Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

Korólczyk u mnie też robil wylewki i to On mi dał namiar na tynkarzy co to po sobie wylewki zostawia w takim samym stanie co przed tynkami:D

kody na gresach sa też do rozszyfrowania:yes: - zawsze pozostaje możliwość zapytania doradcy:D.

a tynki cem-wap czy gipsowe?

materiał kupujesz sama czy chłopaki?

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sumie były jedne kafle, co prawda jakoś tak bez szału, ale nie wiem, czy ja już jakaś znudzona nie jestem, że ogólnie szału nie ma... ;) w każdym razie mam póki co zdjęcie tych kafkl i może odszukam je na stronie Max Fliza, bo oczywiście nie dowiedziałam się, co to jest :(

Ale, ale... Wpadł nam w oko fajny gresik :yes:

Faktycznie nie jest to trudne :) ES, to chyba oznacza, że to płytki hiszpańskie. AZ - to początkowe litery nazwy. Wygląda na to, że znalazłam :)

AZULEV NORD PERLA :wave:

Edit: Pooglądałam sobie realizacje - kaszana :( nie wiem, jakoś w sklepie podobało mi się...

Edytowane przez Moorela

Witam i gratuluję domku.

Oglądając Twoje inspiracje wannowe, przekazuję pewną plotkę. Podobno te z prostymi bokami nie są zbyt wygodne do wylegiwania się w kąpieli (np. Riho Lisso). Sama nie sprawdziłam, ale wybrałam Riho Carolina (teź symetryczna i z odpływem po środku).

Pozdrawiam

Kasia

A w tej instalacji elekt to masz już te jakieś takie wyłączniki różnicoprądowe i inne eciepecie? bo to w sumie dość drogie, a chyba potrzebne. mnie koszty samego materiału wyniosły dużo więcej, więc te 2,5 k podejrzanie mało wygląda ;)

byli u mnie panowie C. na daszku płaskim i nie chcę robić za pośrednika, ale odniosłam wrażenie, że do poprawek na dachu głównym (nie tym płaskim), to lepiej poszukaj innej ekipy, bo oni się tego raczej nie podejmą.

Wiem, wiem, poprawki na dachu głównym już zrobione, w czwartek powiedzieli, ze w sobotę nie przyjadą, bo paluszek i główka... A co Ci mówili w sumie? Czujemy się lekko przez nich wystawienie, pytanie, co w związku z tym z daszkami plaskimi... Wy zadowoleni jesteście?

Z tym prądem to nie 2,5 tysia, tylko 5,2 i nie zawiera to roznicowek :no:

Nie znam historii grupowego specjalisty, ale czy chodzi o Bazyliszka? ;) jakie w ogóle są ceny robocizny za elektrykę?

Ta nasza kwota zawiera 1 tyś, który wcisnęłam wujkowi za paliwo, bo robił setkę dziennie, czyli koszty samego materiału to tak naprawdę 4,2 tys. Z drugiej strony, dostaliśmy jakiś super kabel do TV i netu od kolegi, który ma firmę od kablówki, a Tv jest doprowadzone do każdego pokoju, wiec to tez spora oszczędność. Dla ścisłości - planujemy jeden telewizor, ale gdybyśmy kiedyś sprzedawali ten dom...

Edytowane przez Moorela