Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pisz posta w szybkiej odpowiedzi tylko wejdź w zaawansowaną edycję. Jest w dolnym prawym rogu w czerwonej ramce lub Alt +X. Jak już to zmienisz to kliknij na spinacz obok emotikonów, a potem "dodaj pliki" z komputera, później załaduj. Potem mi wszystko znika, ale klikam jeszcze raz na spinacz i wyświetla mi się nazwa zdjęcia. Klikam na nią i to wskakuje do okienka postu:D

No niby tak koktajl, ale z drugiej strony nie mam innego pomysłu, a z trzeciej strony - nie potrafię określić dzisiaj zestawu, który będzie na tyle uniwersalny, żeby za parę lat dalej był fajny. Wydaje mi się, że co byśmy teraz nie wymyślili to za parę lat każdemu się opatrzy. Wszystko się nudzi po jakimś czasie, a moim orzechem nacieszę się choćby te 5 lat... Albo pewniej 3... A rok to na pewno!! ;) Edytowane przez Moorela

Hello :)

Czy możesz mi zrobic krótki wykład o dachówce jaką wybraliście? Pliz :) Jakie w ogóle braliście pod uwagę oraz prosiłabym o nazwę tej, którą kupiliście. Z tego co czytałam u Ciebie w dzienniku to chyba Dachówka gładka Nibra®- G 10 firmy Nelskamp, tak? Ile Was wyniosła za 1m2?

Będę wdzięczna za odpowiedź.

pozdrawiam

Cześć jazzy :)

jeśli chodzi o dachówki, które braliśmy pod uwagę, to może żeby nie powtarzać, przeczytaj sobie post #20 w moim dzienniku, jest tam parę przemyśleń na temat każdej. Faktycznie zdecydowaliśmy się na Nelskampa Nibrę G10. Płaciliśmy za nią 3,85 zł netto, załatwialiśmy przez dekarza, którego jednak nie polecam...