wojgoc 24.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ale co powaznie? kupujesz po 3-4 płytki z 10 róznych wzorów i po 2-3dniach oddajesz je wszystkie, w takim samym stanie. Płytki inaczej sie prezentują w sklepie a inaczej na domowej powierzchni. nigdy nie mialem z tym problemu, a robilem tak kilkanascie razy. W cermagu tak sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.01.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ale mówisz, że zwracasz bo co? Czy od razu przy zakupie mówisz, że kupujesz na chwilę? Nigdy nie praktykowałam czegoś takiego, jakoś mi dziwnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Marzenko, Wojtek ma rację. Można wypożyczyć kafle, ale chyba za kaucją. W Cermagu za kaucją udostępnili mi kiedyś mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ale mówisz, że zwracasz bo co? Czy od razu przy zakupie mówisz, że kupujesz na chwilę? Nigdy nie praktykowałam czegoś takiego, jakoś mi dziwnie tak... nic nie mówię - takich jak ja jest więcej:rolleyes: mogę Ci przeslac na maila kontakt na dziewczyne , która tam pracuje - może wtedy bedzie Ci latwiej i mniej dziwnie Ci będzie;) - o ile chcesz. a przy ewentualnym zakupie ponegocjuj z Nią cene:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Marzenko, Wojtek ma rację. Można wypożyczyć kafle, ale chyba za kaucją. W Cermagu za kaucją udostępnili mi kiedyś mozaikę to zalezy od dobej woli handlowca cermagu i dostaniesz to, co jest na sklepie a nie na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 to zalezy od dobej woli handlowca cermagu i dostaniesz to, co jest na sklepie a nie na magazynie Ta, to prawda:yes: Wojtku, gdzie Ty sie podziewasz? Bo coś rzadko Cię widzę ostatnio:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.01.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nic nie mówię - takich jak ja jest więcej:rolleyes: mogę Ci przeslac na maila kontakt na dziewczyne , która tam pracuje - może wtedy bedzie Ci latwiej i mniej dziwnie Ci będzie;) - o ile chcesz. a przy ewentualnym zakupie ponegocjuj z Nią cene:yes: Ja tam mam takiego swojego Pana Maciusia, choć za bardzo przebojowych to on nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.01.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ta, to prawda:yes: Wojtku, gdzie Ty sie podziewasz? Bo coś rzadko Cię widzę ostatnio:rolleyes: Jak to gdzie? W Max Fliz tę dziewczynę sprzedającą bajeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ta, to prawda:yes: Wojtku, gdzie Ty sie podziewasz? Bo coś rzadko Cię widzę ostatnio:rolleyes: chodzi Ci o widzenie w realu? to za pare dni bedzie mozliwe:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Jak to gdzie? W Max Fliz tę dziewczynę sprzedającą bajeruje Wszystko jest możliwe;) chodzi Ci o widzenie w realu? to za pare dni bedzie mozliwe:wiggle: No to super, bo ja już myślałam, że Ty się ze swoim dentystą obraziłeś i nie wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 25.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jejku jaki śliczny masz kominek. Prześliczny! A u mnie problemy w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Morela nadrobiłam w końcu zaległosći w Twoich wpisach.. Kominek super. Pewnie zgłosze się w odpowiednim czasie po namiary Pisałaś ze kamieniem obłozyc planujesz? Jakies pomysły masz już? A i proszę o przyjęcie mnie do grupy Zwykłych Domów - wielokrotnie pisałam ze nasz plan na dom to "skandynawski minimalizm" (czyt. Ikea) plus kluczowe kryterium decyzyjne przy naszym domu to cena-jakość a nie "wysoki połysk" [..no na wysoki połysk to bedę miała chyba tylko baterię w w kuchni bo M. wygrał w konkursie i będzie Franke Neptune - ale chyba to mnei nie dyskwalifikuje jako człona grupy? (jak coś to daj znać sprzedam na Alergii - członkostwo w ZD cenie bardziej ) ] Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Mila_Wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mila, wszystko to, co jest białe na zdjęciu, będzie obłożone czarnym kamieniem, taki czarny pas i wnęka na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 o to ładna koncepcja I wnęka na drewno fajnie przemyślana. Ciekawe czy u nas też jest to gdzieś zaprojektowan e czy moze do drewutni będe po nocy biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.01.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 o to ładna koncepcja I wnęka na drewno fajnie przemyślana. Ciekawe czy u nas też jest to gdzieś zaprojektowan e czy moze do drewutni będe po nocy biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 27.01.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Hej, Płytki wypożyczałam za kaucją w Cermagu i MaxFliz. Nie było problemu. W Cermagu dostałam z ekspozycji, w MaxFliz trzeba było podjechać do magazynu na Granicznej w Prologis. W Monotrading nie wypożyczali. Odnośnie łazienki, nie nadaje się jeszcze do zdjęć. Mogę napisać jakie płytki wybralismy - Caesar Reflex Black i Grey. Jak je zobaczyliśmy to od razu wiedzieliśmy źe musimy je gdzieś w domu mieć http://www.caesar.it/piastrelle-gres-porcellanato/551-reflex/piastrella-667-blue.jsp;jsessionid=BFCDAC58494DD50A9C21E70E2604AEAC# Pozdrawiam Ka*sia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I jak Marzenko? Będziesz "pożyczała" płytki? Jeśli jest taka możliwość to trzeba skorzystać . Wojtek ma rację, że w danym pomieszczeniu płytki mogą się inaczej prezentować niż w sklepie, nie wspominając już o inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.01.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Pomysł jest super, ale po pierwsze nie mam na to za bardzo czasu, po drugie z budowy do MaxFliz mam jakieś 25 km w jedną stronę, po trzecie i tu i tu światła dziennego brak a w łazience w sumie mam teraz żarówkę na drucie to i tak nie zobaczę docelowego odcienia, po któreś tam mam taki kaszel, że nie będę się ruszać z domu przez najbliższe dni, raczej jak pojadę to już kupię. Właśnie przeliczam, ile tego potrzebuję Ja chyba aż taka akuratna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 To znaczy, że nadal Cię trzyma . Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.01.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Trzyma, trzyma, dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts