Moorela 22.09.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No właśnie powiem Ci Magda, że w ogóle to do mnie nie dociera, że wykończeniówka tuż tuż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No właśnie powiem Ci Magda, że w ogóle to do mnie nie dociera, że wykończeniówka tuż tuż!! No zbliża się wielkimi krokami. Dopiero teraz będziesz musiała podejmować mnóstwo decyzji. Z kuchnią Ci pomogę Z łazienką też się postaram. Jak byłaś nad morzem to chciałam, żebyś trochę odpoczęła, a nie ciągle ta budowa i budowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 25.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A mi to się marzy by byc juz na etapie wykończeniówki... M. mnie tu opiernicza że zamiast inwestygowac temat więźby i bloczków to ja się rozwodze nad dekoracjami do pokoi dzieci No ale takie cuda znalazłam.. http://dekopaka.pl/dekoracje-drewniane?n=50&id_category=2 i jeszcze lampę z piratem.. i wieszaczek z piratem (to dla synka). No nic, szukam betonu... Magda, w odpowiednim czasie napisze do Ciebie na priva w sprawie kuchni, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.09.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Cześć Mila Fajna ta dekopaka, nawet sowki nasze ulubione mają, u mnie dwie baby, ale zastanawiam się, czy ich na początek nie połączyć. Mila, co planujesz przed zimą z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 sówki są super. tez się nad nimi zatrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 25.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 to zależy kiedy zima przyjdzie - na razie robimy ile się uda z tzw. "sensem" by się nie okazało np. że pół dachu mam przykryte a na połowę śnieg pada. Ekipa jest bardzo chętna do pracy i chyba istotnie pracowita więc zobaczymy jak im pójdzie. Ale bardzo ciesze się ze w końcu ruszamy Co do dekopaki to ja juz kiedyś pisałam do nich, i projekty indywidualne też robią więc w odpowiednim czasie chyba coś pomyślę. A co do Twoich dziewczynek to chyba bym je do jednego pokoju dała tak jak piszesz - będzie im raźniej zasypiać, z rana pobawią się ze sobą chwilę ku szczęsciu śpiacej jeszcze mamy Wiem że np. Czuszka robi dzieciom sypialnię a w drugim pokój do zabaw - też fajne rozwiazanie ..ja to mam jeszcze czas na takie rozważania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.09.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) Sprytne to rozwiązanie Czuwali !! Edit: znowu autokorekta zamieniła mi Czuszkę na Czuwali Edytowane 26 Września 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.09.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A mi to się marzy by byc juz na etapie wykończeniówki... M. mnie tu opiernicza że zamiast inwestygowac temat więźby i bloczków to ja się rozwodze nad dekoracjami do pokoi dzieci i słusznie robisz - budujac drugi raz na etapie fundamentów mialbym projekt wnetrz. tematem więźby, bloczków, betonu niech zajmie się druga polowa:D i opierniczaj Go za brak postepów w/w tematach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.09.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 i słusznie robisz - budujac drugi raz na etapie fundamentów mialbym projekt wnetrz. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jak ja Ci zazdroszczę, że masz już te łazienki sprecyzowane. Mnie z mniejszą idzie jak po grudzie i nic mi się nie podoba i do końca nie wiem co bym chciała:( Im więcej o tym myślę i więcej oglądam płytek, ceramiki itp. tym mniej mi się podoba - a jak już mi się podoba to są to rzeczy w cenach dla Kulczyków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Sprytne to rozwiązanie Czuwali !! czy sprytne to się okaze narazie się fajnie dogadują i byle tak zostało. a zabawki tez wygodniej zgarniać do kąta w jednym pokoju a nie w dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.09.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dlaczego? m.in. dlatego ze oszczędzasz na przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.09.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) jak dlaczego?by uniknąć wszelkich poprawek, wiedziec gdzie co ma być a nie dawac się zmyc, ze to jeszcze zza wcześnie.na etapie stawiania scian, wolalbym tynkarzy, wylewkarza, hydraulika i wykończeniowca Edytowane 25 Września 2012 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.09.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 jak dlaczego? by uniknąć wszelkich porawek, wiedziec gdzie co ma być a nie dawac się zmyc, ze to jeszcze zza wcześnie. na etapie stawiania scian, wolalbym tynkarzy, wylewkarza, hydraulika i wykończeniowca A najlepiej to przed fundamentami, kiedy jeszcze można zmienić projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.09.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 A najlepiej to przed fundamentami, kiedy jeszcze można zmienić projekt na etapie szukania dzialki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.09.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 MIla - jeszcze są pirackie bordery fajne znam ten temat Moorela - ja ostatnio doszłam do wniosku, że wykończeniowca warto zaprosić do odbierania tynków. my - inwestorzy - jesteśmy lajkoniki i ja parę rzeczy wyłapałam dopiero przy malowaniu, a wykończeniowiec na wejściu wytknął to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.09.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześć Moorela!! jesteśmy na tym samym etapie - właśnie skończyliśmy tynki, za parę dni robimy podłogówkę i wylewkę.I też do mnie powoli dociera, że wykończeniówka tuż tuż!Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.09.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jak ja Ci zazdroszczę, że masz już te łazienki sprecyzowane. Mnie z mniejszą idzie jak po grudzie i nic mi się nie podoba i do końca nie wiem co bym chciała:( Im więcej o tym myślę i więcej oglądam płytek, ceramiki itp. tym mniej mi się podoba - a jak już mi się podoba to są to rzeczy w cenach dla Kulczyków:( Tutli, właśnie o to chodzi, że sprezycowane to ja mam na jakiś tydzień... Potem przychodzi weekend, ewentualnie jakaś kolejna wizyta w sklepie i już myślę nad czymś innym. Chociaż... muszę przyznać, że ostatnie pomysły dojrzewają sobie całkiem spokojnie i układają mi się w główce ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.09.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 sówki są super. tez się nad nimi zatrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.09.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Moorela - ja ostatnio doszłam do wniosku, że wykończeniowca warto zaprosić do odbierania tynków. my - inwestorzy - jesteśmy lajkoniki i ja parę rzeczy wyłapałam dopiero przy malowaniu, a wykończeniowiec na wejściu wytknął to i owo. Tatarak, a co np. wykończeniowiec Ci wytknął po tynkarzach? Zaskoczyło Cię coś tak naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts