Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rere, mój mąż ma unikalny dar wywąchiwania różnych "okazji", gres znaleźliśmy w Max Flizie w sali "tanie kafle" ;) 94 zł / m2, już wyedytowałam post wyżej, pytałaś o rozmiar: 60 x 60.

W necie faktycznie w zasadzie go nie ma za wiele :( kilka stron wcześniej Ka*sia wklejała zdjęcia swojej podłogi z tym gresem :)

Tak 60X60 mnie interesuje. No to muszę kiedyś wybrać się na wycieczkę do Max Flizu. A okazja faktycznie dobra :)

Moorelko, mój typ to Roca Hall[ATTACH=CONFIG]153966[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]153967[/ATTACH], pozdrawiam

Platka, patrzyłam, że Roca Hall zestaw bidet + WC + deski nie strzelające to koszt ok. 2 tyś. zł.

Gdybyś szukała czegoś tańszego, to znalazłam podobny odgapiarski model w Linea Blue, choć już nie tak ładny, ale jednak za 750 zł.

2866790149.jpg

Acha! I chciałam tu publicznie zaapelować, żebyś otworzyła swój wątek w Galerii Domów, bo przecież lada moment będą projekty wnętrz, a zakupy to już pewnie pomału robisz. :)

Edytowane przez Moorela

Kaśka73, witaj witaj moja Droga, myślałam, że przepadłaś na dobre!

Jak tam u nas na wsi? Odśnieżają?

Doba zrobiła mi się za krótka ;)

wieś odśnieżają ale korki są na psim polu przez remont obcykaliśmy już dwa objazdy przez swojec lub koło bosch

z spraw miłych sarenki się pasą za płotem bażanty i lisy też są no wieś w pełni

Morella ja nie wiem dlaczego nie zaglądałam wcześniej,zwykle zawsze przychodzę na rewizytę,ale u mnie trochę się działo.

Dom masz fajny ,piękny przód,muszę zajrzeć głębiej do dziennika.

Ja też muszę jakiś zmiękczacz zamontować.Czy ten konkretny Ci ktoś polecał? ile płciłaś?

Hej Moorelko :D.

Ale mam zaległości w moim ulubionym dzienniku :oops:

Drzwi super, wylewka miooodzio, skosy jak ta lala, płytki rewelacja, a Ty piszesz, że masz doła?

Przytargałam więc słoneczko, by Cię wesprzeć :D

http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/111345.jpg

to ja nie doczytałam o dole,przebrnęłam przez dziennik, i zazdroszczę rodzinnej pomocy w budowaniu.

Jakie pstryczki w końcu wybrałaś ,ja jeszcze biorę pod uwagę Simona model 54 czy coś takiego.

Dół się zdarza ,ja też miałam ,nie wyszłam do końca ,ale próbuję z nim walczyć.

Doba zrobiła mi się za krótka ;)

wieś odśnieżają ale korki są na psim polu przez remont obcykaliśmy już dwa objazdy przez swojec lub koło bosch

z spraw miłych sarenki się pasą za płotem bażanty i lisy też są no wieś w pełni

Kaśka, my koło Bosha cały czas jeździmy, zdecydowanie szybciej choć ciut dalej :yes:

Morella ja nie wiem dlaczego nie zaglądałam wcześniej,zwykle zawsze przychodzę na rewizytę,ale u mnie trochę się działo.

Dom masz fajny ,piękny przód,muszę zajrzeć głębiej do dziennika.

Ja też muszę jakiś zmiękczacz zamontować.Czy ten konkretny Ci ktoś polecał? ile płciłaś?

Basia, cieszę się, że wpadłaś, ja wiem dobrze, że u Ciebie się wiele działo bo Cię podglądam :)

W sprawie zmiękczacza: mój P. spotkał się z paroma firmami od zmiękczaczy i ogólnie polecano "głowicę" (czyli ten element sterujący) firmy General Electric, ze względu na dostępność części zamiennych i serwisu, poza tym podobno urządzenia niezawodne, nie chińskie tylko amerykańskie ;) Koszt to niecałe 2 tyś. + 2 worki soli i transport gratis ;)

Drzwi super, wylewka miooodzio, skosy jak ta lala, płytki rewelacja, a Ty piszesz, że masz doła?

Przytargałam więc słoneczko, by Cię wesprzeć :D

Julianno :hug:, to właśnie chyba ten brak słońca ;)

Wylewki som, skosy som, ale baterie coś nie działają ;)

to ja nie doczytałam o dole,przebrnęłam przez dziennik, i zazdroszczę rodzinnej pomocy w budowaniu.

Jakie pstryczki w końcu wybrałaś ,ja jeszcze biorę pod uwagę Simona model 54 czy coś takiego.

Dół się zdarza ,ja też miałam ,nie wyszłam do końca ,ale próbuję z nim walczyć.

Basia, pstryczków właśnie nie wybrałam jeszcze :( może coś podpowiesz, nie mam serca coś do tego... :sick:

Zobaczę tę Twoją Simonę ;)