Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mówisz, że zwracasz bo co? Czy od razu przy zakupie mówisz, że kupujesz na chwilę?

Nigdy nie praktykowałam czegoś takiego, jakoś mi dziwnie tak... :o

nic nie mówię - takich jak ja jest więcej:rolleyes:

mogę Ci przeslac na maila kontakt na dziewczyne , która tam pracuje - może wtedy bedzie Ci latwiej i mniej dziwnie Ci będzie;) - o ile chcesz.

a przy ewentualnym zakupie ponegocjuj z Nią cene:yes:

to zalezy od dobej woli handlowca cermagu i dostaniesz to, co jest na sklepie a nie na magazynie

Ta, to prawda:yes:

Wojtku, gdzie Ty sie podziewasz? Bo coś rzadko Cię widzę ostatnio:rolleyes:

nic nie mówię - takich jak ja jest więcej:rolleyes:

mogę Ci przeslac na maila kontakt na dziewczyne , która tam pracuje - może wtedy bedzie Ci latwiej i mniej dziwnie Ci będzie;) - o ile chcesz.

a przy ewentualnym zakupie ponegocjuj z Nią cene:yes:

Ja tam mam takiego swojego Pana Maciusia, choć za bardzo przebojowych to on nie jest... :lol2:

Jak to gdzie? W Max Fliz tę dziewczynę sprzedającą bajeruje :p

Wszystko jest możliwe;)

chodzi Ci o widzenie w realu?;) to za pare dni bedzie mozliwe:wiggle:

No to super, bo ja już myślałam, że Ty się ze swoim dentystą obraziłeś i nie wpadasz :rolleyes::D

Morela nadrobiłam w końcu zaległosći w Twoich wpisach..

Kominek super. Pewnie zgłosze się w odpowiednim czasie po namiary :)

Pisałaś ze kamieniem obłozyc planujesz? Jakies pomysły masz już?

A i proszę o przyjęcie mnie do grupy Zwykłych Domów - wielokrotnie pisałam ze nasz plan na dom to "skandynawski minimalizm" (czyt. Ikea) ;)

plus kluczowe kryterium decyzyjne przy naszym domu to cena-jakość a nie "wysoki połysk" :D

[..no na wysoki połysk to bedę miała chyba tylko baterię w w kuchni bo M. wygrał w konkursie i będzie Franke Neptune - ale chyba to mnei nie dyskwalifikuje jako człona grupy? ;) (jak coś to daj znać sprzedam na Alergii - członkostwo w ZD cenie bardziej :D ) ]

Edytowane przez Mila_Wroc

Hej,

Płytki wypożyczałam za kaucją w Cermagu i MaxFliz. Nie było problemu. W Cermagu dostałam z ekspozycji, w MaxFliz trzeba było podjechać do magazynu na Granicznej w Prologis. W Monotrading nie wypożyczali.

Odnośnie łazienki, nie nadaje się jeszcze do zdjęć. Mogę napisać jakie płytki wybralismy - Caesar Reflex Black i Grey. Jak je zobaczyliśmy to od razu wiedzieliśmy źe musimy je gdzieś w domu mieć ;-)

http://www.caesar.it/piastrelle-gres-porcellanato/551-reflex/piastrella-667-blue.jsp;jsessionid=BFCDAC58494DD50A9C21E70E2604AEAC#

Pozdrawiam

Ka*sia

I jak Marzenko? Będziesz "pożyczała" płytki? Jeśli jest taka możliwość to trzeba skorzystać :). Wojtek ma rację, że w danym pomieszczeniu płytki mogą się inaczej prezentować niż w sklepie, nie wspominając już o inspiracji.

Pomysł jest super, ale po pierwsze nie mam na to za bardzo czasu, po drugie z budowy do MaxFliz mam jakieś 25 km w jedną stronę, po trzecie i tu i tu światła dziennego brak a w łazience w sumie mam teraz żarówkę na drucie to i tak nie zobaczę docelowego odcienia, po któreś tam mam taki kaszel, że nie będę się ruszać z domu przez najbliższe dni, raczej jak pojadę to już kupię. Właśnie przeliczam, ile tego potrzebuję ;) Ja chyba aż taka akuratna nie jestem ;)