Moorela 25.04.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Martusia na razie prawie bezobslugowa: je, śpi zużywa pieluchy i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kolory mają być właśnie różne (na każdym stopniu inny) - jak znajdę gdzieś kawałek z projektu to wrzucę to sie szykuje dyskoteka:), jeszcze dolóż ledy zmniennokolorowe i schody jak w moulin rouge:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ledy mają podświetlać te kolorowe kawałki szkła (ale kolor będzie przychodził ze szkła, a nie z ledów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 tak czy siak bedzie kolorowo:)w wątku o scodach ktoś zamiescil fotke swoich całych szklanych schodów - generalnie zostaly moocno skrytykowane.nie boisz się, że dzieciak biegnąc po schodach uderzy w podstopień i będzie buum:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie bardzo rozumiem porównania? Tutaj będą tylko szklane podstopnie, które mają właśnie dodać akcentu stosunkowo (nijakim) schodom, na dosyć ciemnej klatce schodowej. Poza tym - czy coś co mi się podoba, musi się podobać wszystkim? A o co chodzi z dzieckiem uderzającym w podstopień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 nic nie porównuje, tylko Cie poinformowalem o takiej fotce.biegnac na schody do góry bardzo latwo jest kopnąćw podstopień - to mialem na myslirzecz jasna, ze ma sie to Wam podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No ok, ale ciągle nie rozumiem z tym kopnięciem.Ktoś biegnie - kopnie w podstopień i co?Albo czym to się różni od kopnięcia w podstopień drewniany czy jakikolwiek inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 szkło to szklo, nawet jak hartowane - bo przecież zbrojonego szkla nie dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ale chodzi Ci o to że co - pęknie, tak? No po prostu mógłbyś napisać jakoś bardziej obrazowo o co Ci chodzi A nie boisz się w domu mieć jakichkolwiek szklanych przedmiotów? Nie pamiętam już jakie szkło tam jest, ale też nie zakładam że każda osoba wchodząca po schodach będzie kopać metalowymi czubkami w podstopnie A tak na serio - nie popadajmy w paranoję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wrzucam na chwilę poglądówkę z projektu http://sal.pl/dom/klatka-schodowa-widok-z-dolu.jpg U nas będą prawie wszędzie białe ściany i biały sufit, więc kolorowe akcenty są potrzebne aby to zneutralizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 mnie to się zza bardzo nie widzi - za pstrokato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ok - nawet z innymi kolorami? (o ile pamiętam kolory będą inne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 a ile masz stopni/podstopni?kazdy w innym kolorze to wg mnie niezbyt wygląda - sekwencja 3-4 powtarzajacych się kolorów moze byłaby korzystniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 mnie to się zza bardzo nie widzi - za pstrokato myślę ze jak sufit i ściany będą snieżnobiałe a tylko schody będą kolorowe to będzie to dobrze wyglądać- widziałam wiele takich realizacji gdzie wszystko było białe a tylko dodatki czy detale byly kolorowe. Nie jestem tylko przekonana do tych ledów ale ja anty ledowa ogólnie jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Oj - nie będzie dosłownie każdy w innym, będą powtarzające się kolory. Chodziło o to że podstopnie nie będą w jednym, tym samym kolorze. koktajl - my ledów prawie nie mamy, a ta klatka schodowa jest dosyć ciemna, więc ledy mają generalnie podkreślać kolor. Ale podkreślać kolor, to nie to samo co 'dyskoteka ledowa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 myślę ze jak sufit i ściany będą snieżnobiałe a tylko schody będą kolorowe to będzie to dobrze wyglądać- widziałam wiele takich realizacji gdzie wszystko było białe a tylko dodatki czy detale byly kolorowe. przecież widać na wizualizacji salika, ze nie bedą snieznobiałe, tylko jakieś takie szarawe - nalatwiej okreslic "brudne":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 co to jest to szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.04.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Farba imitująca beton. wojgoc - ale to tylko jedna ściana, wszystko na około jest białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 acha to ja jednak jestem konserwatywna te kolorowe schody są ok uważam że to dobry akcent ale przy założeniu że reszta jest biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.04.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mi się podoba. Takie trochę folkowe. Jedyne niebezpieczeństwo widzę takie, że szybko Wam się znudzi, bo jest to trochę odjechane. Ale, jak mówią, gusta nie podlegają dyskusjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts