koktajl 24.07.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Pisze o subway - wczoraj zamawialam bidet z VB po naprawde dobrych cenach i niestety te ceny sa nieaktualne( mialam zamowiony bidet i zadzwoniono do mnie ze VB wlasnie zmienil ceny i sa nowe) a salik a wy kupiliscie kibelek subway za 680zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.07.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Tak, pół roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 24.07.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 No to sie wam niezle udalo:) a mniesie juz wydawalo ze mam dobre ceny( w niektorych sklepach spiewali 1300-1400 za sam kibel buhahah) wiem ze jako tako z niego jeszcze nie korzystacie ale moze akurat sie wam juz zdarzylo pare razy? Jesli tak to jak wrazenia:D? Glownie chodzi mi o to czy dobrze sie go myje( choc juz i tak po ptokach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Moorelka, a co w końcu zdecydowaliście z tym sufitem w łazience na parterze? Obniżacie go częściowo, czy na całości? Czy zostawiacie ten sztuczny bluszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.07.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Obniżamy na całości, ale nie aż tyle centymetrów, co początkowo myślałam. Ponieważ ta rura jest w większości pod samym sufitem a dopiero na końcu się załamuje, to na tej załamanej części właśnie zwęzimy ścianę półką prysznicową - nie wiem, czy umiem to wytłumaczyć bez rysunku... w każdym razie dzięki temu nie trzeba obniżać całości aż tak bardzo, a po prostu standardowo. A bluszcz proszę ja Ciebie to i tak będzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Aaa, no to dobrze, bo chciałam Ci własnie doradzić, żebyś poleciała z tym sufitem po całości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.07.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam serdecznie Nie byłabym sobą gdybym tu nie zaglądała na tak skrupulatnie prowadzony dziennik- projekt wyśmienity, domek taki przestronny, a zarazem przytulny Aż cieszy oko, że rośnie tak szybko od początku roku... uhuhu będę tu chętnie zaglądać co jakiś czas i śledzić poczynania drogich Inwestorów Żeby u nas już był ten etap.... no niestety musimy jeszcze troszkę poczekać... pozdrawiamy serdecznie i powodzenia! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.07.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam Lusia u siebie, dzięki serdeczne za miłe słowa, to cieszy zapraszam częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 01.08.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) parapety bardzo łądne masz. tez o takich myślę. mam wycenę z firmy ze świdnicy, na podobna kwotę jak u Ciebie ale niestety konglomeratu białego w plamki mają mało. za mało aby starczyło na moje parapety. więc rozglądam sie po konkurencji w międzyczasie. poprosze namiar na Twojego dostawcę aha, okna mamy tez winchester więc po obejrzeniu Twojego zestawienia parapetu i okna tym bardziej wiem, ze bedzie fajnie Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez czuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.08.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Czuszka, jak bede przy komputerze to wyślę Ci namiary. Cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Czy na tej budowie się nic nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Wpadłam z rewizytą. Śliczny domek budujesz:cool:. Zapisuję się do podglądania i kibicowania:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Czy na tej budowie się nic nie dzieje? Dzieje, dzieje, ale krety powchodziły pod ziemię i choć nie widać, robotę konkretną robią Innymi słowy dziobiemy instalacje, prunt już jest, woda się kończy, ścieki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.08.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Wpadłam z rewizytą. Śliczny domek budujesz:cool:. Zapisuję się do podglądania i kibicowania:D. No miło mi będzie gościć właścicielkę tak pięknego domu i płotu, który pokochałam bez pamięci od pierwszego wejrzenia. Witaj Rasia Edit: Rasia, liczę bardzo na Twoją merytoryczną pomoc Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja w sprawie łazienki:D Jeśli chcesz taką drobną kosteczkę to trzeba poszukać prostokątnej mozaiki:yes: Na całości to może trochę kosztować, ale można ją zrobić tylko w kabinie, a resztę ścian w większym formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 co do kibelków podwieszanych - zarówno Hatria Fusion , Catalano i VB zobaczysz na zywo w maxfliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 wojgoc, bo jeszcze pomyślę, że masz prowizję od nich byłam dzisiaj w Max Fliz, sfrustrowałam się na maxa tym, że mają poukrywane nazwy, o wszystko trzeba pytać, a jeszcze sprzedawcy od łachy (albo taki mają prikaz) podają nazwy interesujących cię kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja w sprawie łazienki:D Jeśli chcesz taką drobną kosteczkę to trzeba poszukać prostokątnej mozaiki:yes: Na całości to może trochę kosztować, ale można ją zrobić tylko w kabinie, a resztę ścian w większym formacie. Magda, tak właśnie myślałam, żeby kabinę zrobić drobnicą, a resztę większymi kaflami z tej samej lub podobnej serii + jeden akcent kolorystyczny (np. szafka pod umywalkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 te kody sa do rozszyfrowania:yes: - mi to zajęło 5 minut:D catalano ma IT/CAT, hatria IT/HT, VB to po kształcie poznasz:lol2: co do wanny Duravit to widziałem w Cermagu na wyprzedazy za chyba 750zł - Tatarak kupil jeszcze taniej co do wylewek i tynków - jesli chcesz robic tynki przed wylewkami to wszelkie instalacje lezące na podlodze - wod-kan, elelktryka w peszlach - są mocno narazone na uszkodzenia. pogadaj z tynkarzami jak Oni to widzą. Moi tynkarze powinni być wolni w październiku - mi sie plany zmieniają Argument wylewkarza o skrobaniu wylewki mlotkiem:mad: jest nie z tej epoki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wojgoc, z tego co wcześniej ustaliliśmy - moi tynkarze=Twoi tynkarze, mam więc nadzieję, że chłopaki są rozsądne. Wylewkarz też jest polecany na FM (pan Korólczyk), może z tym młotkiem faktycznie poszalał, ale jakoś nas przekonał i tymi dylatacjami i nie pamiętam czym jeszcze. Poza tym tynkarze akurat takitermn mieli wolny to braliśmy, bo ja już trochę spanikowałam, że nikogo nie znajdziemy. Ech, chyba nie ma co odkręcać, bo my zaraz na urlop jedziemy. A wracając do Max Fliz, to o ile przy ceramice łazienkowej można rozszyfrować, to np. przy gresach już ciężko, bo jednak więcej jest tych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts