Kaśka73 12.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wpadłam z wizytą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.12.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Rere, mój mąż ma unikalny dar wywąchiwania różnych "okazji", gres znaleźliśmy w Max Flizie w sali "tanie kafle" 94 zł / m2, już wyedytowałam post wyżej, pytałaś o rozmiar: 60 x 60. W necie faktycznie w zasadzie go nie ma za wiele kilka stron wcześniej Ka*sia wklejała zdjęcia swojej podłogi z tym gresem Tak 60X60 mnie interesuje. No to muszę kiedyś wybrać się na wycieczkę do Max Flizu. A okazja faktycznie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.12.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Rere, mój mąż ma unikalny dar wywąchiwania różnych "okazji", gres znaleźliśmy w Max Flizie w sali "tanie kafle" 94 zł / m2, już wyedytowałam post wyżej, pytałaś o rozmiar: 60 x 60. a kafelkarz już je widział? wszystkie jednej kalibracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.12.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Tak,mój ojciec juz je widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.12.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Kaśka73, witaj witaj moja Droga, myślałam, że przepadłaś na dobre!Jak tam u nas na wsi? Odśnieżają? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.12.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Moorelko, mój typ to Roca Hall[ATTACH=CONFIG]153966[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153967[/ATTACH], pozdrawiam Platka, patrzyłam, że Roca Hall zestaw bidet + WC + deski nie strzelające to koszt ok. 2 tyś. zł. Gdybyś szukała czegoś tańszego, to znalazłam podobny odgapiarski model w Linea Blue, choć już nie tak ładny, ale jednak za 750 zł. Acha! I chciałam tu publicznie zaapelować, żebyś otworzyła swój wątek w Galerii Domów, bo przecież lada moment będą projekty wnętrz, a zakupy to już pewnie pomału robisz. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Platka, patrzyłam, że Roca Hall zestaw bidet + WC + deski nie strzelające to koszt ok. 2 tyś. zł. Gdybyś szukała czegoś tańszego, to znalazłam podobny odgapiarski model w Linea Blue, choć już nie tak ładny, ale jednak za 750 zł. CENA CZYNI CUDA:o:rolleyes: - a co z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.12.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wojgoc, kilka osób na Fm ma ceramikę LB i nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.12.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kaśka73, witaj witaj moja Droga, myślałam, że przepadłaś na dobre! Jak tam u nas na wsi? Odśnieżają? Doba zrobiła mi się za krótka wieś odśnieżają ale korki są na psim polu przez remont obcykaliśmy już dwa objazdy przez swojec lub koło bosch z spraw miłych sarenki się pasą za płotem bażanty i lisy też są no wieś w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Morella ja nie wiem dlaczego nie zaglądałam wcześniej,zwykle zawsze przychodzę na rewizytę,ale u mnie trochę się działo.Dom masz fajny ,piękny przód,muszę zajrzeć głębiej do dziennika.Ja też muszę jakiś zmiękczacz zamontować.Czy ten konkretny Ci ktoś polecał? ile płciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Hej Moorelko . Ale mam zaległości w moim ulubionym dzienniku Drzwi super, wylewka miooodzio, skosy jak ta lala, płytki rewelacja, a Ty piszesz, że masz doła? Przytargałam więc słoneczko, by Cię wesprzeć http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/111345.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.12.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 to ja nie doczytałam o dole,przebrnęłam przez dziennik, i zazdroszczę rodzinnej pomocy w budowaniu.Jakie pstryczki w końcu wybrałaś ,ja jeszcze biorę pod uwagę Simona model 54 czy coś takiego.Dół się zdarza ,ja też miałam ,nie wyszłam do końca ,ale próbuję z nim walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 15.12.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Moorela, a jak macie zrobiony odpływ z tego daszku płaskiego? bo nie widać na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.12.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Doba zrobiła mi się za krótka wieś odśnieżają ale korki są na psim polu przez remont obcykaliśmy już dwa objazdy przez swojec lub koło bosch z spraw miłych sarenki się pasą za płotem bażanty i lisy też są no wieś w pełni Kaśka, my koło Bosha cały czas jeździmy, zdecydowanie szybciej choć ciut dalej Morella ja nie wiem dlaczego nie zaglądałam wcześniej,zwykle zawsze przychodzę na rewizytę,ale u mnie trochę się działo. Dom masz fajny ,piękny przód,muszę zajrzeć głębiej do dziennika. Ja też muszę jakiś zmiękczacz zamontować.Czy ten konkretny Ci ktoś polecał? ile płciłaś? Basia, cieszę się, że wpadłaś, ja wiem dobrze, że u Ciebie się wiele działo bo Cię podglądam W sprawie zmiękczacza: mój P. spotkał się z paroma firmami od zmiękczaczy i ogólnie polecano "głowicę" (czyli ten element sterujący) firmy General Electric, ze względu na dostępność części zamiennych i serwisu, poza tym podobno urządzenia niezawodne, nie chińskie tylko amerykańskie Koszt to niecałe 2 tyś. + 2 worki soli i transport gratis Drzwi super, wylewka miooodzio, skosy jak ta lala, płytki rewelacja, a Ty piszesz, że masz doła? Przytargałam więc słoneczko, by Cię wesprzeć Julianno , to właśnie chyba ten brak słońca Wylewki som, skosy som, ale baterie coś nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.12.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 to ja nie doczytałam o dole,przebrnęłam przez dziennik, i zazdroszczę rodzinnej pomocy w budowaniu. Jakie pstryczki w końcu wybrałaś ,ja jeszcze biorę pod uwagę Simona model 54 czy coś takiego. Dół się zdarza ,ja też miałam ,nie wyszłam do końca ,ale próbuję z nim walczyć. Basia, pstryczków właśnie nie wybrałam jeszcze może coś podpowiesz, nie mam serca coś do tego... Zobaczę tę Twoją Simonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.12.2012 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja też nie mam serca do pstryczków,u mnie tylko na dole muszę mieć ramkę na 5 ,którą mogę w pionie i wpoziomie montować.To karre podobno ma mieć od nowego roku inne kolory niż biel i krem.Ja muszę porównać je cenowo i to w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.12.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Simon 54 faktycznie ładny, muszę go rozpatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.12.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja muszę je poównać cenowo jak się mają do ciebie,ale teraz inne rzeczy do rozpatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.12.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Moorela, a jak macie zrobiony odpływ z tego daszku płaskiego? bo nie widać na zdjęciach... Bacardi, nie widać, bo jeszcze nie ma będą rzygacze lada chwila mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 16.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Moorela, jeszcze zastanawia mnie jedna sprawa, nie widzę żadnych prowadnic do żaluzji fasadowych, prowadzenia będą na linkach? bo prowadnice chyba już ciężko będzie ukryć pod tynkiem w ociepleniu? A też zastanawiam się jak to wykonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts