Mila_Wroc 28.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 , raczej jak pojadę to już kupię. Ja chyba aż taka akuratna nie jestem o to ja tez tak mam.. A moze po prostu nie mam czasu na przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 o to ja tez tak mam.. A moze po prostu nie mam czasu na przymiarki. czyli co? buty, ciuchy wchodzisz i kupujesz pierwsze z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.01.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wojgoc, buty i ciuchy to jest zupeeeelnie inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 29.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 czyli co? buty, ciuchy wchodzisz i kupujesz pierwsze z brzegu? tak! Zazwyczaj bez mierzenia bo nie znoszę rozbierania się, przymierzania.. na samą myśł już jestem spocona Dlatego też zazwyczaj kupuję tylko w centrum handlowym, które mam najblizej domu, bo jakby coś nei pasowało to przy kolejnej wizycie oddam. o, i lubie kupowac on-line z darmową dostawą do sklepu bo wtedy odpada mi też wybieranie z wieszaków PS. Działkę kupiliśmy widząc ją tylko na google earth W teren pojechaliśmy już po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 tak! Zazwyczaj bez mierzenia bo nie znoszę rozbierania się, przymierzania.. na samą myśł już jestem spocona Dlatego też zazwyczaj kupuję tylko w centrum handlowym, które mam najblizej domu, bo jakby coś nei pasowało to przy kolejnej wizycie oddam. o, i lubie kupowac on-line z darmową dostawą do sklepu bo wtedy odpada mi też wybieranie z wieszaków PS. Działkę kupiliśmy widząc ją tylko na google earth W teren pojechaliśmy już po zakupie teraz dla ułatwienia jest jeszcze street view niestety wybór płytek, aramtury itp jest tak duży, ze gdyby człowiek chciał wszysto co mu się podoba, obejrzeć w realu to chyba by nie spał, nie jadł i nie pracował, a dzieci musiał oddac do całodobowej placówki. Ja chętnie bym obejrzała wybrane materiały ale co z tego ze nawet sie wybiore do odpowiedniego sklapu jak mi szoguny w osobie 5-latki i 3-latka, nie dadzą spokojnie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moorela bardzo ładne te płytki, wcale nie za jasne (no dobra ja lubię jasne), ja bym położyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Moorelko, moim zdaniem płytka nie jest za jasna, jest świetna! Łapa najfajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 30.01.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 30.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ja też bym położyła, ani ciemna ani jasna więc powinna z szarą fugą być w miarę łatwa do utrzymania ( a jak nie to proszę mnie potem nie biczować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.01.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) tak! Zazwyczaj bez mierzenia bo nie znoszę rozbierania się, przymierzania.. na samą myśł już jestem spocona Dlatego też zazwyczaj kupuję tylko w centrum handlowym, które mam najblizej domu, bo jakby coś nei pasowało to przy kolejnej wizycie oddam. o, i lubie kupowac on-line z darmową dostawą do sklepu bo wtedy odpada mi też wybieranie z wieszaków Mila, to u mnie jest dokładnie to samo, potrafię się zniechęcić 1 osobową kolejką do przymierzalni Mam swoje sprawdzone marki i rozmiary, wpadam na portal raz na jakiś czas, uzupełniam "zdarte" ubrania i zapominam http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_spruce_up.gif Nawet mam już swój ukochany sprawdzony sklep z butami, a kiedyś kupowanie butów on line wydawało mi się nie do pomyślenia Ja chętnie bym obejrzała wybrane materiały ale co z tego ze nawet sie wybiore do odpowiedniego sklapu jak mi szoguny w osobie 5-latki i 3-latka, nie dadzą spokojnie obejrzeć. I to jest Czuszka chyba mój problem też, młode są tak "ułożone", że idą spać o 20tej, do domu wracam ok. 17tej, objazdówka po sklepach skróciłaby nam "widzenie" z 3 godzin do godziny - szkoda dziecinek http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Moorela bardzo ładne te płytki, wcale nie za jasne (no dobra ja lubię jasne), ja bym położyła Dziękuję Cronin za głos, czasem jest tak, że chcesz usłyszeć konkretną odpowiedź... Moorelko, moim zdaniem płytka nie jest za jasna, jest świetna! Łapa najfajniejsza Dzięki Drop za wsparcie paluszki u łapy całkiem już tłuste, każda przeciętna czarownica już by ją zjadła, ja jeszcze trochę poczekam http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif ja też bym położyła, ani ciemna ani jasna więc powinna z szarą fugą być w miarę łatwa do utrzymania ( a jak nie to proszę mnie potem nie biczować) Dobrze koktajl, dobrze, zapisuję w razie czego kto namawiał http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif kłaść Czapka, cieszę się, że zaglądasz i doradzasz Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 płyteczki :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 30.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Kładź te płytki! Będziesz szczesliwa jak juz połozysz. A są ładne. naprawdę! ..a mała rączka... mm.. cudna! Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Mila_Wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.01.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Marzenko, Kurcze mam zawsze problem z załapaniem o co chodzi, bo czytam, a nie widzę o czym piszecie. Dopiero potem zaskakuję, żeś pewnie coś pokazała w dzienniku . Zajrzałam i dołączam do chóru - nie są za jasne, są fajne . Ucałuj łapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.01.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Morelka wcale nie za jasna Miałam podobny dylemat z pralnią, kupowałam co prawda zwykłe gresy, takie jasne i w maciehttp://image.ceneo.pl/data/products/4560412/i-nowa-gala-sl-12-jasny-szary-60x60-natura.jpg Bałam się jak cholera, że na takim jaśniutkim będzie wszystko widać ale jednak byłam w błędzie bo cała prawda wyszła dopiero po położeniu.Okazało się, że idealne są jeśli chodzi o utrzymywanie czystości a nie jedno już zdążyły przeżyć z racji miejsca w jakim zostały położone. Te Twoje "betoniki" są śliczne Teraz na tych ostatnich zdjęciach jak widać strukturę - jest super i raczej nie będziesz miała z nimi problemu a ciemniejsze mogłyby być jednak za ponure. P.S."Mała łapa" słodka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.01.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Kłaść, kłaść!!! Piękna jest Łapeczka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Marzenko, bardzo ładne te szarości. Takie w sam raz. Nie zastanawiaj się nawet. Łapcia do schrupania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 płytki fajne, ale nie rektyfikowane, więc może być problem z ułożeniem na minimalną fugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.01.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ale Marzenka i tak ma podłogówkę, więc minimalna fuga odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.02.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ale Marzenka i tak ma podłogówkę, więc minimalna fuga odpada ściany też ma podgrzewane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.02.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nie zależy mi na minimalnej fudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts