wojgoc 28.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dzięki za opis Twojego procesu decyzyjnego. aczkolwiek nie prosiłam o niego to pewnie dla kogoś bedzie pomocny. idąc tym tokiem rozumowania, to 90% postów na tym forum nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 brama jest z Kromera? bo chyba tez taki namiar miałam od Kaski...fajnie się z nimi mejluje, nie powiem. na tle innych firm handlujących bramai wypadają b.dobrze i u nas sa liderem do zamówienia bramy.. Jak z Kromera to nie ode mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.09.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Kaska faktycznie.od Ciebie mam dwa inne swietne namiary i z rozpędu myslałam ze ten też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.09.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Wojgoc, tak jak pisałam na priva, kafle Atlasy piękne. Mamy znajomego, który może nam w hurtowni załatwić My Way taniej, zobaczymy, jak to wyjdzie cenowo i czy jest o co walczyć. Musze zresztą najpierw przeliczyć te moje "metraże" Dzięki jeszcze raz za fotki. Salik, ta ekipa, która była teraz, robiła przyłącze w drodze, jakby "w imieniu" gazowni i teoretycznie nam nic do tego, więc nie mieli nas o co pytać, bo to nie my jesteśmy właścicielami tego kawałka. Teraz od płotu musimy sobie pociągnąć gaz do domu. W projekcie budowlanym mamy to rozrysowane, ale nie pasuje nam przebieg rury ze względu na schody, które zrobiliśmy Musimy wejść z rurą do domu po prostu w innym miejscu i zastanawiamy się , czy to ma dla kogoś znaczenie potem przy odbiorze. Bacardi, to duże okno to nie fix, tylko witryna nieotwierana. Ma jakies 2,5 metra szerokości i - już nie pamiętam - ale było jakieś marudzenie, że za szerokie jest na jeden kawałek. Magda34, gresu jeszcze nie kupiliśmy, a dlaczego pytasz? W kwestii małej łazienki zdecydowaliśmy się juz na tę Novabellę Musę. Cieszę się, że nie spadłaś Czuszka, nie, nie z Kromera (chociaż miałabym bliżej) tylko ze Strzelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 idąc tym tokiem rozumowania, to 90% postów na tym forum nie powinno być heh, myślę, że chodzi o to, że w Twoich wypowiedziach oprócz wartościowej części merytorycznej często pojawia się jakaś szpila Bacardi, to duże okno to nie fix, tylko witryna nieotwierana. Ma jakies 2,5 metra szerokości i - już nie pamiętam - ale było jakieś marudzenie, że za szerokie jest na jeden kawałek. Czyli rozumiem taki fix z ramką okienną? U nas też mamy 2 duże przeszklenia, największe w otworze 270x235 i też było sporo problemów, nie każda firma chciał zrobić... ale ostatecznie ma być tafla z szkła klejonego 44.1 za sensowną dopłatą i mamy nadzieję że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.09.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 heh, myślę, że chodzi o to, że w Twoich wypowiedziach oprócz wartościowej części merytorycznej często pojawia się jakaś szpila Skorpiony tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.09.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Czyli rozumiem taki fix z ramką okienną? U nas też mamy 2 duże przeszklenia, największe w otworze 270x235 i też było sporo problemów, nie każda firma chciał zrobić... ale ostatecznie ma być tafla z szkła klejonego 44.1 za sensowną dopłatą i mamy nadzieję że będzie OK. Właśnie mój mi podpowiada, że szyba w jednym kawałku była sporo droższa. Ale jak rzucimy na to nasze cudne żaluzje fasadowe to i tak słupek czy jego brak pójdzie w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.09.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Skorpiony tak mają ...i jak już się trzyma tę informację z tyłu głowy to nawet nie są takie złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.09.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Moorela u nas różnica polegała głównie na szybie i wyszła jakoś 1k brutto za okno. Natomiast z żaluzjami fakt i nie mogę się doczekać jakichś zdjęć u Was btw na kiedy planujecie ich montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.09.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Niestety nie prędko. Przed zimą chcemy zrobić elewację i wtedy wrzucimy tylko pod nią skrzynki na żaluzje. Same żaluzje chyba dopiero na wiosnę - tak nam radził kolega, który ma nam robić te żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No niestety tego się obawiałem, ale brzmi rozsądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Same żaluzje chyba dopiero na wiosnę - tak nam radził kolega, który ma nam robić te żaluzje. Sporo tych kolegów w róznych branżach macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 wracając do kafli Etic tom oja Mama bedąc na wizytacji prac w łazience zapytala się kto wpadł na pomysł drewna w łazience i jak to edzie wyglądać jak zaczniemy uzytkować prysznic....., była przekonana, ze to prawdziwe drewno a nie kafle, mimo dotykania ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.09.2012 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 No właśnie bo ona są bardzo naturalne i bardzo dobrze imituja drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Moorela, masz cudnie nowoczesny dom.Zachwyca mnie Twoja dachówka!!! Będziesz mieć żaluzje fasadowe???Jaki kolor? No i jak postępy?Kiedy robicie wylewki? Fajnie, że planujecie elewację jeszcze w tym roku - my ocieplenie + kolor + tarasy przerzucamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dzięki Sharlotka taki całkiem nowoczesne to on chyba nie jest, głównie ze względu na okna, które raczej tradycjny kształt mają. Fasadóka będzie, a jakże!! Kolor RAAL 9006. Tynkarze myślę, że jeszcze z tydzień posiedzą. Potem wielkie odkurzanie i zabieramy się za styropian i podłogówkę. Elewacja będzie częściowo. W tym roku tylko klej i siatka, na wiosnę kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.10.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 U nas tynki już gotowe, piękne, bialutkie, wersja pod malowanie:)A jutro akcja styro i podłogówka - za tydzień wylewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Żaluzje fasadowe? Piknie proszę Pani. Też się zastanawiałam na żaluzjami fasadowymi na okno kuchenne, bo nie chciałam mieć żaluzji wewnątrz, ale stwierdziliśmy, że to trochę bez sensu od podwórka i na małe okno od wschodu... I sobie odpuściliśmy. Ale zastanawiam się nad tym rozwiązaniem przy remoncie dużego pokoju od zachodniej strony. Zresztą mój mąż jak słyszy co ja chcę zrobić z tym salonem to już jest przerażony:lol2: Edit: A o płytki pytałam, bo trzeba coś zacząć wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A. chyba dopiero poznaję tę kobietę, którą sobie za żonę wziął Płytek nie kupiliśmy jeszcze, ale w zasadzie już wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts