Tatarak 27.06.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 phi, ja u siebie czekam od 2001! aż się postanowiłam przeprowadzić gdzieś, gdzie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 w 3D widzę wszystko i nie mam uwag tzn szkoda, że to okno na ścianie z lodówką dochodzi do samego narożnika (mnie by to kosmicznie wkurzało, ale pewnie ma uzasadnienie w wyglądzie elewacji i nie da się już przesunąć?). poza tym - cud miód i malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Moniko, to okno nie jest przy samej ścianie. Jest odsunięte od ściany 14 cm. Widoczne to jest na przekroju ściany A-A`. Zaczęłam robić tę wizkę chyba jeszcze przed pomiarem. Jak chciałam to poprawić to program odmówił posłuszeństwa i kasował mi ściany:mad: Dlatego już zostawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 fakt, w 3D już inaczej i wygląda fajnie. Mnie jednak nadal drażni ten blat wysunięty. Lepiej wygląda jak ściana jest ścięta do poziomu blatu, ale to raczej na potrzeby wizki, a nie w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Magda - a to dużo lepiej, ale i tak idealnie by było, gdyby umożliwiało dojechanie z szafkami wiszącymi do samego narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Lepiej wygląda jak ściana jest ścięta do poziomu blatu, ale to raczej na potrzeby wizki, a nie w rzeczywistości. Spirea co tu masz myśli bo nie mogę zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Moorelko, Spirei chodzi o to, że na pierwszej wizualizacji obniżyłam ścianę do poziomu tego stolika barowego, żeby można było lepiej zobaczyć ścianę z szafkami wiszącymi. No jak jest taka obniżona, to kuchnia lepiej wygląda. W rzeczywistości masz tą ścianę, co widać na pozostałych trzech wizkach. Edit: Dlaczego pod Twoimi postami nie widać dziennika i komentarzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasior 27.06.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam serdecznie!Bardzo ładny dom i fajnie prowadzony dziennik.Mam tylko małą uwagę dot. projektu kuchni. Nie wiem czy umieszczenie szafki nad płytą indukcyjną, elektryczną czy gazową nie będzie powodowało uszkodzeń tej szafki - odklejanie forniru itp. Chyba lepiej już w projekcie umieścić tzw. okap. I przygotować w tym miejscu potrzebne podłączenia elektryczne.Pozdrawiam! Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witaj Łukasz :)w szafce nad kuchenką indukcyjną jest ukryty okap. Taki, jak tutaj (przepraszam Moorelo za zdjęcie) http://foto1.m.onet.pl/_m/e17ff3505d40428734e25b1f88b05c75,21,19,0.jpg Zaprojektowane są też wszystkie niezbędne podłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 bardzo ładny okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tatarak, Spirea, dzięki za opinię Magda, dzięki za tłumaczenie na nasze Nie jestem na 100% przekonana do tego barku/blatu, zobaczymy już w rzeczywistości, jak to wygląda, może jakąś płytę osb przyłożę, żeby sobie zwizualizować to... A co ewentualnie proponujecie? Chlasnąć go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edit: Dlaczego pod Twoimi postami nie widać dziennika i komentarzy??? Właśnie Magda nie wiem, ale zauważyłam, że dzieje się to jak piszę z mojego szpanerskiego smartfona - jednak nie taki szpanerski, skoro podpisy gubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam serdecznie! Bardzo ładny dom i fajnie prowadzony dziennik. Mam tylko małą uwagę dot. projektu kuchni. Nie wiem czy umieszczenie szafki nad płytą indukcyjną, elektryczną czy gazową nie będzie powodowało uszkodzeń tej szafki - odklejanie forniru itp. Chyba lepiej już w projekcie umieścić tzw. okap. I przygotować w tym miejscu potrzebne podłączenia elektryczne. Pozdrawiam! Łukasz Cześć Łukasz! WItam i dzięki za opinię zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 bardzo ładny okap Prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A propos okapu, mam jeszcze prośbę o opinię, czy opcjonalnie pasowałby okap nie podszafkowy, tylko coś a'la tuba? Magda mi proponowała na pewnym etapie tubę, ale nie pamiętam co mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ile taka przyjemność kosztuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.06.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ile taka przyjemność kosztuje...? Okap tuba? Nie mam bladego pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 bardzo ładny okap Prawda. Jeden z tańszych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ile taka przyjemność kosztuje...? Okap tuba? Nie mam bladego pojęcia... Od 2 tys. w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nie tuba - ten ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts