ivy17 19.01.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jakaś taka płytka na przykład, w śmiesznej cenie w dodatku! płytka cięta udająca mozaikę, do tego jest większy format na podłogę... AZULEV NORD PERLA - to ta jasniejsza widzialaś może tą płytkę na zywo ?? bo cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.01.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Właśnie widziałam i nawet obfotografowalam telefonem, dysponuję 4 zdjęciami dość żenującej jakości pamiętam, że kiedyś już ja oglądałam, ale teraz cena mocno spadła i tak sobie myślę.... Tytyryty... Ivy, myślałam o Twoim salonie i biblioteczce, lubisz niesymetryczne regały? Może wrzucę u Julianny parę zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Ivy, myślałam o Twoim salonie i biblioteczce, lubisz niesymetryczne regały? Może wrzucę u Julianny parę zdjęć? Jak tylko masz cos co mogę przemyśleć to jestem za:yes: myśle wlasnie o tych regałach/biblioteczkach zabudowach i zastanawiam jak to "dostosowac" do nas...bo to fajny pomysl...wiec za każda pomoc dziekuję z góry Właśnie widziałam i nawet obfotografowalam telefonem, dysponuję 4 zdjęciami dość żenującej jakości pamiętam, że kiedyś już ja oglądałam, ale teraz cena mocno spadła i tak sobie myślę.... Tytyryty... :yes: Edytowane 19 Stycznia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Magda co do fug- rozsadny kafelkarz:) nie wszystkim sie tacy trafiaja:) Moorela- mnie sie podobaja ciete plytki ala mozika - na stronie architektow Tamizo jest jedna wizualizacja( potem jej poszukam) bialo szarej lazienki wlasnie z takimi plytkami i wedlug mnie wyglada fo super( ja widzialam jedne plytki ale nie podobal mi sie ani ich kolor ani kolor "ciecia") te jasne wygladaja duzo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 mam pytanko...jaki masz wkład kominkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Marzenko, świetnie to ujęłaś - dokładnie tak się czuję (300% normy). I z tego co czytałam u Sharlotki podobnie kiełbasi się poza pracą . Nic to... damy radę (?) Przynajmniej staram się tak myśleć . Wysyłam moc serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Ivy, widzę u Julianny, że jednak szukasz czegoś innego do salonu w części książkowej, wklejam zatem u siebie w ramach ciekawostki. Mnie z kolei bardzo się podobają takie niesymetryczne regały: Powyżej z projektu Macieja Skupińskiego. A tu z realizacji jednej z forumowiczek - niestety nie zapisałam której Edit: Już wiem dzięki Rere, że to dom Oksymoron - piękny... I jeszcze takie, z houzz. Acha, pytałaś o wkład kominkowy: to Hajduk Volcano. Mam nadzieję, że nie masz o nim złych informacji Koktajl, które jasne wyglądają lepiej? Bo już się pogubiłam Ewuniu, dziękuję, wysłałam Ci coś na priv, tymczasem Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 20.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) ja twoim zdjeciu są dwa kolory płytek na ścianie-jaśniejsze i ciemniejsze-ty pisałaś ze tobie podobaja się te jaśniejsze a ja dopisałam, że te jaśniejsze które tobie się podobają są ładniejsze od tych co ja widziałam:) wiem pokomplikowałam:) tu jest link do wnętrz tamizo gdzie zastosowano podobne płytki (na koncu strony)http://tamizo.pl/EN/projects/interiors/96/loft_interior_design_lodz.htmlewentualnie mozaika ale efekt bedzie podobny- wedlug mnie ze snieżna bielą wygląda super Edytowane 20 Stycznia 2013 przez koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Marzenka, podałam u siebie linki do płyt betonowych. Zajrzyj sobie. Jeden od salika, drugi właśnie od Oli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.01.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Koktajl lejesz miód na moje serce bo właśnie o połączeniu z bielą myślę + szafka podumywalkowa w jasnym drewnie. A stronka do przestudiowania oczywiście Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.01.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 O dziękuję bo właśnie wysłałam u Oli pytanie, to już będę miała gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Morelko,Dzięki za info kominkowe – my będziemy robić z DGP, sprawdzone i przerobione przez kilka osób z rodziny/ znajomych. Fajne inspiracje biblioteczne!!! Skradnę Ci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ivy, widzę u Julianny, że jednak szukasz czegoś innego do salonu w części książkowej, wklejam zatem u siebie w ramach ciekawostki. Mnie z kolei bardzo się podobają takie niesymetryczne regały: A tu z realizacji jednej z forumowiczek - niestety nie zapisałam której ta realizcja jest moją faworytką na ewentualne regały bardzo dziękuję ...za cały czas nie wiem co ja chcę...miało nie byc kominka ...a może bedzie...miał być w tej własnie niezagospodarowanej cześci ewenyualnie /tej ze scienta scianą/ ale jak zaczeliśmy sie zastanawiac to nie ma tam komina i mógł by być tylko w tej gdzie planujemy TV i sofę i mam wielki mętli...jednak szukam dalej .. tak to jest jak trzeba sie do planów dopasowac a nie są one do końca spójne z potrzebami Ide poczytac u Ciebie o kominku - czyli jak go obudować....bo moze bedzie ale musiała by być wersja niskobardzobudżetowa bo nie ma go w budżecie P.S wrzucisz fotk płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.01.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 A tu z realizacji jednej z forumowiczek - niestety nie zapisałam której Moorela, to jest biblioteczka naszej forumowej Oksymoron. Niestety jej dziennik nie chce się włączyć. Ale zdjęcia domu można zobaczyć na domplusdom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Moorela, to jest biblioteczka naszej forumowej Oksymoron. Niestety jej dziennik nie chce się włączyć. Ale zdjęcia domu można zobaczyć na domplusdom własnie szukalam jej dziennika... uwielbiam jeszcze to zdjęcie...znaczy lampę :rolleyes: http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/pomalama_m_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 21.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 mnie przed wykonaniem takiej (lub podobnej) biblioteczki wstrzymuje jedno- wycieranie z niej kurzu- ale ja nienormalna jestem pod tym względem akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 mnie przed wykonaniem takiej (lub podobnej) biblioteczki wstrzymuje jedno- wycieranie z niej kurzu- ale ja nienormalna jestem pod tym względem akurat... Koktajl, jesteś zupełnie normalna, zaręczam!!! Ja też słabnę widząc te hektary do odkurzania, wyciągnąć każdą książkę, odkurzyć, odkurzyć półkę, ułożyć książki - lubię książki, nie lubię sprzątania wokół nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ivy, a czemu Ty nie masz swojego wątku, co????? Nie żebym Cię od Morelki wyganiała:), ale może założysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ivy, a czemu Ty nie masz swojego wątku, co????? Nie żebym Cię od Morelki wyganiała:), ale może założysz? chyba jeszcze chwilę, i chyba mam za dużo dylematów zeby mieć swoj wątek a za mało chęci/czasu/pomysłów/inspiracji a jednocześnie wiem, że na te wszystkie decyzje bedzie za mało czasu i ze i tak pewne wybory beda "na już" mimo wielu przemyślen, porad i planów...jak widze wasze domki to mój bedzie taki zwyklak...ale obiecuję poprawę..może nawet jak coś się ruszy w pewnych tematach założę " pół wątek" co by nikomu nie zaśmiecac moimi myślami i watpliwościami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 21.01.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Fajne inspiracje biblioteczne!!! Skradnę Ci:) Bardzo proszę, cieszę się, że się na coś przydałam bardzo dziękuję ...za cały czas nie wiem co ja chcę...miało nie byc kominka ...a może bedzie...miał być w tej własnie niezagospodarowanej cześci ewenyualnie /tej ze scienta scianą/ ale jak zaczeliśmy sie zastanawiac to nie ma tam komina i mógł by być tylko w tej gdzie planujemy TV i sofę i mam wielki mętli...jednak szukam dalej .. tak to jest jak trzeba sie do planów dopasowac a nie są one do końca spójne z potrzebami Ide poczytac u Ciebie o kominku - czyli jak go obudować....bo moze bedzie ale musiała by być wersja niskobardzobudżetowa bo nie ma go w budżecie P.S wrzucisz fotk płytek Ivy, rozgość się u mnie i śmiało zaśmiecaj, trochę mi urozmaicisz wątek, bo mój dom to dopiero zwyklak będzie, jak patrzę na pomysły inych dziewczyn, to już parę razy miałam zakończyć swój dziennik O kominku nie pisałam za wiele, ale jak chcesz, to na priv podeślę Ci wycenę montażu wkładu i obudowy, zobaczysz ile tych kosztów i za co. Sam wkład to raczej do tańszych należy, ale my też za dużo nie planujemy palić. Rere, dziękuję za namiar na Oksymoron. Cały jej dom mi sie podoba, a za Chinu Ludowe nie mogłam odgrzebać, czyje to były wnętrza PS. Rere, a kiedy Twój wątek startuje mnie przed wykonaniem takiej (lub podobnej) biblioteczki wstrzymuje jedno- wycieranie z niej kurzu- ale ja nienormalna jestem pod tym względem akurat... Koktajl, moja mama ciągle się zastanawia, kto mi to wszystko posprząta, bo już w mieszkaniu dwupokojowym sprzątam doraźnie Sprawa wygląda tak: jest dużo książek, muszę gdzieś je upchać, nie wchodzi w grę trzymanie książek za szybą, bo jakoś mi to nie pasuje, innymi słowy jestem skazana na regał i koty mieszkające na nim to już niech to będzie jakiś fajny regał chociaż Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts