Paula_1 02.03.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Moorelo Czy możesz zdradzić co masz na kominku? Bardzo fajny efekt, ogólnie cały dom jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.03.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Tak sobie przyszłam powspominać stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Moorelko, napisz mi proszę co to za tapeta ( ta która ostatecznie nie trafiła na swoje miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No hej Ivy wszystko gra, mieszka się, czasu nie ma, podglądam Cię czasem, na innych już nie mam czasu, z Julianną pogaduję na boku. Napiszę do Ciebie na priv. hmmm chyba gdzieś zaginęło w akcji Chętnie zobaczyła bym Twój ogród, bo to juz pewnie jakieś skrywane śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 17.06.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 HEJ Moorelo. WIDZIAŁAM PROJEKT OGRODU I CIEKAWA JESTEM JAK ON WYGLĄDA TERAZ . MOŻESZ WRZUCIĆ JAKIEŚ ZDJĘCIA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.09.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ale się za Tobą stęskniłam Napisz co u Was . Pochwal się ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 10.04.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 piknie masz....czas leci jak szalony. Sosny chyba tak wolno rosną, nasza bośniacka też wolno rośnie, podobnie jak kosodrzewina. z kolei sosna czara ma c roku duże przyrosty. A donice to gdzie zamawiałaś? super są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) z tego wszystkiego az sie wpisałam w dzienniku ooo ja, kto sie pojawił Pisz, pisz, pisz koniecznie jaką masz szerokośc działki oraz odległość od dużego tarasu do granicy ? Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.04.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Moorela jak już sie pojawiłaś Kochana to pokaż więcej ogrodu, pokaz warzywniczek, hortensje z dalszej perspektywy na rabacie, co za drzewka masz posadzone w tych kwadratach na trawniku - tam są żurawki ? pozwól nacieszyć oko bo z małych skrawków widać ze jest super Wróciłam do projektu i strasznie jestem ciekawa co u Was Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 piknie masz....czas leci jak szalony. Sosny chyba tak wolno rosną, nasza bośniacka też wolno rośnie, podobnie jak kosodrzewina. z kolei sosna czara ma c roku duże przyrosty. A donice to gdzie zamawiałaś? super są. Czuszka dzięki. Może i tak wolno rosną, ale to mnie wcale nie urządza Donice były wylewane przez murarzy wg projektu Elfir. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2016 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Moorela jak już sie pojawiłaś Kochana to pokaż więcej ogrodu, pokaz warzywniczek, hortensje z dalszej perspektywy na rabacie, co za drzewka masz posadzone w tych kwadratach na trawniku - tam są żurawki ? pozwól nacieszyć oko bo z małych skrawków widać ze jest super Wróciłam do projektu i strasznie jestem ciekawa co u Was Cześć Ivy Sęk w tym, że ja coś nie mam zdjęć ogrodu To znaczy nie mam takich typowych ustawek, w tym roku muszę coś natrzaskać. Mam jakieś pojedyncze, gdzie ogród się łapie przy okazji. Dobra, pokazuję co mam. Z przodu w zimie I też zimowe z tyłu: Tutaj z tarasu widok na hortensje (akurat ekipa remontowa coś przenosi krzesła z prawa na lewo... Hortensje drzewiaste mam tez na bocznej rabacie. Warzywniak jest super - kto się zastanawia, czy robić, niech się nie zastanawia tylko robi. Na trawniku rosną brzozy, a pod nimi w kwadratach bergenia sercolistna. A co u Ciebie? Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 13.04.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Hej, Moorela! begonia super! Wymagajace to? Bo ja sadze tylko takie uprawy, które zniosą takiego pseudo ogrodnika jak ja Wczoraj posadziłąm 6 daglezji, ma miec przyrosty +/- 1 m rocznie w górę i około 0.5 m w szerz:) A chcemy szybko osłonić tył działki. Poza tym kupiłam też kosodrzewinę ale jeszcze nie wsadzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2016 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Hej, Moorela! begonia super! Wymagajace to? Bo ja sadze tylko takie uprawy, które zniosą takiego pseudo ogrodnika jak. Mila, jaka begonia? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.04.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Cześć Ivy Sęk w tym, że ja coś nie mam zdjęć ogrodu To znaczy nie mam takich typowych ustawek, w tym roku muszę coś natrzaskać. Mam jakieś pojedyncze, gdzie ogród się łapie przy okazji. Dobra, pokazuję co mam. Z przodu w zimie [ATTACH=CONFIG]352745[/ATTACH] I też zimowe z tyłu: [ATTACH=CONFIG]352746[/ATTACH] Tutaj z tarasu widok na hortensje (akurat ekipa remontowa coś przenosi krzesła z prawa na lewo... [ATTACH=CONFIG]352747[/ATTACH] Hortensje drzewiaste mam tez na bocznej rabacie. Warzywniak jest super - kto się zastanawia, czy robić, niech się nie zastanawia tylko robi. [ATTACH=CONFIG]352748[/ATTACH] Na trawniku rosną brzozy, a pod nimi w kwadratach bergenia sercolistna. A co u Ciebie? Pozdrówka! koniecznie fotki, bo jak w Twoim domu mogła bym zamieszkac to i ogród jest taki"mój: U mnie niewiele, wreszcie w tym roku chce sie zabrać za ogród, wiec podglądam to tu to tam A te hortensje masz /będziesz miała czymś podsadzone i coś na tyłach planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 14.04.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Mila, jaka begonia? ☺ bergenia sercolistna widac jak się znam na tym Bo potrzebuję czegoś do posadzenia przy drewutni, raczej cieniste miejsce. Myślałam o konwaiach, bo podobno pleni się jak chwast Poza tym polecam wszystkim szkółkę w Radwanicach za Polkowicami. Mają piekne rośliny w dobrej cenie. Kupiłam tam ostatnio te moje daglezje po 2 m bo nigdzie takich nie mogłam znaleźć. Morela, tez mam warzywniak, choc w ub. roku udały mi się tylko marchewki, rzodkiewki, i nać pietruszki. Po prostu nie wiedziałam że taki por czy seler to nie z nasion a z sadzonek trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts