pięknie ogarnięte w około domu. Bardzo mi się podobają podwyższone rabaty w donicach. Tez takie planuję u siebie, kiedyś Bardzo fajny pomysł z płytami na schody. Ułożone to macie na betonie czy na jakiejś podbudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajnie Morelko i coraz fajniej!!!!! Słuchaj, Megany kupowaliście jako mix rozmiarów, czy można zamówić tylko jeden wybrany format? Przebieram nogami w oczekiwaniu na Twój taras drewniany - zdradź proszę na pw ile mniej więcej kosztuje Was m2 desek i tych wszystkich ustrojstw, typu legary i wkręty, robociznę mam umówioną ze swoją ekipą. A metr takiego ogrodzonka murowanego ile wychodzi??? (wraz z fundamentem i robocizną) - sorry, że wyduszam od Ciebie informacje, ale jestem aktualnie pilnie zainteresowana:) Sharlotka, za taras będziemy płacić 10 tyś z czego 5,5 tyś to materiały, ale ja mam ponad 45 m2 drewna, liczonego po 80 zł za m2 (klasa A/B jak zeznał dziś wykonawca). Płot murowany wycenili mi na 1,7 tyś za robociznę, bloczki kupowałam sama, przeliczając na sztuki ile mi potrzeba. Bloczki brałam od tego samego dostawcy co płyty Megan (pare postów wcześniej jest link do niego), bo jak już miałam płacić za transport do Wrocławia to zamówiłam cały samochód z HDSem, tym bardziej, że bloczki potrzebuję jeszcze pod taras. Edit: jeszcze w kwestii płyt, jabrałam jednego rozmiatu, ale myślę, że można się dogać, bo facet nawet chciał mi sprzedać niepełną paletę. Ten sprzedawca jest bardzo elastyczny - polecam! Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 cd: żeby nie było, że nie mam więcej pytań rabaty to też jakiś system gotowy z Jadaru??? Rabaty były robione na miejscu, szalowane i wylewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cześć Anyżek, Ciebie to chyba jeszcze u mnie nie było dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Rabaty betonowe strasznie mi się podobają, strasznie !!!Trawy będą wyglądały fantastycznie.Morelko zazdroszczę Ci Elfir ,że miała czas dla Ciebie. Ja za póxno się do nie zwróciłam,wszystko na hura jak zwykle robię Skąd masz te bloczki z Radomia? Basia, bloczki tez z Radomia, za jednym zamachem kupiłam. Dzięki, cieszę się, że rabaty cieszą się powodzeniem. Akurat rabaty nie bedą niczym obrabiane, zostają betonowe, ze śladami szalunków po płytach osb, chyba tylko zaimpregnuję od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 pięknie jak zwykle ;-)możesz napisac jaką grubość mają te betonowe płyty? jakoś nie pomyślałam jak robiliśmy schody wejściowe i chyba jest miejsca tylko na płytki/kafle...a mi się odwidziały... Czuszka, w dzienniku jeden post wcześniej masz zdjęcie wejścia do domu przed ułożeniem płyt, zobacz, ile tam miałam miejsca do poziomu podłogi w domu, na pełne 2 pustaki. Płyty mają grubość 7 cm i są ułożone na podsypce. Cieszę się, że się podoba. Tak w ogóle - kopę lat! Co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.04.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Moorela, pięknie ogarnięte w około domu. Bardzo mi się podobają podwyższone rabaty w donicach. Tez takie planuję u siebie, kiedyś Bardzo fajny pomysł z płytami na schody. Ułożone to macie na betonie czy na jakiejś podbudowie? Dzięki Rere w sumie już wyżej Czuszcze odpowiedziałam tez na Twoje pytania. Początkowo schody miały być z betonu architektonicznego - taaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.04.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Ale fajnie, szczególnie podobają mi się te płyty na wejściu i rabaty. No i płot super się zapowiada, może coś podpatrzymy Jak będę z kolejną wizyta w Radomiu (a dokładniej Jadar to Skaryszew o ile pamiętam ) muszę zajechać do tego producenta obejrzeć ofertę :] Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez bacardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Początkowo schody miały być z betonu architektonicznego - taaaaa..... Taaa... to i moje chciejstwo, które zostanie pewnie w sferze marzeń. Twoje schody bardzo mi się podobają i myślę, że też pójdę w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 06.04.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ...bardzo przyjemna realizacja kibicujemy Wam zza płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.04.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Cześć Bacardi powrót ducha jak już będziesz, to wrzuć z paletę do bagaznika. Rere, jeszcze na pierwszej rozmowie z brukarzem mówiliśmy o betonie architektownicznym, przy wycenie nastąpił szybki cut off... Witam, Inżynierze Maliniaku! A gdzie ten płot - daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ładnie to wszystko wygląda:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 07.04.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Czesc dopiero znalazlam Twoj dziennik. Fajny ten Twoj dom - troche podobny do naszego. Tez mam projekt ogrodu zrobiony przez Elfir, dlatego z ciekawoscia bede sledzila Wasze postepy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.04.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Moorelko ale ładnie się u Ciebie robi!!!!! Teren przed domem zapowiada się super, już jestem ciekawa jak wyjdzie projekt Elfir. Jakie nasadzenia w tym roku planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Moorelko mam pytanko pamietasz jakie profile masz zastosowane do balutrady na "tarasiku", pokazalam Panu od barierek co chciala bym na Twoim przykładzie i chciała bym mu doprecysować temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Firenze 11.04.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witaj Moorela, z wypiekami na twarzy przeczytałam cały Twój dziennik Czekam na kolejne wpisy ... powodzenia i pozdrowienia z Krk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts