Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sharlot, wprowadzka to myślę nastąpi w okolicach wakacji, teraz przez zimę raczej przerwa będzie, chyba, ze coś tam pomalutku będziemy dlubac.

A z zakupami to ja jeszcze tak nieśmiało ;) także spokojnie wspólną przebiezke wykonany :D póki co wybieram wirtualnie i próbuję jakoś sensownie kasą gospodarować.

Bacardi, bardzo Ci dziękuję, ze drzwi jestem naprawdę zadowolona i namawiam oczywiście z czystym sumieniem, pamiętając o ekipie montażystów odpowiedniej.

Spirea, cieszę się, że zaglądnęłaś. Z jednej strony tak czuję i się strasznie cieszę, że wykończeniówka już blisko, z drugiej strony przeraża mnie to, że jakiegoś gniota wyprodukuję, ja się tak naprawdę nie znam na projektowaniu, trendach, itd. - robię, co mi się wydaje, co gdzieś podejrzę, ślusarz ostatnio mnie pyta "Dom w jakim stylu?" - a ja wzruszam ramionami i myślę sobie, że to dobre pytanie... ;)

Fajnie, że bryła Ci się podoba, ale powiem Ci, że okna to już bym następnym razem inne zrobiła... :yes:

PS. Właśnie czytałam dziś u Ciebie, że już 4 miesiące mieszkacie - to już?????? rany...

Moorela, pisz wolniej bo autokorekta zmienia Ci nazwę płytek na każdym wątku ;-) gratuluję ich wyboru oczywiście, moje nadal zabezpieczone pod kartonami.

Dom wyszedł bardzo ładny. Jeśli chodzi o kolor elewacji, mam Caparol Graphit 15 - w ostrym słońcu jest prawie biały, przy zachmurzonym niebie jest delikatnie szary.

Z tą pracą na etat mam tak samo, na budowę nie ma czasu. Ostatnio złapałam się na tym, że do wykonawcy schodów udało mi się zadzwonić dopiero ok 16.

Apropo schodów, Twoje inspiracje są rewelacyjne. Prawdopodobnie zapożyczę jeden z wzorów barierki. Jestem za delikatną drewnianą poręczą.

Pozdrawiam

Kasia