Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... tzn. wolę, żeby to co ma splynac niech sobie od razu płynie a nie jeszcze lezakuje, ale z tego co oglądałam, to nie są takie klasyczne półki poziome.

z doswiadczenia zyciowego powiem, ze warto obejrzeć, co najmniej 1xmiesiac, co sie wydala:yes::yes::yes: - nasi lekarze nie maja przekonania do czegos takiego jak pasozyty. Czemu odrabaczamy swoje domowe zwierzece pupile a nie siebie?

o chorobach zwierzecych wiele dowiaduje sie z tego co po sobie zostawiają

Wiecie co, ta "półka" w Gap, nie jest tego rodzaju, że coś "leżakuje"... Pamiętam stare wc w bloku rodziców, to tam była taka półka i faktycznie było to wkurzające. Tutaj wygląda to wszystko jak zwężający się lejek i nic się nie zatrzymuje. Moorela, najlepiej podjedź do jakiegoś sklepu i zobacz sobie.

Spirea, Gapa ogladałam już chyba z 5 razy i półka jest w porzadku, tzn. ma odpowiedni spadek ;)

Wojgoc, z tym odrobaczaniem to jakoś nie mogę się przekonać, to pewnie kwestia nieznajomości tematu/zyczajów/itd. Myślę sobie jednak, że np. psy są dużo bardziej narażone na robale, zjadają częściej surowe mięso, jakieś znaleziska na spacerach, że o znaleziskach po innych psach nie wspomnę :sick: może więc jednak nie ma aż takiej potrzeby odrobaczania ludzi. Tak czy inaczej przy konieczności badań półka jest na pewno przydatna ;)

Zmieniając nieco temat z wc-towego, proszę państwa:rolleyes: - Moorelko, no pewnie, że za rok to już na pewno Mikołaj, Święta, kominek będzie nam obu dany w nowych domach!!!!!

aaaa, z zestawu nr 2 świetna bateria (mam taką samą!!!!:p) i super umywalka - też planuję nablatową.

Co to?

Rere, mój mąż ma unikalny dar wywąchiwania różnych "okazji", gres znaleźliśmy w Max Flizie w sali "tanie kafle" ;) 94 zł / m2, już wyedytowałam post wyżej, pytałaś o rozmiar: 60 x 60.

W necie faktycznie w zasadzie go nie ma za wiele :( kilka stron wcześniej Ka*sia wklejała zdjęcia swojej podłogi z tym gresem :)