wojgoc 13.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Korólczyk u mnie też robil wylewki i to On mi dał namiar na tynkarzy co to po sobie wylewki zostawia w takim samym stanie co przed tynkami:Dkody na gresach sa też do rozszyfrowania:yes: - zawsze pozostaje możliwość zapytania doradcy:D.a tynki cem-wap czy gipsowe? materiał kupujesz sama czy chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Cementowo wapienne, chłopaki mają sami kupić Nidę, tak wstępnie ustaliliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A w max flizie wpadło ci coś ładnego w oko, co byś widziała do tej małej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.08.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 W sumie były jedne kafle, co prawda jakoś tak bez szału, ale nie wiem, czy ja już jakaś znudzona nie jestem, że ogólnie szału nie ma... w każdym razie mam póki co zdjęcie tych kafkl i może odszukam je na stronie Max Fliza, bo oczywiście nie dowiedziałam się, co to jest Ale, ale... Wpadł nam w oko fajny gresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.08.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 na stronie maxfliza jest niewielki wybórwrzuc fotkę z symbolami i spróbujemy rozszyfrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.08.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dobra, ale nie widzę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.08.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Faktycznie nie jest to trudne ES, to chyba oznacza, że to płytki hiszpańskie. AZ - to początkowe litery nazwy. Wygląda na to, że znalazłam AZULEV NORD PERLA Edit: Pooglądałam sobie realizacje - kaszana nie wiem, jakoś w sklepie podobało mi się... Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.08.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no widzisz - trochę chęci i można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.08.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Miałam dobrą zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 20.08.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam i gratuluję domku. Oglądając Twoje inspiracje wannowe, przekazuję pewną plotkę. Podobno te z prostymi bokami nie są zbyt wygodne do wylegiwania się w kąpieli (np. Riho Lisso). Sama nie sprawdziłam, ale wybrałam Riho Carolina (teź symetryczna i z odpływem po środku). PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Cześć Ka*sia, witam u siebie Dobra uwaga z tą wanną, tak sobie też myślę, że ciekawe, jak z czyszczeniem takiej kanciastej wanny, temat warty przemyślenia, na szczęście wanna jeszcze nie wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.08.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Gratuluję zakończonych instalacji!!!! Co do łazienek to masz jakieś projekty zrobione? może coś się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A w tej instalacji elekt to masz już te jakieś takie wyłączniki różnicoprądowe i inne eciepecie? bo to w sumie dość drogie, a chyba potrzebne. mnie koszty samego materiału wyniosły dużo więcej, więc te 2,5 k podejrzanie mało wygląda byli u mnie panowie C. na daszku płaskim i nie chcę robić za pośrednika, ale odniosłam wrażenie, że do poprawek na dachu głównym (nie tym płaskim), to lepiej poszukaj innej ekipy, bo oni się tego raczej nie podejmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.08.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Wiem, wiem, poprawki na dachu głównym już zrobione, w czwartek powiedzieli, ze w sobotę nie przyjadą, bo paluszek i główka... A co Ci mówili w sumie? Czujemy się lekko przez nich wystawienie, pytanie, co w związku z tym z daszkami plaskimi... Wy zadowoleni jesteście? Z tym prądem to nie 2,5 tysia, tylko 5,2 i nie zawiera to roznicowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 też już doczytałam że 5,2, ale było by miło na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 i tak macie taniej:yes:, niz gdyby Wam robił "grupowy specjalista elektryczny":sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.08.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie znam historii grupowego specjalisty, ale czy chodzi o Bazyliszka? jakie w ogóle są ceny robocizny za elektrykę? Ta nasza kwota zawiera 1 tyś, który wcisnęłam wujkowi za paliwo, bo robił setkę dziennie, czyli koszty samego materiału to tak naprawdę 4,2 tys. Z drugiej strony, dostaliśmy jakiś super kabel do TV i netu od kolegi, który ma firmę od kablówki, a Tv jest doprowadzone do każdego pokoju, wiec to tez spora oszczędność. Dla ścisłości - planujemy jeden telewizor, ale gdybyśmy kiedyś sprzedawali ten dom... Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.08.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 materiał 11+ robocizna 9 na takim etapie jak u Ciebie;)tak że ciesz się z posiadania TAKIEJ wspaniałej ekipy rodzinnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.08.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Co Wy z tym sprzedawaniem domów:D Można zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Moorela - daleko macie do przyłącza elektrycznego? U nas największy koszt instalacji elektrycznej to były.... kable w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts