Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moorelko, nadejszła wiekopomna chwila i chciałam się przywitać na forum :hug:

Wiem, że mam u Ciebie krechę, że dopiero teraz, ale na swoje usprawiedliwienie mogę napisać tylko tyle, że od samego początku śledzę dziennik i forum. Wcześniejsze tematy były dla mnie czarną magią, ale przy wykończeniówce już chciałabym się włączyć do dyskusji. Podejrzewam, że większość rzeczy omówimy przy herbatce, ale podczas mojej nieobecności już nadrabiam zaległości :) Wybieram umywalkę z zestawu nr 2, co do miski to jeszcze bym czegoś poszukała, bo sporo tego jest pod owale. Jak coś namierzę, to oczywiście dam znać.

Z tych dwóch to ja wybrałabym również miskę z nr 1 i umywalkę z nr 2. Pierwsza miska wygląda jak z lat 80 tych i ma masę dziur, w których będzie Ci się gromadził kurz.

Zobacz sobie tutaj jest fajna miska w podobnym stylu: http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/miska-wc-wiszaca-firmy-hatria-y0np-.html

Edytowane przez tutli_putli

Cześć Sharlotko :)

ponieważ na górze planuję Rocę Gapa, to na dół dla odmiany myślę o Roca Meridan, albo ostatnio wynazłam (w zasadzie P. wynalazł) takiego cudaka:

d48131b9b6265f6fb0bd878b469a23f5.jpg

Massi Decos - bardzo mi się podoba, tylko nie wiem jak z jakością, bo dość tani jest :confused:

Wszelkie piękności typu Hatria, V&B, Catalano odpadają - to nie na nasz portfel... :(

Sharlotko nie napisalam o polce dlatego ze sie nad tym doktoryzuje ale zeby Moralka miala tego swiadomosc bo Ania pisala ze przez to wc jest troche uciazliwe .Wiesz mam w domu samych chlopow i jesli za kazdym razem kiedy zrobia siusiu mam sie denerowac ze podloga zostala zachlapana to wole doplacic ciut wiecej i spac spokojnie ;) Oczywiscie jesli inne uzytkowniczki zdementuja te informacje to bedzie to dla mnie dobra wiadomosc bo miski mi sie podobaja a i cena jest ok .