Moorela 07.05.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Basia, my tu mamy chwilowo kącik małego ogrodnika z tym rolnikiem to fajnie i niefajnie, bo on poczuł mocną więź z naszą ziemią i regularnie ją doglada, np.przy niedzieli siedzisz, jesz śniadanie a sąsiad z rękoma założonymi z tyłu spaceruje po naszej orce i ogląda aalbo mówi mężowi, że słabo wygrabil przy płocie ale serio mówiąc mamy z nim bardzo dobrze, wszystkie narzędzia nam pożyczył, walec, szynę ręczną, przywiózł wapno, generalnie to duże wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.05.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tatarak, ja Ci muszę wyznać, bo tak miotam się w sobie, że jestem lekko rozczarowana, bo Ty stara ogrodniczka, zasuwasz z tym poplonem i obornikiem, ja się spodziewałam jakiegoś szału ciał i uprzęży a to sąd będzie? No nie mogę się pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.05.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Rozumiem, że NIE jest to strasznie ordynarne:)Korekta Ci się w tel znowu włączyła chyba:) Thanks za info, mamy spotkanie tarasowe i się muszę dowiedzieć jak najwięcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.05.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Tatarak, ja Ci muszę wyznać, bo tak miotam się w sobie, że jestem lekko rozczarowana, bo Ty stara ogrodniczka, zasuwasz z tym poplonem i obornikiem, ja się spodziewałam jakiegoś szału ciał i uprzęży a to sąd będzie? No nie mogę się pogodzić sad będzie na tyłach. razem z warzywniakiem. przypominam Ci, że ja mam 17 arów działki. od wchodu, południa i zachodu będzie "na tych poplonach" śliczny ogródecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.05.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 dzięki Tatarak,do mnie traktor nie wjedzie,bo się grodzę i nie chcę tego opóźniać. Ze skrzypem to dziwne,bo ja na dolomicie posadowiona jestem,ale środkami spróbuję ,tylko ten deszcz za często pada. Z tyłu domu wysypałam kiedyś piach,bo czytałam aby glinę z nią wymieszać.Tylko ten piach tak sama łopatą starałam się.Jak zrobią ogrodzenie ,ścieżki i tarasy to będę bardziej prężniej działąć ,teraz czekam na bezdeszczowe dni. Morelko dobrze ,że tynkarze nie doglądają jak u Ciebie ściany:lol2: Rolnikowi widocznie Wasz dom się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.05.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Basia nasz rolnik ma taki mały traktorek, który wjechał między budynek a płot czyli zmieścił się w 3 metry szerokości, łopata się zajedziesz. Rolnikowi faktycznie dom się chyba podoba, bo mówi, że taki "nowoczesny" tu w okolicy "najnowoczesniejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Moorelka jak masz wykończoną podlogę z paneli przy oknie balkonowym ??? jakaś listwa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Panele mam tylko na górze a na górze mam jedno okno balkonowe w naszej sypialni i to okno jest wyżej od podłogi, czyli mam normalnie parapet. Kapiszi? jak nie to cyknę zdjęcia.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Panele mam tylko na górze a na górze mam jedno okno balkonowe w naszej sypialni i to okno jest wyżej od podłogi, czyli mam normalnie parapet. Kapiszi? jak nie to cyknę zdjęcia.k siii rozumiem to patrzę dalej bo nie wiem co tam mam dać zeby nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.05.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy, najlepiej dać taką specjalną listwę wykończeniową. Jeśli nie masz czegoś takiego do konkretnych paneli, to pojedź na Ostrowskiego - tam jest sklep z listwami i może coś dobierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy to chyba najpierw pociąg musiałaby złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Ivy to chyba najpierw pociąg musiałaby złapać wpadla bym do Ciebie na kawke na tarasie Spirea faktycznie mam daleko ale znalazlam ten sklep w necie i maja fajny wybór listew wiec poogladam sobie bo ciągle jest problem z jakims leczeniem czegos z czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ups, nie doczytałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.05.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 wpadla bym do Ciebie na kawke na tarasie Spirea faktycznie mam daleko..... ryanair czy inny przewoźnik nie lata:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 22.05.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 hej, jak tam trawa? Rośnie? Mi dziś koparka a raczej spycharka rozgarniała ziemie co przywiozłam - 120 ton.. Jutro whcodza tez brukarze. W weekend albo z początkiem tygodnia M. chce zakopac nawodnienie a potem to juz chyba orka z tym trawnikiem. Szczsliwie nawieziona ziemia jest w miarę ok, wiec grabienia będzie mniej niż zakłądałam. Ale zobaczymy jak pójdzie. No i moja estrada juz obsypana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.05.2014 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Czesc Mila no kurde nic nie rośnie niby trawa wschodzi po10 dniach, a dopiero 4 minęły więc czekam... Podlewamy codziennie, może przyspieszy. Nawodnienie już macie rozłożone? Sami robiliscie? Pogodajest piękna pod grabie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.05.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Cześć moja ulubiona ogrodniczko . Twój sen zaczyna się powoli sprawdzać, ale kurcze nadal za wolno Przyszła już tapeta? Strasznie jestem jej ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.05.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Czesc Mila no kurde nic nie rośnie niby trawa wschodzi po10 dniach, a dopiero 4 minęły więc czekam... Podlewamy codziennie, może przyspieszy. Nawodnienie już macie rozłożone? Sami robiliscie? Pogodajest piękna pod grabie... trawnik to taka dziwna pasja - pielisz,podlewasz, nawozisz - po to, by ściąć:lol2:co najmniej 1xtydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.05.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wojgoc, ja mam wrażenie, że na co by się nie zdecydować to i tak robota będzie. Kolega z pracy namawia mnie na kury , może w to wejdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.05.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Julianna, tapety nie ma jeszcze ale mam jedno avizo więc to może byc ona ...albo torebka na którą czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts