Moorela 15.10.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Bacardi, szyba jest super, ale jak pomyślę o tych małych łapkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.10.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 napisalem, ze chyba..... dzieki Magda za pomoc:) Nie ma za co:) Magda czuwa;) Moorelka, schodowe inspiracje znowu w moim guście, tylko "paciemu" barierka drewniana musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.10.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Madziu, są nie wiem czemu, jakoś tak pod rynką przyjemniej, na zalaczonych zdjęciach są drewniane i chyba nie wygląda to źle - czy wygląda?? Tylko nie okrągła poręcz, tylko kanciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 16.10.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Lunes Titan, dodatkowe zdjęcia. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=142360&d=1350371790 Tu jeszcze widać smugi po fugowaniu http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=142361&d=1350371796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.10.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dzięki Kasia, ładny jest i już Ani za ciemny, ani za jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 16.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 dzięki za schodowe inspiracje na pewno skorzystam po po pierwsze też mamy lane zabiegowe z kanciapą na szczotki, a po drugie bardzo w moim guście schodki. raczej też poręcz bedzie drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 16.10.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Co do poręczy, to też mi się wydaje, że drewniana przyjemniejsza pod ręka i praktyczniejsza, bo pierścionki na kobiecej dłoni zaraz by zostawiły ślady na tej pięknej czarnej malowanej poręczy i już by nie była taka piękna... :] Ale taka kanciata jak na załączonych inspiracjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.10.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Czuszka, Bacardi, dzięki, cieszę się, że się podoba zobaczymy, jak mi wycenia te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.10.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Moorela - jeśli chodzi o linki przy poręczy schodowej - mój ślusarz mówi, że nie ma siły, żeby się z czasem nie luzowały i nie zaczęły lekko obwisać (szczególnie, jeśli w domu są dzieci ), a jak mój ślusarz coś mówi, to tak właśnie jest, więc raczej daj pręty. co do poręczy z dwóch stron na dolnym odcinku- uważam, że jest zbędna, szkoda zabierać szerokości schodów i w ogóle ze względow praktycznych będzie niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.10.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Wojgoc, właśnie myślę i myślę i coś nie mogę odkopać żadnego znajomego ślusarza i stolarze niedobrze, niedobrze... Tatarak, jak dobrze, że wpadłaś! Podeślesz mi na priv swojego namiar na Twoich ślusarzy i stolarzy? Pod warunkiem oczywiście, że jesteś zadowolona. A te żyłki nie da się z czasem w razie czego naciągnąć? Nie burz proszę mojego świata żyłkowego Acha, jeszcze w sprawie tej poręczy - na dolnym odcinku zgadzam się z Tobą, a jak radzisz na górnym? Będzie poręcz w barierce jakby od wewnętrznej strony, a pociągnąć druga dodatkową od zewnętrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.10.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 jestem bardzo zadowolona i ze ślusarzy i ze stolarza zaraz Ci wyślę PW. pewnie, że możesz te żyłki próbował naciągać, ale jak sie w końcu obrobią mocowania, to co zrobisz? sorki, nmusze teraz zmykać, wieczorem postaram sie zbadać temat górnej poręczy i się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 mogę tez prosić o namiar na tego ślusarza na PW? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.10.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Narożniki kupowałam na Grabiszyńskiej przy okazji zakupu listew przyokiennych i kołków do elewacji. Decyzji w sprawie płytek nie ma, muszę chyba zrobić coś w stylu wyceny swoich łazienek, żeby wiedzieć, czy można poszaleć z kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 cd schody - wszędzie dawałabym barierki tylko tam, gdzie istnieje ryzyko,że można zlecieć, jakich nie będzie. czyli nie przy scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Hej Moorelko, przeglądnęłam dziennik (głównie zdjęcia - przyznam - ale czas ostatnio nie pozwala na więcej) i muszę rzec, że bardzo podoba mi się dach, plany na kominek, no i oczywiście... cegła Skalna faktycznie robi tu furorę ostatnio, ale to moim zdaniem jeden z bardziej udanych modeli jakie mi przyszło oglądać. Już nie mówiąc o tym, że motyw cegły w ogóle chyba zawsze będzie jednym z moich ulubionych. Pozdrawiam i postaram się już być na bieżąco. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.10.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witaj Drop Cieszę się, że do mnie wpadłaś. Spadłaś mi z nieba dosłownie ze swoimi wnętrzami i to w samą porę, lada moment dopadnie mnie wykonczeniówka, już wiem, że będziesz mnie inspirować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.10.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Moorela a sprawdzałaś po internecie czy nie mają możliwości sprzedania tych kafli na sztuki? Ja kiedyś dzwoniłam do internetowego Max Fliza bo chciałam zamówić próbki (po jednym kaflu) i nie było problemu z taką sprzedażą. Tylko koszt przesyłki dla 2 sztuk wyszedł mi za wysoki bo wołali 40zł - a kafle kosztowały po 4 zł za sztukę Zapytaj jeszcze może sprzedawcy z allegro o nazwie willagardenia (sprawdzony, solidny sprzedawca)- Oni oferują NovaBell tylko nie wiem czy akurat mieliby Twoja serię. Najlepiej zadzwonić i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.10.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Szkoda z tymi kaflami ale może jeszcze wymyślisz jakieś sensowne miejsce gdzie umieścić te niewykorzystane w łazience kafle? I mam pytanko dot. rolet, kupowaliście je osobno czy razem z oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.10.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dracula, montujemy nie rolety, ale żaluzje zewnętrzne, zamawialismy je osobno. A z tymi kaflami jeszcze poszukam dostawcy, ale już sama zwatpilam czy to dobry wybor, bo jakoś entuzjazmu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.10.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Moorelko, dziękuję pięknie za tak miłe powitanie Nie wiem tylko czy podołam, sama przecież ciągle inspiruję się Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts