wojgoc 06.07.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 takie dłuuugie umywalki są w Maxflizie - nawet 2-3szt. w kanciapie z wyprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.07.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.07.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witam:)Na ogrodach tez sie nie znam za bardzo. Poza tym zupelnie nie mam wyobrazni przestrzennej. Dlatego zamowilam projekt u Elfir. Juz miala przyjechac do mnie pod koniec maja, ale zapomniala:(Teraz nie wiem kiedy bede w domu. Najpozniej na poczatku wrzesnia. To sie spotkam z Elfirka i zobaczymy co wymysli.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Cześć Ellaj, jak Twoje kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.07.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Cos mi na razie pan dekarz nie odpisuje.Wyslalam mu link z tymi tynkami. Zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dobrze widzę że przejście przez strop masz zrobione giętką rurą Spiro?To chyba średni pomysł, o ile pamiętam to tego typu przejścia się robi na sztywnych (pamiętaj choćby o wylewce później). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Salik, nie. To jest sztywna rura spiro owinięta izolacją z wełny w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.07.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Hej, fajnie ,że zawitałam do Ciebie,będę ci kibicować Nie wyświetla się pierwsza różowa wersja łazienki. Ogólnie co do wanny to uważam,że narożne są wygodne, mozna usiąśc sobie na jej siedzisku i ogolić nogi :)Ale ja mimo tego dałam wolnostojącą,ciekawa jestem ,czy będę przeklinać i jak szybko . No i jesteś bardzo podona do mojej koleżanki ze studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.07.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 pękające spustaki stropowe to w pewnym sensie standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.07.2012 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Cześć Barbara, witam u siebie właśnie też mam w tej chwili narozna wannę i sobie chwalę, fajnie się w niej dzieci myje, a z goleniem nóg to wiadomo nie ma jednak za wiele "prostych" naroznych, albo pozaokrąglane, albo dużo w nich frezów, jakoś nic poza Sanplastem nie upolowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.07.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 my mamy ogrzewanie na Wavinie, pustaki stropowe pękają, ale jak się przewierca otwory z głową i ostrożnie, to bez przesady - u nas wyleciał tylko jeden, przez który przechodzą obok siebie oba "piony" WM - tam, gdzie mamy pojedyncze otwory (np pod rurę do kozy) są estetyczne okrąglutkie otwory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.07.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Tatarak, a czym uzupełnialiscie dziury po pustaku? Magik chce tam wcisnąć styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Moorelko, jakie masz ładne kabelki:D:yes: A włączniki są w dobrym miejscu,źle nie będzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.07.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Magda poznajesz? Czy jak przez mgłę? Pewnie, że w dobrym!! Nie może być inaczej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.07.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jak mam nie poznawać? Mam długotrwałą pamięć wzrokową Jak już coś raz zobaczę, to nie zapominam tak szybko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 fajnie wygląda ten Ospel - gdzie mozna go na "żywca" obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.07.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 fajnie wygląda ten Ospel - gdzie mozna go na "żywca" obejrzeć? Wydaje mi się, że widziałam ten Ospel w OBI, ale nie jestem pewna. Mnie się podoba ten elPEAK Novella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 09.07.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 fajnie wygląda ten Ospel - gdzie moznap go na "żywca" obejrzeć? Ospel AS można zobaczyć w mojej okolicznej hurtowni (mogę podeslac namiar), prz czym nie jest to jakaś piękna ekspozycja, raczej pogladowa lekko zakurzona blenda. Sonaty chyba nie mają, wyczailam ja później z ulotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.07.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Tatarak, a czym uzupełnialiscie dziury po pustaku? Magik chce tam wcisnąć styropian. styro złapany pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Moorelka Od razu widać, kiedy piszesz z wypasionego smartfona:lol2: Za dwa tygodnie będę już dyspozycyjna i możemy wrócić do poszukiwania materiałów do kuchni. Przypominam się tylko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts