Tatarak 12.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Salik - ja za to mini to tylko "zyskałam" załadowanie towaru do bagażnika oraz anginę!.... Kaśka ma na pewno lepszy patent Awo mi serdecznie radził koniecznie rolety zewn. na wszystkich połaciowych od południa. Ale - czy w łazience może być za ciepło? (ja mam akurat łazienki od płn, więc mi dylemat odpada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Może być za ciepło, podobnie jak może być za zimno. No chyba że ktoś lubi saunę My zrobiliśmy generalnie podejścia elektryczne do rolet na wszystkie okna. Tzw. 'for future use'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja mam połaciowe od południa właśnie w łazience i tam niech sobie świeci ile chce ja ciepłolubna jestem bardzo:) mój mąż (zawodowo negocjuje) jak widzi moje budowlane negocjacje cenowe to wymyślił teorię o moim żydowskim genie (bez urazy) taki stereotyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 to ja jestem jednak "cienki bolek" - na roto miałam tylko -30% od cennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) jak ja kupowałam to tu były dobre cenyhttp://www.oknadachowe.net/ i tuhttp://www.mp24.com.pl/ ceny do podglądnięcia mają na allegro chyba? Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 mini??? ja tam wolę dżinsy:) takie wszedzie porozcinane, co to niby są spodniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 takie też mam;)tzw. do zadań specjalnych dawno Cię nie widziałam wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 dawno Cię nie widziałam wszystko ok? tak, a gdzie mnie ostatnio widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 no... na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 zamiast wysokości rabatu, lepiej podawajcie cene ostateczną zakupu 1m2 dachówki bądź kwote od której upust był naliczany.ja na swoją dachówkę dostałem 7% upustu, ale cena wyjsciowa była o 28% niższa niz gdzie indziej, gdzie dostawałem 25% upustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wojgoc - dyskusja była o oknach, nie o dachówce...I akurat w Roto liczy się rabat od cen katalogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wojgoc - dyskusja była o oknach, nie o dachówce... I akurat w Roto liczy się rabat od cen katalogowych. ja tak generalnie napisalem a jako przykład dalem swoją dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.04.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja rozumiem, ale akurat w tym przypadku Twoja prośba jest bez sensu trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja nikogo o nic nie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Słuchajcie, dostała dwie dobre oferty na te okna. Jedna z podwarszawskiej hurtowni budowlanej, nagajona przez Salika, rabat 32% Druga z podwrocławskiej hurtowni, z Bielan Wr., rabat 30%. Tylko ta z Bielan ma jakieś tragiczne opinie w internecie i raczej się nie odważę Ta Salikowa ma z kolei dobre opinie w sieci, muszę tylko przejść przez mentalną granicę kupowania materiałów na taaaaką odległość - mój M nie ma z tym problemów jakoś Kaśka, z Budusa coś się nie odzywają, kontaktowałam się już z dwiema osobami tam, pomór jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) (sprawdziłam rabaty jak już ma być tak profesjonalnie:) 435K -37% i roletki za 1zł, 735K -35%) a te dwie hurtownie z linków sprawdziłaś??? ps. bardzo dużo rzeczy kupuję pezez internet i mimo kosztów kuriera to się opłaca co z wodą? Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Chyba zadzwonię, bo liczę trochę na tego Budusa, jak nie, to kupuję w Salikowej podwarszawskiej, trudno, najwyżej będę odsyłać. Te dwie sprawdzałam, jedni mi odpisali, ale wycena słaba, a do drugich z Długołęki nie pisałam, bo oni tylko Veluxa i Fakro mają. Co do wody, to umówiłam się z Twoim Panem Stasiem jutro na działce na obgadanie co i jak. Zresztą wodą się nie przejmuję, najwyżej kupię szlaucha 900 metrowego i będę od Ciebie ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Odezwał się i Budus (Kaśka, ten Twój nie odbierał, ale odezwał się inny budusowy z polecenia mojego dachowca). Dobrą cenę dali (31,8% rabatu) + doradca techniczny Roto na budowie w cenie. Nieźle, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.04.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No to wybór masz chyba oczywisty? A, jeszcze jedno mi się przypomniało odnośnie okien. Upewnij się czy okna które zamówisz mają/nie mają wywietrznika (kiedyś Roto w standardzie nie dawało, nie wiem jak teraz), w zależności od tego co potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Salik, ale przy WM to chyba wywietrzniki niepotrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts