Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

Moorelko,

Super kominek :yes: Pięknie będzie eksponował ogień :).

Dzięki Tobie dowiedziałam się o nowych modelach w ofercie Termy. Bardzo podoba mi się ten grzejniczek Solo. Muszę sprawdzić czy nada się u mnie :).

Strasznie zazdroszczę Ci żaluzji zewnętrznych. Wyglądają fantastycznie na fasadach budynków. Gdybym dzisiaj mogła wybierać jeszcze raz to na pewno byłyby to żaluzje miast rolet :yes:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Julianno :) ten wybór to taki trochę bardziej z rozsądku ;) ostatnio bardzo podobają mi się kominki panoramiczne, ale kto nie zerknął w układ domu zawsze słyszeliśmy, że aż prosi się kominek narożny, w sumie faktycznie się prosi, to niech będzie ;) Grzejniczek Solo jest w całej gamie rozmiarowej, mam nadzieję, że choć raz ja czymś zainspiruję ;)

Tym razem napiszę "Moorelka, o czym Ty do mnie piszesz:rolleyes:?" Przecież ja jestem chodząca dobroć. Nigdy bym słownie nikogo nie dobijała. Jak mi sie podoba to mówię, jak nie, to się nie odzywam. ;)

U Ciebie jak na razie wszystko idzie, że tak powiem zgodnie z moim gustem:yes::lol2:

To Ty jednak dostajesz powiadomienia? A u mnie totalna zapora. W ogóle nie jestem na bieżąco:(

Edytowane przez Magda 34

No Moorela-doczolgalam sie i d Ciebie:D I czy Ci sie podoba czy tez nie -zostaje:lol2:-bo calkiem u Ciebie moje klimaty:yes::yes::yes:

Co do kominka -mysle ze bedziesz bardzo zadowolona-jak Julianka pisala-bedzie pieknie eksponowac ogien-wiem bo mam:D:D:D-wieczorowa pora caly salon rozswietlony jest ogniem.

No wiec jak powiedzialam tak uczynie -bede podgladac na ile mi dziecie pozwoli:yes::hug:

Moorela,

no ja nie wiem, ale nas wiele łączy!!!!!

Bo parę tygodni temu intensywnie szukałam inspiracji dot. kominków z surową, betonową obudową!!!!!!!!!!

Wrzucę jakieś do swojego dziennika - na razie wrzuciłam projekty kuchni, jadalni i kawałeczka salonu zrobione przez Agnieszkę.

Co do kominka -mysle ze bedziesz bardzo zadowolona-jak Julianka pisala-bedzie pieknie eksponowac ogien-wiem bo mam:D:D:D-wieczorowa pora caly salon rozswietlony jest ogniem.

Gumisiowa, czy dobrze rozumiem, że masz kominek narożny? Jeśli tak, to upewnij mnie proszę, że to dobry wybór, bo ja ciągle gdzieś tam po cichu mam wątpliwości... :(

Moorela,

no ja nie wiem, ale nas wiele łączy!!!!!

Bo parę tygodni temu intensywnie szukałam inspiracji dot. kominków z surową, betonową obudową!!!!!!!!!!

Wrzucę jakieś do swojego dziennika - na razie wrzuciłam projekty kuchni, jadalni i kawałeczka salonu zrobione przez Agnieszkę.

No jak nas wiele łączy to dawaj pyska Sharlotka!! :) :D

A te wizki widziałam, o matko, aż zaniemówiłam, potem spadłam z krzesła, a potem znowu patrzyłam jak szpak. Piękne są! W ogóle Agnieszka takie cuda tworzy, że można patrzeć i patrzeć. A tak w ogóle to jestem za podłogą drewnianą w jadalni, ale to może u Ciebie... :)

To prawda, projekty Agnieszki są piękne, aż by się już chciało dziś zamieszkać w tak dopieszczonych wnętrzach:D

mam takie same odczucia...az boję zamawiac u niej dalsze wizki bo jeszcze sporo czasu u mnie do tych wnetrz... a jak juz bede miała je takie piekne na zdjęciach to chyba mnie skręci z żalu ze tak jeszcze daleko do celu :bash:

Cześć Ivyy, bo chyba Cię jeszcze u mnie nie było wcześniej :) Witam, witam i zapraszam częściej...

hmmm ...podczytuje i tak bez przywitania sie wpisałam bo myslalam ze juz tu bylam :bash:

zostawiam muffinki z gruszkami na przywitanie :hug:

http://www.przepisy.net/img/przepis/14732/muffiny-z-gruszkami-i-imbirem_8698_7.jpg

Gumisiowa, czy dobrze rozumiem, że masz kominek narożny? Jeśli tak, to upewnij mnie proszę, że to dobry wybór, bo ja ciągle gdzieś tam po cichu mam wątpliwości... :(

Tak kochana-mam kominek narozny i coz ja moge napisac..

Moim wymarzonym byl dlugi panoramiczny ale nie chcialam kominka na scianie blisko TV i zaprojektowalismy go na granicy salonu i jadalni wiec dlugi panoramiczny odpadal bo w salonie nie byloby ognia:D-tak wiec niewiele myslac i idac na tysieczny kompromis:D-zrobilismy narozny-STRZAL W DZIESIATKE -jak dla nas -nie mam misz maszu na scianie z TV a kiedy sie pali -caly salon i jadalnia rozswietlony!!!!

Pozdrawiam i zycze malego bolu glowy zwiazanego z wyborami:D:yes:

hmmm ...podczytuje i tak bez przywitania sie wpisałam bo myslalam ze juz tu bylam :bash:

zostawiam muffinki z gruszkami na przywitanie :hug:

http://www.przepisy.net/img/przepis/14732/muffiny-z-gruszkami-i-imbirem_8698_7.jpg

To ja sie tez czestuje,pomimo 4 nalesnikow z miodem jakie teraz w siebie wrzucilam:lol2::lol2::lol2:

Dziekuje:yes:;)