Tatarak 19.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 to może w komentarzach była nazwa? wyszukałam w notesiku - Izovil S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 19.07.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 A tak przy okazji, wiecie coś na temat jakości tynków cementowo-wapiennych Caparola ??? z gotowych mieszanek tynków cem-wap polecam tynki z Doliny Nidy - zirnistość kruszywa 0,2 pozwala uzyskać gładkość bardzo zblizoną do tynów gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ładne parapety:yes: Kurcze, ja też muszę coś wybrać Dzięki Magda W tym konglomeracie - jak się tak zgłębi temat - za dużego wyboru nie ma; sporo jest imitujących kamień, to już wtedy chyba lepiej wziąć po prostu kamienne, a jak się szuka czegoś innego, to zostaje 5 wzorów na krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Aaa... to dlatego zmieniłaś avatarek . Zaglądam z rewizytą http://emoty.blox.pl/resource/flower.gif i... widzę, że jesteśmy na podobnym etapie . Masz ładną, prostą bryłę domu, u mnie dwa ryzality, ale za to mamy podobną dachówkę . No i niestety... mój dach też cieknie na potęgę przy łączeniach. Dużo bardziej niż u Ciebie. Mój dachowiec nie zdążył jeszcze zrobić uszczelnień i oblachowania. Czekamy od... roku, a do tego dwa miesiące temu spadł u kogoś z dachu. Zdrowo się połamał i znowu ma obsuwę nie tylko u nas . Projekt kuchni made in Magda34 bardzo mi się podoba . Bardzo estetyczna, elegancka i zapowiada się na wygodną . Trzymam kciuki za dalsze postępy . Witam Julianna u siebie Z tymi dachowcami to jakaś plaga, nasz dachowiec od daszków płaskich też z nogą w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Co do styropianu w garażu, mój M wczoraj właśnie docieplił, albo raczej odizolował dwie ściany w garażu od reszty domu, 10cm warstwą styropianu Kanufa - Therm EKSPERT 031 GRAFIT FASADA, akurat nie było od reki Termoorganiki Platinum Plus bo ten jest nasz nr 1 jeśli chodzi o styropiany do ociepleń. Dzięki Tutli, notuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.07.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 AMF, nie robiłam jeszcze rozeznania w sprawie folii p od wylewki - u nas wylewki to październik a ja na razie gaszę pożary lipcowe Pewnie będzie folia a nie papa, ale czy basenowa, aż tak to chyba nie. Nie wiem, nie znam się W sprawie przyłącza napisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 20.07.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.07.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 dobry wybór mi się te parapety bardziej podobają niż te całkiem białete są takie eleganckie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.07.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 To dlaczego od razu nie mówiła,tylko post factum, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 23.07.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 zobacz sobie jeszcze miskę catalano seria sfera http://www.catalano.it/it/prodotti/sfera/grid_2/64/sfera-wcbidet-54-562/ jeśli podoba Ci się subway to ten też powinien spasować tylko jest lżejszy niż subway (no chyba ze subway 2.0- tez jest ciutkę lżejszy) catalano w podobnej cenie co VB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.07.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 zobacz sobie jeszcze miskę catalano seria sfera http://www.catalano.it/it/prodotti/sfera/grid_2/64/sfera-wcbidet-54-562/ jeśli podoba Ci się subway to ten też powinien spasować tylko jest lżejszy niż subway (no chyba ze subway 2.0- tez jest ciutkę lżejszy) catalano w podobnej cenie co VB Catalano ma ładne rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Faktycznie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.07.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 równie ladną ceramike ma Hatria - model Fusion bardzo podobny do tego catalano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 mi podoba się subway zresztą sama mam pure stona i trzeba przyznać że V&B ma rewelacyjną ceramikę no i ceny aktualnie bardziej ludzkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 równie ladną ceramike ma Hatria - model Fusion bardzo podobny do tego catalano Wojgoc, widziałam ten model, jest nawet bardzo ładny, nie mogę go jednak nigdzie znaleźć, poza jakąs rosyjską stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wojgoc, widziałam ten model, jest nawet bardzo ładny, nie mogę go jednak nigdzie znaleźć, poza jakąs rosyjską stroną na zywo do zobaczenia w Maxfliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 24.07.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Moorela na tego subway za 680 sie nawet nie nastawiaj-nie wiem gdzie sprawdzalas ta cene- jesli na necie to sa bajki- w tej cenie ich nie ma- ja kupilam w jakiejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 24.07.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Jak bede miec dostep do kompa to usune mojego poorzedniego posta bo z tel nie moge nic z nim zrobic:( chcialam napisac ze kupilam w promocji kibelek VB za 890 plus deska ok 550 - ceny na necie sa nieaktualne( przekonalam sie o tym jak kupowalam bidet) wiec te 680 zl za VB raczej nierealne. Catalano natomiast mniej wiecej w tej cenie co podalas ale to najtansza opcja- potem juz tylko drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Koktajl - nie wiem o którym VB konkretnie piszesz, ale my kilka miesięcy temu kupowaliśmy jak najbardziej w cenach internetowych...(większość ceramiki kupowaliśmy w 123master.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts