wojgoc 06.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 .Wiesz mam w domu samych chlopow i jesli za kazdym razem kiedy zrobia siusiu mam sie denerowac ze podloga zostala zachlapana to wole doplacic ciut wiecej i spac spokojnie jest na to rozwiązanie:yes: - zwie sie pisuar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ... tzn. wolę, żeby to co ma splynac niech sobie od razu płynie a nie jeszcze lezakuje, ale z tego co oglądałam, to nie są takie klasyczne półki poziome. z doswiadczenia zyciowego powiem, ze warto obejrzeć, co najmniej 1xmiesiac, co sie wydala:yes::yes: - nasi lekarze nie maja przekonania do czegos takiego jak pasozyty. Czemu odrabaczamy swoje domowe zwierzece pupile a nie siebie? o chorobach zwierzecych wiele dowiaduje sie z tego co po sobie zostawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Wojgoc pisuar nie podoba mi sie wcale ale jesli bede musiala to go zamontuje tyle ze to rozwiazuje sprawe jedynie jednej lazienki no i dalej pozostaje kwestia czyszczenia po 'grubszym ' posiedzeniu .co do odrobaczania to tutaj gdzie mieszkam zalecaja wykonywac to raz w roku szczegolnie dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 pisuar bywa czasami dzielem sztuki:rolleyes:odrabaczac trzeba/powinno się wszystkich domownikow albo w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.12.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Wiecie co, ta "półka" w Gap, nie jest tego rodzaju, że coś "leżakuje"... Pamiętam stare wc w bloku rodziców, to tam była taka półka i faktycznie było to wkurzające. Tutaj wygląda to wszystko jak zwężający się lejek i nic się nie zatrzymuje. Moorela, najlepiej podjedź do jakiegoś sklepu i zobacz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 07.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Głosuję na zestaw nr 1 - w tym drugim miska WC będzie Ci się gorzej myła przez ten "zakamarek" który jest przy przyczepieniu do sciany. mam w mieszkaniu taki model muszli z zakamarkami i mycie tego to katorga. W domu planuje WC proste i bez wnęk na kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 07.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Ale kran i kurki w nr 2 super! Piękne! Wpisuj ceny i skąd takie cuda! Moze coś dla siebie znajdę - w końcu przecierasz mi szlaki, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.12.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Spirea, Gapa ogladałam już chyba z 5 razy i półka jest w porzadku, tzn. ma odpowiedni spadek Wojgoc, z tym odrobaczaniem to jakoś nie mogę się przekonać, to pewnie kwestia nieznajomości tematu/zyczajów/itd. Myślę sobie jednak, że np. psy są dużo bardziej narażone na robale, zjadają częściej surowe mięso, jakieś znaleziska na spacerach, że o znaleziskach po innych psach nie wspomnę może więc jednak nie ma aż takiej potrzeby odrobaczania ludzi. Tak czy inaczej przy konieczności badań półka jest na pewno przydatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.12.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Zmieniając nieco temat z wc-towego, proszę państwa:rolleyes: - Moorelko, no pewnie, że za rok to już na pewno Mikołaj, Święta, kominek będzie nam obu dany w nowych domach!!!!! aaaa, z zestawu nr 2 świetna bateria (mam taką samą!!!!) i super umywalka - też planuję nablatową. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.12.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Sharlotka, Mila, to zrobię Wam spóźniony prezent mikolajkowy, bo to umywalka Linea Blue w cenie 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 dobry wieczór Moorela, i mi sie udało do Ciebie dotrzeć przecudnej urody stodółka we wrocku urosła, gratuluję bedę podglądać i zaglądać serdecznie pozdrawiam z Nadmorza, zimno tam u Was dzisiaj:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.12.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Cześć amglad miło mi, że wpadłaś i bedzie mi miło, jak pomorzesz mi się wykończyć Ano zimno jak cholera, pojechaliśmy z naszymi dziewczynami na jarmark bożonarodzeniowy to wróciliśmy z odmrożonymi paluchami, mimo, że było wsparcie gorącą czekoladą Zaraz biegnę z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 08.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 pewnie się mijaliśmy w tłumie na jarmarku, my też tam dzis odmrażaliśmy ręce i nogi popołudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 09.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o dokumenty do odbioru domu to ja dostałam potrzebny wykaz w naszym starostwie w wydziale gdzie te dokumenty mam poskładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Hej Moorela Chciałam zapytać co to za cudo (wny) gres masz i w jakim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.12.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Rere, cieszę się, ze się podoba, to Desvres Lunes Titan jest taki zimno szary, np. Durstone jest dużo cieplejszy. Acha, rozmiar 60x60. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
platka 11.12.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Moorelko, mój typ to Roca Hall, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.12.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Rere, cieszę się, ze się podoba, to Desvres Lunes Titan jest taki zimno szary, np. Durstone jest dużo cieplejszy. Podoba, podoba i nie tylko to Tak domowo u Ciebie powoli się robi Co do gresu, zdradzisz gdzie go wyszperałaś? W necie jakoś trudno go namierzyć ( przynajmniej mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.12.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Rere, mój mąż ma unikalny dar wywąchiwania różnych "okazji", gres znaleźliśmy w Max Flizie w sali "tanie kafle" 94 zł / m2, już wyedytowałam post wyżej, pytałaś o rozmiar: 60 x 60. W necie faktycznie w zasadzie go nie ma za wiele kilka stron wcześniej Ka*sia wklejała zdjęcia swojej podłogi z tym gresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.12.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Platka, pierwszy raz widzę tę Rocę, fajna jest, bardzo "nowoczesna" A jak z myciem tych "podcięć" na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts