Moorela 14.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Własnie chyba słusznie bacardi zauważyłeś, że wreszcie ten kolor "wyszedł". Te pościgi świńskim truchtem za słońcem to porażka... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 14.11.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ja już nawet nie mam za czym gonić, jak wychodzę z firmy to na ogół już jest ciemno :] btw a tak jeszcze z ciekawości jaki to kolor na rynnach? może RAL7015,7024? w ostatniej chwili zmieniliśmy kolor dachu i właśnie dobieramy obróbki na nowo... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.11.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Czytałam, że miotacie się cos i z dachówką i z obróbkami.Nasz to 7011. Standard. Tak samo brama i drzwi zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 14.11.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tak to jest, człowiek od miesięcy siedzi po nocach, przygotowuje się, a na pięć minut przed i tak wszystko się wywraca do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.11.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Będzie dobrze! Potem i tak nie będziesz widział różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ja już nawet nie mam za czym gonić, jak wychodzę z firmy to na ogół już jest ciemno :] btw a tak jeszcze z ciekawości jaki to kolor na rynnach? może RAL7015,7024? w ostatniej chwili zmieniliśmy kolor dachu i właśnie dobieramy obróbki na nowo... :| w ral 7024 to możesz obejrzec nasze parapety własnie mam przed sobą próbkę i to ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.11.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Moorelko, gratuluję elewacji Wasz dom wygląda bardzo ładnie i nowocześnie Nie przestawaj pisać, bo Twój dziennik jest świetny . Dużo się z niego uczę i bardzo doceniam to, że znajdujesz czas by wszystko w nim umieszczać tak systematycznie. Ja nie dałabym rady . Wiem, że teraz będziesz miała mniej czasu, ale nie poddawaj się . Zajrzałam do Twojej podłogówki i widzę, że pod wc masz normalnie poprowadzone rurki. Mój fachowiec twierdzi, że mi nie położy tam rurek, to miski będą się "rosić" Muszę rozeznać temat u osób, które już użytkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.11.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Julianna, dzięki, że zaglądasz i za uwagę o podłogówce, ja już nic z tym raczej nie zrobię, bo w poniedziałek mi wylewają jastrych ale faktycznie może warto to sprawdzić! Ja już marzę powoli o wannach, umywalkach, bateriach, ale jeszcze trzeba się zmobilizować na brudne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 19.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 oj jak fajnie z elewacją, wyglada fajnie i nowoczesnie! A robicie te żaluzje fasadowe?Masz jakąś wizualizację z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.11.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Cześć Mila żaluzje robimy, ale dopiero powiesimy je na wiosnę, po tym, jak położymy strukturę, żeby ich nie zachlapać. A wizualki nie mamy projekt indywidualny to i wizualek jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.11.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 czyli struktury jescze nie ma? a ja się naklikałam, żeby ją gdzieś obejrzeć no nic, ale i tak domek ładnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.11.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ja już marzę powoli o wannach, umywalkach, bateriach, ale jeszcze trzeba się zmobilizować na brudne roboty Morelko, przybij piątkę - ja też nogami przebieram w oczekiwaniu na wykończeniówkę! Baterie wszystkie już mamy, ale tak bym chciała już latać po sklepach, oglądać & wybierać inne rzeczy - wannę, umywalki, płytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 21.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Morela, ogladałam sobie wcxzoraj w necie te żaluzje fasadowe i naszła mnei taka refleksja - jak się to potem czyści? Bo mycie każdej żaluzji (listwy) to jakaś mordęga chyba by była? Z jednej strony są taki ładne a z drugiej nie wiem na ile praktyczne...Masz jakies szersze dane w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 21.11.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Morela, ogladałam sobie wcxzoraj w necie te żaluzje fasadowe i naszła mnei taka refleksja - jak się to potem czyści? Bo mycie każdej żaluzji (listwy) to jakaś mordęga chyba by była? Z jednej strony są taki ładne a z drugiej nie wiem na ile praktyczne... Masz jakies szersze dane w tej sprawie? tego się nie myje:) w sensie myje je deszcz:) tak jak nie myje się rolet zewnętrznych tak nie myje się zalużji jeśli natomiast ktoś bardzo chciałby je umyć bo jednak mu przeszkadza brud (teraz mam rolety i nigdy ich nie myłam aczkolwiek one są w pionie zawsze- a będę mieć w nowym domu żalujzje) to myślę że polanie ich wodą ze szlauchu i szybkie przelecenie szmatą załatwi sprawę- odwracasz pióra i to samo z drugiej strony (nie jestem pewna czy karcher pod słabym ciśnieniem będzie się nadawał-musiałabym spytać) natomiast ja coś czuję, że za mnie sprawę będzie załatwiał deszcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 21.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Oglądałem takie żaluzje po kilku latach bez czyszczenia, były trochę brudne ale nie było tego specjalnie widać...Natomiast konstrukcja IMO jest na tyle solidna, że powinno dać radę przelecieć raz do roku myjką, potem podciągnąć żaluzje do góry i umyć okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.11.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 czyli struktury jescze nie ma? a ja się naklikałam, żeby ją gdzieś obejrzeć no nic, ale i tak domek ładnieje Oj ie Tatarak, nie znajdziesz Ci u mnie zdjęć ze strukturą, ale raczej Cię nie zaskoczę, a wręcz przeciwnie, chyba polecimy na biało a wystające "kostki" (garaż i kuchnia) na szary głównie ze względu na dość duże obróbki blacharskie na daszkach płaskich, żeby je jakoś zgubić, albo chociaż oszukać widza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.11.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Morelko, przybij piątkę - ja też nogami przebieram w oczekiwaniu na wykończeniówkę! Baterie wszystkie już mamy, ale tak bym chciała już latać po sklepach, oglądać & wybierać inne rzeczy - wannę, umywalki, płytki! Sharlotka, jak nic jeszcze nie mam, zakupiłam ostatnio odpływ liniowy ale musiałam go odesłać, bo pacany przysłali mi nie ten rozmiar, zapomnieli włożyć syfon i jeszcze marudzili coś o fakturze, że niby wysłali a nie wysłali w każdym razie Sharlotka już niedługo jak wpadniemy między te umywalki i wc-ty to będziemy latać jak dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.11.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Morela, ogladałam sobie wcxzoraj w necie te żaluzje fasadowe i naszła mnei taka refleksja - jak się to potem czyści? Bo mycie każdej żaluzji (listwy) to jakaś mordęga chyba by była? Z jednej strony są taki ładne a z drugiej nie wiem na ile praktyczne... Masz jakies szersze dane w tej sprawie? Mila, potwierdzam wersję koktajl, że tego się nie myje chyba. Przynajmniej teraz rolet, które mam, nie myję i żeby jakoś źle wyglądały to nie powiem. Ja w każdym razie nie planuję tego myć. Już teraz mam problem, żeby w mieszkaniu umyć okna na święta raz na rok (całe 4 sztuki), w domu będzie tego więcej, a co dopiero mówić o żaluzjach nawet nie strasz... wrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.11.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 natomiast ja coś czuję, że za mnie sprawę będzie załatwiał deszcz:) ja też tak czuję każdą swoja częścią ciała nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 21.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 w każdym razie Sharlotka już niedługo jak wpadniemy między te umywalki i wc-ty to będziemy latać jak dziki latajcie latajcie, przetrzecie szlaki a ja przyjdę już na gotowe, udeptane ścieżki A co do fasadówek i mycia - ja z tych co to też mycie ich chętnie pozostawią naturze, ale wolałam się upewnić że nie właduję się na "minę" i nie będę juz po montażu rozpaczać, że fasadówki z ich myciem to pomysł dziwki i szatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts