Tatarak 11.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Przemek, a opisz różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.04.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 U nas jest deska czołowa, do której są przymocowane rynhaki, Spirea o ile pamiętam ma te ostatnio nakrokwiowo? W każdym bądź razie różnica była właśnie na poziomie deski czołowej lub jej braku... Chyba że pamięć mi już zupełnie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aaaa, ja też nie mam deski czołowej. tylko obróbki - pas nadrynnowy i podrynnowy - na ostatniej łacie. czy jakoś tak... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.04.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Salik, dobrze pamiętasz, Spirea nie ma deski czołowej. A w zasadzie, dlaczego się rezygnuje z tej deski - tylko względy estetyczne? Tatarak, możesz rozwinąć wątek pasu nadrynnowego i podrynnowego? Ją myślałam, że to są dwie opcję, albo pas nadrynnowy albo podrynnowy... Macie namiary na dealera Roto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 pas podrynnowy to jest dodatkowa obróbka, żeby było równo i można ładnie dojechać ociepleniem pod samą łatę (chyba, że coś pomerdałam), a nadrynnowy to obróka schodząca do rynny. Roto ma w ofercie p. Czekaj - mailuj do p. Krzysztofa i powołaj się na mnie, zazwyczaj mam błyskawiczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kupowałam roto w budusie na brucknera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.04.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kupowałam roto w budusie na brucknera O! Mam tam wstępnie zakolegowanego pana Adama ... A z panem Krzysiem zaraz się zaprzyjaznie... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.04.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wow, ale wystrzeliliście z tą budową. Jak ostatnio zaglądałam do Twojego dziennika to byliście na etapie fundamentów, a tu już strop:jawdrop: Jak tak dalej pójdzie to w tym roku się już wprowadzicie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jaki rabat procentowy od cen producenta Ci proponują w tym miejscu podanym przez Tataraka?Więcej niż 30%? Odnośnie pytań:- czy do łazienki okno drewniane do dobry pomysł?Nie - odpada. Musi być białe. - czy w łazience warto montować roletę zewnętrzną? (strona południowa)Warto imho (zakładając że koszt nie jest jakiś gigantyczny). - no i może, czy warto dokładać do tych okien wysokoosiowych? IMHO nie warto. Przy Waszej wysokości ścianki kolankowej i duże dachówce płaskiej, nie ma szans 'patrzeć przez okno'.Jak gdzieś znajdę, to podeślę Ci zdjęcie naszych okien z dorosłą osobą stojącą przy nich (dla zobrazowania wysokości). Jaki macie kąt nachylenia dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Salik mnie ubiegł, a chciałam napisać dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jaki rabat procentowy od cen producenta Ci proponują w tym miejscu podanym przez Tataraka? Więcej niż 30%? Od cen katalogowych wychodzi 25%. Odnośnie pytań: - czy do łazienki okno drewniane do dobry pomysł? Nie - odpada. Musi być białe. Czyli PCV? Przy Waszej wysokości ścianki kolankowej i duże dachówce płaskiej, nie ma szans 'patrzeć przez okno'. Jak gdzieś znajdę, to podeślę Ci zdjęcie naszych okien z dorosłą osobą stojącą przy nich (dla zobrazowania wysokości). Jaki macie kąt nachylenia dachu? Kąt nachylenia to 45 st. Ścianka kolankowa, jak pisałam 110cm od podłogi. Też mi się wydaje, że to będzie głównie obserwacja okien połaciowych sąsiada... Zdjęcie chętnie zobaczę! Na maila albo tutaj Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Salik mnie ubiegł, a chciałam napisać dokładnie to samo Bo Salik zgodnie z avatarem jest zwinny i szybki jak kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Do łazienki PVC, tak. Rabat 25% słaby - mogę Ci wysłać namiary na kilka miejsc gdzie mi dawali 30% albo nawet i więcej. Do tego nie ma znaczenia gdzie te okna zamawiasz, bo jakby co, to pojadą do Ciebie bezpośrednio z fabryki... No to parametry ścianki kolankowej i dachu masz właściwie takie same, dachówka ta sama, więc nasze zdjęcia powinny być miarodajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Rabat 25% słaby - mogę Ci wysłać namiary na kilka miejsc gdzie mi dawali 30% albo nawet i więcej. To bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 rabat 35%do łazienki PCVmam 2 wysokoosiowe są superi mam 2 zwykłe chciałam rolety zewnętrzne sąsiad odradził, że nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 rabat 35% Kaśka, skąd Ty bierzesz te wyceny?? Albo co musisz zrobić za ten rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Poszło na priva Całuję rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak to co - pewnie to samo co Tatarak Jakaś mini, odpowiednia bluzka, makijaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 mini??? ja tam wolę dżinsy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts