pnna migotka 17.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Fajny ten tarasik, to że wielopoziomowy. Bardzo mi się podoba. Moorelko pamiętasz o mojej prośbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Błocko pierwsza klasa . A taras fantastyczny. Fajnie Ci Elfir wymyśliła te poziomy. Jeszcze tylko zieleń i będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.04.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Morelka, taras wyszedł, że tak napiszę wprost: FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!Ale mu urody dodaje stopniowanie!!!!!!! Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja proszę o info, jakim olejem był olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 17.04.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Morelka, taras sliczny. Idealnie dobrała kolor do okien Gratulacjae )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.04.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Marzenko,pięknie Ci się robi wokół domu. Podesty bardzo oryginalne, jak dojdzie zieleń to będzie zjawiskowo:) http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.04.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ho ho, ale gości! Wszystkim dziękuję za dobre słowo, jak widać podesty mają swoich zwolenników i przeciwników. Myślę, za parę tygodni/miesięcy, będą sami zwolennicy, bo podesty będą otoczone szumiącymi trawami Widzicie to? Widzicie to? Póki co, P. przewiózł 1,5 tony piasku na podwórko pod trawnik, bo ziemia jest za gliniasta. Może uda się po świętach zakupić trawę i coś wysiać. Zamówiłam dziewczynom piaskownicę. Jeszcze odpowiadając na pytania: taras nie jest olejowany, jest pokryty dwa razy impregnatem z teflonem Vidaron; Basia, tam gdzie widać ścieżkę płyty są kładzione bez odstępu, wszędzie mam kładzione bez odstępu. Ta ścieżka, którą widać jest kładziona w szerz (100 cm). Główny taras drewniany ma 4,5m x 4,5m. Jeszcze ogólne przemyślenia mam takie, że Elfir ma łeb nie od parady. Wszystkie jej pomysły, które nie do końca mnie przekonywały, po zrealizowaniu wydają mi się genialne (na razie mogę wymienić rabaty i podesty schodzące na słoneczny taras.). Dzięki Elfir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Moorelko ogród będzie piękny ja to juz widzę bo wiem ze Elfir ma super pomysły a ty masz pomysł na calosc jak bys chciała zeby bylo wiec razem będzie rewelacja. wiesz ze twój dom "biorę w ciemno " wiec będzie super. U mnie ogród to pieśń przyszłości, jest maly bardzo wiec jest szansa ze dam sobie z nim kiedyś rade jedyne to jak ty musze wymieszac ziemię z piachem i jakims obornikiem czy coś zeby bylo ok bo slabo będzie. Mam pytanie co to za lampka w lazience nad lustrem ? Łazienki super ale to juz kiedys pisalam;-) u mnie tez wisi zaslonka dobrana kolorystycznie do lazienki bo jakos zawsze cos ważniejsze od zamówienia drzwi do kabiny Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Morelko,jeszcze raz Wesołych!!!! Fajne łazienki, w małej masz super zgraną kolorystykę, turkus jest świetny!! Zasłonka rządzi, oryginalna i taka wesoła!!!!Na jakiej wysokości od podłogi masz górną krawędź umywalki??? I ile wyżej jest bateria podtynkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.04.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Ivy, Lampa to godmorgon z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.04.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Sharlotka, górna krawędź umywalki jest na 95 cm. Bateria wyłazi ze ściany na wysokości 120 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Wysoko macie górną krawędź umywalki, więc wnioskuję, że jesteście bardzo wysocy? - u nas ma być też dość wysoko, 90-93 cm. Jak taras?Meble już jakieś ogrodowe masz, donice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.04.2014 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jakoś bardzo to nie 171 i 186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jakoś bardzo to nie 171 i 186 Masz wzrost o jakim zawsze marzyłam (teraz mam inne marzenia, choć część równie nierealnych). Wiesz, żem nieco zacofana w FM, więc dopiero teraz pochwalę Twój tarasik . Wyszło naprawdę super . Czytam, że też miałaś "solidną" ekipę . Mam nadzieję, że wszystko już ok? Cieszę się, że pokazałaś łazienki - jasne, spójne i bez silikonu . Jesteś zadowolona z tych podumywalkowych godmorgonów? Też je kupiłam, ale wolę się upewnić (jesteśmy już wyćwiczeni w oddawaniu). A z czego macie blat? Zasłonka w dolnej bardzo mi się podoba. Kolorek dobrany idealnie . Szkoda, że nie pokazałaś jej w całości . U nas też biorę pod uwagę zasłonkę w dolnej. Czekamy właśnie na wycenę szyby, co ułatwi nam tę decyzję . Nie wiem czy już znalazłaś tapetę do wiatrołapu? TUTAJ są w przystępnych cenach i w dużym wyborze. Trzeba pogrzebać, ale może coś wpadnie Ci w oko. Mnie podoba się taki chevron - kombinuję gdzie go u siebie wykorzystać http://www.i-tapety.pl/uploads/products/10105/93943-5.jpg A TUTAJ blog, na którym ją znalazłam - możesz zobaczyć jak wygląda na ścianie No i tego... wiesz... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.04.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wiesz co Julianna, mi się wydaje, że im dalej, tym bardziej świadomymi inwestorami jesteśmy i stąd te wszystkie kłopoty z ekipami, może 2 lata temu nie zająknęłabym się nawet przy rozliczeniu za taras, ale jakieś takie czepialstwo nabyte się uaktywnia Tapetę kupiłam, właśnie mi przypomniałaś, że coś nie przychodzi... To już tydzień chyba... Ta Twoja też super, zastanowię się nad nią, bo szukam jeszcze drugiej do sypialni. Z godmorgonów jesteśmy bardzo zadowoleni, fajnie "pracują", ładnie się domykają, a poukładane mam wszystko naprawdę jak w pudełeczku, kupiłam te wkłady godmorgona do segregowania kosmetyków i świetnie się sprawdzają, porządek jakoś sam się trzyma, zawsze miałam problemy z walającymi się tubkami, próbkami, kosmetykami do malowania, itd. Zasłonka jest tymczasowa, za szybę trochę "śpiewają", a mamy teraz pilniejsze sprawy. Kupiliśmy taką: I no wiesz.... nie ma za co... polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.05.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Fajne......zwierzę!!! Widzę, że zignorowałaś drugą część mojego pytania - o meble tarasowe - czyli że co, na razie nic nie kupiłaś? A masz coś na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.05.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Nie kupuję ma razie, zbieram na przyszły rok na jakiś zestaw ze stołem, teraz tylko jakieś fotele, żeby kawy/piwa się napic, spirea kupiła Cabo, to dobra opcja i nie za droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.05.2014 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja się pomalutku rozglądam. Wszystko, co ładne, jakoś dziwnie jest najdroższe......... Ale powinnam się była już chyba przyzwyczaić, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.05.2014 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 No właśnie... Oczywiście najlepiej kupować wrzesień-październik, bo można się załapać na przeceny, ale to oznacza sezon bez mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Wiesz co Julianna, mi się wydaje, że im dalej, tym bardziej świadomymi inwestorami jesteśmy i stąd te wszystkie kłopoty z ekipami, może 2 lata temu nie zająknęłabym się nawet przy rozliczeniu za taras, ale jakieś takie czepialstwo nabyte się uaktywnia Wiesz... to prawda. Generalnie wiedza doskwiera Tapetę kupiłam, właśnie mi przypomniałaś, że coś nie przychodzi... To już tydzień chyba... Ta Twoja też super, zastanowię się nad nią, bo szukam jeszcze drugiej do sypialni. I nie pochwalisz się wzorkiem? Z godmorgonów jesteśmy bardzo zadowoleni, fajnie "pracują", ładnie się domykają, a poukładane mam wszystko naprawdę jak w pudełeczku, kupiłam te wkłady godmorgona do segregowania kosmetyków i świetnie się sprawdzają, porządek jakoś sam się trzyma, zawsze miałam problemy z walającymi się tubkami, próbkami, kosmetykami do malowania, itd. To super . Ja też planuję zakup tych szufladowych przegródek A z czego macie blat? Ja kupiłam w LM na promocji blaty bukowe, ale boję się czy sprawdzą się z łazience. Zasłonka jest tymczasowa, za szybę trochę "śpiewają", a mamy teraz pilniejsze sprawy. Mnie się zasłonki podobają. Wiem, że nie wszyscy są ich zwolennikami, ale Wasza pasuje super. Jak pisałam - my też zaczniemy raczej od takiego startera i wcale nie wykluczam, że tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts