Moorela 26.09.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześć Moorela!! jesteśmy na tym samym etapie - właśnie skończyliśmy tynki, za parę dni robimy podłogówkę i wylewkę. I też do mnie powoli dociera, że wykończeniówka tuż tuż! Powodzenia! Cześć Sharlotka Witam u mnie i zaraz biegnę się do Ciebie przywitać. Fajnie mieć kogoś na tym samym etapie, bo dzienniki które czytam to albo tuż przed przeprowadzką, ale przy fundamentach Jakoś tak nie mogę ziomków spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 26.09.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Moorela, to zajrzyj też do mnie. co prawda duzo nie piszę ale etap mniej więcej ten sam. czyli od 2 m-cy "za chwilę wykończeniówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.09.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Czuszka, no to lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Tatarak, a co np. wykończeniowiec Ci wytknął po tynkarzach? Zaskoczyło Cię coś tak naprawdę? nierówne osadzenie narożników w paru miejscach (wcześniej go nie zauwayżlimy) oraz obróbki szpalt przy zawiasach okiennych. też wcześniej nie zauważyłam, że są tak skopane. mieliśmy poprawiania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.09.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Moorela, co do wybranej podlogi z Paradyza to proponuje wziąć pod rozwage plytki Atlas Concorde Etic Noce, które sa teraz w Maxflizz w promocyjnej cenie po 198zl/m2 ja z nich zrobiłem sobie łazienkę - nie calą rzecz jasna:no:, bo czułbym sie jak w skrzynce drewnianej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.09.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ale pewnie nie wrzucisz żadnego zdjęcia? Może chociaż takie małe, użyczę chętnie wirtualnej przestrzeni w dzienniku... I czy te płytki to tylko podłogowe są? Czy mają również jakieś elementy na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.09.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ale pewnie nie wrzucisz żadnego zdjęcia? Może chociaż takie małe, użyczę chętnie wirtualnej przestrzeni w dzienniku... I czy te płytki to tylko podłogowe są? Czy mają również jakieś elementy na ścianę? jest do nich w promo mozaika 5,5x93 lub 97, plytki sa w rozmiarach 14,7x93 i 22,7x93 lub 97 fotke jakąs moge Ci dac na maila jak mi prześlesz na [email protected], w maxflizz jest z tych płytek zrobiona cała aranzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 27.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 MIla - jeszcze są pirackie bordery fajne znam ten temat o. o podeslij namiar gdzie, chętnie poogladam. Na razie do pokoju synka planuje na ścianę coś takiego http://dekopaka.pl/24-morskie-klimaty.html bo potem mozna je bezbolesnie dla ściany zdjać bo to jest jakoś tam specjalnie przyczepiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mila, ja kupowałam na allegro, ale teraz jej nie widzę. te dekoracje fajne, ale dlaczego to jest takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 27.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Piękna brama! Może jeszcze jakieś zdjęcie z lepszą ekspozycją na tle winchesterków? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 27.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no drogie ale to pewnie dlatego że to wszystko ręcznie robione i też malowane ręcznie, a ręczna robota to wiadomo Ale widziałam u kolezanki na żywo pieski i są naprawdę fajnie wykonane. No i fajnie że mocowane jest na taka masę że mozna potem to zdjać i np. przekonfigurować układ bo ścian nie niszczy. Mi się jeszcze dziś spodobały (link na gazecie był) takie naklejki na meble ikea - (sklep Mykea) - ale naklejki drooogie, bo to przez grafików projektowane, autorskie więc chcą ok. 50 EUR za naklejkę :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.09.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Bacardi, dopóki nie bedzie elewacji to i tak wszystko wygląda jak pół d..y zza krzaka, ale czekaj, coś wkleję zaraz. Pozdrawiam klub łinczesterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.09.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 To wrzucam bramę w bryle. Winchestery słabo widać PS. Wiem, muszę zamówić kontener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.09.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Moorela - a miałaś projekt instalacji gazowej wewnętrznej, w projekcie budowlanym?W sensie czy był on integralną częścią projektu?Dziwne że ekipa od gazu Cię nie zapytała o projekt wewnętrznej instalacji gazowej, chyba że pokazywałaś im projekt domu i to co w nim?Jeśli się zmienił przebieg, to nie wiem czy nie będziesz musiała robić oddzielnego projektu...Na pewno na to pytanie Ci odpowiedzą w starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 27.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Moorela Dzięki! Faktycznie trochę słabo widać, zwłaszcza na tle muru, ale jakiś pogląd jest Btw czy dobrze widzę, że to duże okno to FIX? nie chcieliście mieć w jednej tafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Moorelka, czytałam o kaflach w łazience. Wiesz, ze nawet nie spadłam z krzesła:no: .To normalne, ze się zmienia wizja, zwłaszcza jak się zobaczy kafle na żywo:lol2: A ten gres do kuchni to już kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.09.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 co do puszek - poczekaj az tynki dobrze wyschną i przed gruntowaniem delikatnie obetnij wkoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 brama jest z Kromera? bo chyba tez taki namiar miałam od Kaski...fajnie się z nimi mejluje, nie powiem. na tle innych firm handlujących bramai wypadają b.dobrze i u nas sa liderem do zamówienia bramy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 brama jest z Kromera? bo chyba tez taki namiar miałam od Kaski...fajnie się z nimi mejluje, nie powiem. na tle innych firm handlujących bramai wypadają b.dobrze i u nas sa liderem do zamówienia bramy.. ja bralem pod uwagę podejście do klienta, serwis, cene, termin, opinie - fajność mailowania nie znalazła się na tej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dzięki za opis Twojego procesu decyzyjnego. aczkolwiek nie prosiłam o niego to pewnie dla kogoś bedzie pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts