julianna16 31.10.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Moorelko, Super kominek Pięknie będzie eksponował ogień . Dzięki Tobie dowiedziałam się o nowych modelach w ofercie Termy. Bardzo podoba mi się ten grzejniczek Solo. Muszę sprawdzić czy nada się u mnie . Strasznie zazdroszczę Ci żaluzji zewnętrznych. Wyglądają fantastycznie na fasadach budynków. Gdybym dzisiaj mogła wybierać jeszcze raz to na pewno byłyby to żaluzje miast rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.11.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dzięki Julianno ten wybór to taki trochę bardziej z rozsądku ostatnio bardzo podobają mi się kominki panoramiczne, ale kto nie zerknął w układ domu zawsze słyszeliśmy, że aż prosi się kominek narożny, w sumie faktycznie się prosi, to niech będzie Grzejniczek Solo jest w całej gamie rozmiarowej, mam nadzieję, że choć raz ja czymś zainspiruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.11.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Kurcze, no fajowskie te postery i kominki i w ogóle wszystko:) Pięknie będzie jednym słowem:) Moorelko, czy Ty też nie dostajesz powiadomień o postach z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.11.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 No właśnie nie zawsze dostaję, ale teraz np. od Ciebie dostałam. Kurcze, zawsze boję się otwierać komentarze od Ciebie, ze zobaczę tam "Moorela, co Ty robisz! Przecież to w ogóle nie pasuje, nie, nie, nie!! Kupy się nie trzyma...". Normalnie stresa mam tym razem było "ufffff..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.11.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Tym razem napiszę "Moorelka, o czym Ty do mnie piszesz:rolleyes:?" Przecież ja jestem chodząca dobroć. Nigdy bym słownie nikogo nie dobijała. Jak mi sie podoba to mówię, jak nie, to się nie odzywam. U Ciebie jak na razie wszystko idzie, że tak powiem zgodnie z moim gustem:yes: To Ty jednak dostajesz powiadomienia? A u mnie totalna zapora. W ogóle nie jestem na bieżąco:( Edytowane 4 Listopada 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Betonowe towarzystwo kominka miodzio Choć muszę przyznać, że szara cegła też wygląda świetnie! Nie uwierzysz, ale ja wczoraj też przeglądałam te postery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.11.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie uwierzysz, ale ja wczoraj też przeglądałam te postery . One sa takie, takie... pozytywne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 No Moorela-doczolgalam sie i d Ciebie:D I czy Ci sie podoba czy tez nie -zostaje:lol2:-bo calkiem u Ciebie moje klimaty:yes::yes: Co do kominka -mysle ze bedziesz bardzo zadowolona-jak Julianka pisala-bedzie pieknie eksponowac ogien-wiem bo mam:D:D:D-wieczorowa pora caly salon rozswietlony jest ogniem. No wiec jak powiedzialam tak uczynie -bede podgladac na ile mi dziecie pozwoli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Moorela,no ja nie wiem, ale nas wiele łączy!!!!!Bo parę tygodni temu intensywnie szukałam inspiracji dot. kominków z surową, betonową obudową!!!!!!!!!!Wrzucę jakieś do swojego dziennika - na razie wrzuciłam projekty kuchni, jadalni i kawałeczka salonu zrobione przez Agnieszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.11.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Co do kominka -mysle ze bedziesz bardzo zadowolona-jak Julianka pisala-bedzie pieknie eksponowac ogien-wiem bo mam:D:D:D-wieczorowa pora caly salon rozswietlony jest ogniem. Gumisiowa, czy dobrze rozumiem, że masz kominek narożny? Jeśli tak, to upewnij mnie proszę, że to dobry wybór, bo ja ciągle gdzieś tam po cichu mam wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.11.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Moorela, no ja nie wiem, ale nas wiele łączy!!!!! Bo parę tygodni temu intensywnie szukałam inspiracji dot. kominków z surową, betonową obudową!!!!!!!!!! Wrzucę jakieś do swojego dziennika - na razie wrzuciłam projekty kuchni, jadalni i kawałeczka salonu zrobione przez Agnieszkę. No jak nas wiele łączy to dawaj pyska Sharlotka!! A te wizki widziałam, o matko, aż zaniemówiłam, potem spadłam z krzesła, a potem znowu patrzyłam jak szpak. Piękne są! W ogóle Agnieszka takie cuda tworzy, że można patrzeć i patrzeć. A tak w ogóle to jestem za podłogą drewnianą w jadalni, ale to może u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No to i Ty daj pyska, Moorelo!!!!!! To prawda, projekty Agnieszki są piękne, aż by się już chciało dziś zamieszkać w tak dopieszczonych wnętrzach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To prawda, projekty Agnieszki są piękne, aż by się już chciało dziś zamieszkać w tak dopieszczonych wnętrzach:D mam takie same odczucia...az boję zamawiac u niej dalsze wizki bo jeszcze sporo czasu u mnie do tych wnetrz... a jak juz bede miała je takie piekne na zdjęciach to chyba mnie skręci z żalu ze tak jeszcze daleko do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.11.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Ivyy, bo chyba Cię jeszcze u mnie nie było wcześniej Witam, witam i zapraszam częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Ivyy, bo chyba Cię jeszcze u mnie nie było wcześniej Witam, witam i zapraszam częściej... hmmm ...podczytuje i tak bez przywitania sie wpisałam bo myslalam ze juz tu bylam zostawiam muffinki z gruszkami na przywitanie http://www.przepisy.net/img/przepis/14732/muffiny-z-gruszkami-i-imbirem_8698_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.11.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja się własnie odchudzam, ale te wygladają na dietetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.11.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Gumisiowa, czy dobrze rozumiem, że masz kominek narożny? Jeśli tak, to upewnij mnie proszę, że to dobry wybór, bo ja ciągle gdzieś tam po cichu mam wątpliwości... Tak kochana-mam kominek narozny i coz ja moge napisac.. Moim wymarzonym byl dlugi panoramiczny ale nie chcialam kominka na scianie blisko TV i zaprojektowalismy go na granicy salonu i jadalni wiec dlugi panoramiczny odpadal bo w salonie nie byloby ognia:D-tak wiec niewiele myslac i idac na tysieczny kompromis:D-zrobilismy narozny-STRZAL W DZIESIATKE -jak dla nas -nie mam misz maszu na scianie z TV a kiedy sie pali -caly salon i jadalnia rozswietlony!!!! Pozdrawiam i zycze malego bolu glowy zwiazanego z wyborami:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 hmmm ...podczytuje i tak bez przywitania sie wpisałam bo myslalam ze juz tu bylam zostawiam muffinki z gruszkami na przywitanie http://www.przepisy.net/img/przepis/14732/muffiny-z-gruszkami-i-imbirem_8698_7.jpg To ja sie tez czestuje,pomimo 4 nalesnikow z miodem jakie teraz w siebie wrzucilam:lol2::lol2: Dziekuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.11.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja się własnie odchudzam, ale te wygladają na dietetyczne Ciekawe z czego Ty się odchudzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 14.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Bardzo fajnie to wygląda i w końcu dokładniej mogłem zobaczyć kolor winchesterków A z tym krótkim dniem to porażka, ja ostatnio budowę muszę oglądać przy świetle latarki w telefonie... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts