Kasia1719505043 27.11.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja do surowych, "nowoczesnych" wnętrz (szarości, czernie) poszłam w bardziej kanciaste formy. Ale z tych dwóch zestawów, jestem za 1. Obie umywalki są bardzo ładne. Ale wc w zestawie 2 jest bardzo tradycyjny (kształt, mocowanie), przynajmniej w mojej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
platka 28.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Moorelko, nadejszła wiekopomna chwila i chciałam się przywitać na forum Wiem, że mam u Ciebie krechę, że dopiero teraz, ale na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tylko tyle, że od samego początku śledzę dziennik i forum. Wcześniejsze tematy były dla mnie czarną magią, ale przy wykończeniówce już chciałabym się włączyć do dyskusji. Podejrzewam, że większość rzeczy omówimy przy herbatce, ale podczas mojej nieobecności już nadrabiam zaległości Wybieram umywalkę z zestawu nr 2, co do miski to jeszcze bym czegoś poszukała, bo sporo tego jest pod owale. Jak coś namierzę, to oczywiście dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.11.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Płatka, no nareszcie !! Cieszę się bardzo, że wreszcie się włączylas Ta miała z zestawu 2 chyba nikomu się nie podoba, oprócz mojego P. Zmiana jest nieunikniona Czekam na założenie Twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.11.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 (edytowane) Z tych dwóch to ja wybrałabym również miskę z nr 1 i umywalkę z nr 2. Pierwsza miska wygląda jak z lat 80 tych i ma masę dziur, w których będzie Ci się gromadził kurz.Zobacz sobie tutaj jest fajna miska w podobnym stylu: http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/miska-wc-wiszaca-firmy-hatria-y0np-.html Edytowane 28 Listopada 2012 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dopiero dzisiaj jest kampania Poster Plate na Westwing..ale z darmowa wysylką bo dzisiaj jest dzień darmowej wysyłki :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.12.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Widziałam Ivy, ale nie ma moich paprykarzy, ani do boju Polsko, a i ceny wydają się bez promocji zakupilas coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.12.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 właśnie tez nic nie kupiłam...chociaz nad jednym się zastanawiam ....ceny słabe, jedynie plus że dzisiaj jest dzień darmowej dostawy w wielu sklepach w tym na westwing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 03.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Dopiero dzis tu zajrzalam:) nie mialam na mysli kaszany:) jesli juz to raczej odnosilo sie do tego ze umywalka z zestawu nr 2 jest fajna natomiast kibelek ani jeden ani drugi nie w moim stylu- ja wole oble typy subway czy catalano sfera( ktore zreszta sama kupilam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ivy, właśnie mnie mąż uświadomił z ta darmową wysyłką, jednak poster plate'a odpuszczam - nie ma tam moich blach. Koktajl, zmieniamy koncepcję, będzie obła miska Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Moorela,jakie masz nowe typy wc-towe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.12.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Cześć Sharlotko ponieważ na górze planuję Rocę Gapa, to na dół dla odmiany myślę o Roca Meridan, albo ostatnio wynazłam (w zasadzie P. wynalazł) takiego cudaka: Massi Decos - bardzo mi się podoba, tylko nie wiem jak z jakością, bo dość tani jest Wszelkie piękności typu Hatria, V&B, Catalano odpadają - to nie na nasz portfel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.12.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Moorelko ja rowniez przymierzalam sie do wc-cikow Roca Meridian i Gap do momentu kiedy AniaS79 napisala ze niestety ale nie sa one najlepsze w czyszczeniu ze wzgledu na "polke' Nie wybralam jeszcze zamiennikow ale chyba doplace i kupie v&b subvay zeby sie nie wkurzac po kazdym skorzystaniu z lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) mam Gapa i nie mam problemów z czyszczeniem. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Gapa to miska podwieszana z pólką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.12.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Gap zgadza się, miska podwieszana z półką. Dopóki nie przeczytałam, że ktoś miał z tym problem nie zauważyłam, że mam tę półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 myslalem, ze takich w ogole nie ma - z poleczka znaczy sie.sorry, ale nie mam polskich czcionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.12.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kwestia poleczki była już chyba poruszana w Tatarakowym dzienniku i pamiętam, że poleczka miała grono zwolenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.12.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Moorelko,fajny ten GAP - wiesz, ja wychodzę ze zdroworozsądkowego założenia, że wc to wc, żadna wielka filozofia i dzieło sztuki do podziwiania - ma być ładny, wygodny, i niekoniecznie drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.12.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Sharlotko nie napisalam o polce dlatego ze sie nad tym doktoryzuje ale zeby Moralka miala tego swiadomosc bo Ania pisala ze przez to wc jest troche uciazliwe .Wiesz mam w domu samych chlopow i jesli za kazdym razem kiedy zrobia siusiu mam sie denerowac ze podloga zostala zachlapana to wole doplacic ciut wiecej i spac spokojnie Oczywiscie jesli inne uzytkowniczki zdementuja te informacje to bedzie to dla mnie dobra wiadomosc bo miski mi sie podobaja a i cena jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.12.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Kaka, Sharlot, u mnie 3 dziewczyny, chłop w tym temacie raczej grzeczny, mnie półka odstrasza raczej ze względów estetycznych, tzn. wolę, żeby to co ma splynac niech sobie od razu płynie a nie jeszcze lezakuje, ale z tego co oglądałam, to nie są takie klasyczne półki poziome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts