Magda 34 05.06.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Myślałam, że u mnie niemożliwe jest dodawanie zdjęć z kompa, a tu proszę, chcieć to móc Kuchnia prawdopodobnie w orzechu amer. Moorelko, jak Ci idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No właśnie ja jestem na etapie "u mnie to niemożliwe"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nie pisz posta w szybkiej odpowiedzi tylko wejdź w zaawansowaną edycję. Jest w dolnym prawym rogu w czerwonej ramce lub Alt +X. Jak już to zmienisz to kliknij na spinacz obok emotikonów, a potem "dodaj pliki" z komputera, później załaduj. Potem mi wszystko znika, ale klikam jeszcze raz na spinacz i wyświetla mi się nazwa zdjęcia. Klikam na nią i to wskakuje do okienka postu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Czyżby? Dzięki Magda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.06.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Magda - ja piszę w oknie Szybkiej odpowiedzi i nie klikam żadnych spinaczy. tajemnicza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tatarak, a co klikasz? Ikonkę "dodaj grafikę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tataraku, ale jak chcę dodać grafikę bez tego spinacza to mogę tylko z internetu przez url. Nie mam tam opcji, żeby dodać zdjęcie z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dobra, ja mrówczo podpinam następne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.06.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 takie okno mi się otwiera po kliknięciu ikony "dodaj grafikę" ("obrazek" obok "koperty") i jak widać mogę przez nie dodawać obrazki ze strony lub z kompa (ale muszą być małe w sensie kB) być może jest to kwestia ustawień w profilu na forum lub systemu oper.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.06.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Byłam dziś przypadkiem w salonie fabryki Wolsztyn na Klecinie (mechanika mam obok) i mają tam fajne meble w bieli połączonej z różnymi fornirami i foliami drewnopodobnymi. obawiam się, że ceny nie są tak samo fajne, ale wejdź sobie na ich stronę i pooglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a ja powiem tak: połączenie orzecha amerykańskiego z bielą jest bardzo fajne według mnie ale za kilka lat będzie tak jak z wenge teraz- będą mieć je wszyscy i do znudzenia w co drugiej kuchni będzie się to połączenie powtarzać zresztą widać to po ilosci inspiracji jakie wkleiłas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.06.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) No niby tak koktajl, ale z drugiej strony nie mam innego pomysłu, a z trzeciej strony - nie potrafię określić dzisiaj zestawu, który będzie na tyle uniwersalny, żeby za parę lat dalej był fajny. Wydaje mi się, że co byśmy teraz nie wymyślili to za parę lat każdemu się opatrzy. Wszystko się nudzi po jakimś czasie, a moim orzechem nacieszę się choćby te 5 lat... Albo pewniej 3... A rok to na pewno!! Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Moorelko wrzucam jeszcze raz link do inspiracji kuchennych. Widzę, że zdjęcia się załadowały. Czy Wy też widzicie te zdjęcia? http://foto.onet.pl/dazw5,gg8ga64agfvw,tfph9,u.html#tfph9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.06.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Tak, tak, teraz wszystko gra! Biorę się za przeglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.06.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Gratuluję decyzji o podłogówce Pamiętajcie tylko żeby grzejniki łazienkowe też zrobić niskotemperaturowe. Co do wentylacji dachu - zrobić nad membraną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.06.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Właśnie do takich doszliśmy wniosków dziś przed zaśnięciem rozwiązanie niestety droższe, ale chyba lepiej zrobić ten dach porządnie już teraz, niż potem sobiew brodę pluć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 16.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Hello Czy możesz mi zrobic krótki wykład o dachówce jaką wybraliście? Pliz Jakie w ogóle braliście pod uwagę oraz prosiłabym o nazwę tej, którą kupiliście. Z tego co czytałam u Ciebie w dzienniku to chyba Dachówka gładka Nibra®- G 10 firmy Nelskamp, tak? Ile Was wyniosła za 1m2? Będę wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.06.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Cześć jazzy jeśli chodzi o dachówki, które braliśmy pod uwagę, to może żeby nie powtarzać, przeczytaj sobie post #20 w moim dzienniku, jest tam parę przemyśleń na temat każdej. Faktycznie zdecydowaliśmy się na Nelskampa Nibrę G10. Płaciliśmy za nią 3,85 zł netto, załatwialiśmy przez dekarza, którego jednak nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts