Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniko, to okno nie jest przy samej ścianie. Jest odsunięte od ściany 14 cm. Widoczne to jest na przekroju ściany A-A`. Zaczęłam robić tę wizkę chyba jeszcze przed pomiarem. Jak chciałam to poprawić to program odmówił posłuszeństwa i kasował mi ściany:mad: Dlatego już zostawiłam.

Moorelko, Spirei chodzi o to, że na pierwszej wizualizacji obniżyłam ścianę do poziomu tego stolika barowego, żeby można było lepiej zobaczyć ścianę z szafkami wiszącymi. No jak jest taka obniżona, to kuchnia lepiej wygląda. :D W rzeczywistości masz tą ścianę, co widać na pozostałych trzech wizkach.

Edit: Dlaczego pod Twoimi postami nie widać dziennika i komentarzy???

Witam serdecznie!

Bardzo ładny dom i fajnie prowadzony dziennik.

Mam tylko małą uwagę dot. projektu kuchni. Nie wiem czy umieszczenie szafki nad płytą indukcyjną, elektryczną czy gazową nie będzie powodowało uszkodzeń tej szafki - odklejanie forniru itp. Chyba lepiej już w projekcie umieścić tzw. okap. I przygotować w tym miejscu potrzebne podłączenia elektryczne.

Pozdrawiam!

Łukasz

Witaj Łukasz :)w szafce nad kuchenką indukcyjną jest ukryty okap. Taki, jak tutaj (przepraszam Moorelo za zdjęcie)

http://foto1.m.onet.pl/_m/e17ff3505d40428734e25b1f88b05c75,21,19,0.jpg

Zaprojektowane są też wszystkie niezbędne podłączenia.:yes:

Tatarak, Spirea, dzięki za opinię :)

Magda, dzięki za tłumaczenie na nasze ;)

Nie jestem na 100% przekonana do tego barku/blatu, zobaczymy już w rzeczywistości, jak to wygląda, może jakąś płytę osb przyłożę, żeby sobie zwizualizować to... A co ewentualnie proponujecie? Chlasnąć go?

Witam serdecznie!

Bardzo ładny dom i fajnie prowadzony dziennik.

Mam tylko małą uwagę dot. projektu kuchni. Nie wiem czy umieszczenie szafki nad płytą indukcyjną, elektryczną czy gazową nie będzie powodowało uszkodzeń tej szafki - odklejanie forniru itp. Chyba lepiej już w projekcie umieścić tzw. okap. I przygotować w tym miejscu potrzebne podłączenia elektryczne.

Pozdrawiam!

Łukasz

Cześć Łukasz! WItam i dzięki za opinię :wiggle: zapraszam częściej :)