Moorela 26.06.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tatarak, jak zrobię narożny blat w miejscu o którym piszesz, to pozbędę się dwóch największych szuflad z kuchni, których nie można umieścić nigdzie indziej, a szuflad nie oddam! Jak pociągniemy górne szafki do końca to nie otworzymy okna, zresztą wejdą w światło okna, trochę dziwnie. Poza tym w obecnym układzie górne szafki się licują z blatem naprzeciwko - całość będzie widoczna od strony jadalni (nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam).. Co do obsesji - ja jestem leworęczna, więc może moja obsesja jest "odwrotna" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Magda34, dzięki za mailika dot. wysokości baterii P. ma 186 cm wzrostu, dałam deszczownicę na 220 cm - za wysoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Morelko a masz już projekt kuchni? gdzieś chyba przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 msdracula, Ty chyba nieprzytomna jesteś No to niech wejdzie na dziennik i oglądnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Magda34, dzięki za mailika dot. wysokości baterii P. ma 186 cm wzrostu, dałam deszczownicę na 220 cm - za wysoko? Zrób tak, żeby dolna krawędź deszczownicy była na wys. 210 cm. To wystarczy spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.06.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 u mnie idzie od lewej lodówka/płyta/zlew, ale ja też leworęczna. Zawsze miałam też kosz na śmieci po lewej stronie w szafce pod zlewem, co wszystkich irytowało. Idę oglądać kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja też mam kosz po lewej, jakoś zupełnie nieświadomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.06.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 tak na szybko:- bardzo ładne, klasyczne połączenie bieli i drewna, do tego ładnie komponujące się płyty betonowe. - dałabym mniej odróżniający się cokół, - ściana z górnymi szafkami na wprost wygląda bardzo ładnie. Jednak mam wątpliwości jak to będzie wyglądać już w wersji 3D Jakoś nie do końca jestem przekonana do tego wystającego blatu pełniącego funkcję stołu. Jak go wyrzucić to powstaje całkiem spore wejście. Nie wiem co masz dalej, ale może coś tu jeszcze pokombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Spirea, dalej jest pomieszczenie z miejscem na stół, coś jakby jadalnia, a niżej w dół - salon. W miejscu, gdzie teraz jest blat, w projekcie była ściana, ale zrezygnowaliśmy z niej, żeby jakoś połączyć te trzy przestrzenie: kuchni+jadalni i salonu... Tak sobie ten blacik wymyśliłam na szybką kawę z rana, albo zwykłe posiedzenie z gazetą przy gotowaniu. Tylko żeby z tego lada nie wyszła ("Schabowy raz!!") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ja to bym jeszcze chciała zobaczyć tę kuchnie w 3D, to może bym się przekonała do tych górnych szafek i urwanego blatu, bo jednak rzuty na ściany to co innego. acha, kosz mam od zawsze po prawej - coś musi być na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Czekaj Tatarak, zobaczę, czy mam takową w zasobach... Edit: Nie bardzo mam, mam trochę nieaktualną już... Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.06.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moorelko, postaram się zaraz wysłać, tylko chwilkę odsapnę, bo własnie przygotowałam 4 duże kartony niepotrzebnych rzeczy z szafek kuchennych i to tylko górnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moorelko, postaram się zaraz wysłać, tylko chwilkę odsapnę, bo własnie przygotowałam 4 duże kartony niepotrzebnych rzeczy z szafek kuchennych i to tylko górnych. Magda, jeszcze się okaże, że wystarczy tylko zabudowa przy lodówce i będziecie z A. mogli tańczyć w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 26.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moorela, nie będę obiektywna bo mam identyczny kolorystycznie projekt kuchni i się go trzymam (poza zmianą koloru ściany między szafkami) to co mi się rzuciło to odegłośc miedzy lodówką a zlewem - ok. 3m. dla mnie to za daleko. Mam tak teraz i to mnie wkurza. W sumie nie bardzo gdzie masz lodówe przezrzucić, chyba, że tu w miejsce polwyspu: Ogólnie - pięękny projekt i nasz (moj i Balbiny blat nawet masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ogólnie - pięękny projekt i nasz (moj i Balbiny blat nawet masz Z tą lodówką to zdaję sobie sprawę i trochę boleję, ale faktycznie aż się prosi, żeby pozostała w wysokiej zabudowie... Sheenaz, a Wy macie już blat wybrany? Jakiś konkretny? Jak sobie teraz tak pomyślę, to w ogóle mi wychodzi, że podążam Waszymi śladami i kuchennymi i łazienkowymi (górną chcę zrobić z Noce by my...), choć o ile łazienka Wasza faktycznie mnie zainspirowała, to z kuchnią się po prostu złożyło! Ma się ten gust, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 26.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Blat jest wybrany - granit Padang Dark, taki sam jak u Balbiny. Mamy juz z niego parapety i bardzo nam sie podobają. Jeden z najtanszych jakie znalazłam. http://www.asia.ru/images/target/img/product/11/10/54/11105430.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki Sheenaz, chowam w odpowiednią przegródkę. Ja dokładnych materiałów ze wskazaniem na nazwę, model, itd. nie mam jeszcze, tu jeszcze droga daleeeeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.06.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no czy to znaczy że ja też mam gust?! u mnie noce w łazience na podłodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kaśka, nie wiesz, że w Kielczowie wszyscy tak mają? Pani Wójt zarządziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 szkoda że kanalizacji nie zarządziła czekam od 2007r;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts