Sharlotka 04.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 a nie, folię i styro jutro rozkładają - powiem wykonawcy, żeby dokładnie pozamiatał w takim razie po prostu miotłą, bo żadnych wynalazków technicznych nie mamy. No właśnie, którędy miałby ten pył wyłazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.10.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No to niech zamiata Ale Ci fajnie, mi się już te tynki znudziły i chciałabym przeskoczyć do następnego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 z tym gruntownym odkurzaniem to lekka przesada - wystarczy po prostu odkurzyc i tyle. z tym wyłążeniem kurzu spod wylewek to sie nadaje do kabareton;)kurz i tak bedzie - wylewki tez bedą się łuszczyć i mozesz nawet co 2 dni zamiatać i tak swoje bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.10.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Moorela,nie masz czego zazdrościć - my po etapie: wylewki (+ ocieplenie poddasza) przeskakujemy do etapu: paromiesięczna przerwa i cisza przed burzą, pardon, wykończeniówką, a to dopiero na wiosnę!Więc czeka nas prawie 5 miesięcy marazmu.Który zamierzam wykorzystać na ostateczny wybór i w lutym zakupy - płytki, sanitariaty, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 kochana to masz jeszcze cały miesiąc zeby się Chrumkiem nacieszyć zawsze też sobie w pracy trochę odpoczniesz a z kim Chrumek zostanie? Łazienki...kurcze też pewnie będę mieć problem....fajna jest ta jasna z drewnem, ale szara też ładna to Ci pomogłam fajny etap już macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.10.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 do kibelka proponuje Hatrie Fusion Q48 - naprawde ladnie sie prezentuje i zadnych srub nie widać co do kominka - ten z fotki to kosmos finansowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wojgoc, w kwestii kibelka - muszę mieć coś mniejszego do mojej mikrołazienki, z lżejszym dołem. A w kwestii kominka - niestety wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.10.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 mniejszego jak 48cm to nie widziałema dól to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.10.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A przepraszam, że tak w Waszą dyskusję się wtrącam, ale taki szeroki niski kominek, to koszty jakiego rzędu?(bez obłożenia kamieniem/ marmurem/płytkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a to zalezy od wielu czynników - jaki producent, z plaszczem wodnym czy bez, sposób otwierania, rodzaj szyby ale jak kojarze to od 6tys sie zaczynało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wojgoc,dzięki za poradę - koszt OD nie brzmi tragicznie - muszę dopytać o nasz przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.10.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Co do wkładu do kominka to ja ostatnio kupiłam sobie wkład Godin za połowę ceny (3,5 tys zp rzesyłką) jaka wołali w większości sprzedawcy tej marki (zazwyczaj ten wkład był oferowany w kwocie powyżej 7tyś) w krakowskiej firmie Miro Les Foyers .Oczywiście mój jest stylowy ale maja tam wkłady o różnej stylistyce.Moorela jak czytam co piszesz o płaskich daszkach to teraz doceniam zmianę dachu na naszym domu, z płaskiego na spadzisty. Nam opowiadali, że płaski wyjdzie nam dużo taniej - zmieniliśmy jednak płaski w ostatniej chwili, ku mojej rozpaczy na normalny dach. Natomiast jak czytam różne dzienniki domów z płaskimi dachami to chyba jednak niski koszt takiego dachu to jakiś mit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tutli, może płaskie dachy to były tańsze kiedyś, jak się je papą wykańczało bez żadnych izolacji termo, itd. zresztą nie wiem. Wasz dom fajnie wygląda z dachem niepłaskim, także może nie ma co rozpaczać? PS. dlaczego sprzedajesz wannę? Dzięki za namiar na kominki, zaraz tam biegnę...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Moorelka, a dzwoniłaś do Domusa w sprawie Provenzy ? Mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie dzwoniłam jeszcze. Chyba najpierw prześpię się z tą Provenzą parę dni/nocy Magda, co myślisz o takich WCtach, do dolnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Kibelki są w porządku:yes: Mnie się też bardzo podoba ten kibelek, który ma Wojtek. Ale wiesz co? Widziałam ostatnio w Ikei tę umywalkę, którą chcesz kupić i ona nie jest w ogóle biała, tylko ma taki kremowy odcień... Chyba, że tam światło przekłamuje kolory. W każdym bądź razie dobrze by było dobrać tą ceramikę kolorystycznie odcieniami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Właśnie też mi się tak wydawało ostatnio w Ikei, ale myślałam, że może jakiś egzemplarz dziwny, albo faktycznie to oświetlenie... Nie ma jednak co mieszać kremu z niekremem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Krem z niekremem? ja bym już nie połączyła zwałszcza w małej łazience. Ale przecież na forum jest trochę osób, które maja tę umywalkę i kibelki innego producenta:rolleyes: ... czekaj, czekaj, czy nie Spirea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Spirea to pamiętam, że ma Rocę na górze, chyba, że w tej drugiej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No fakt, Ona nie ma:no: A salik i sheenaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts