czuszka 04.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 może taki właśnie kupił... sama nie wiem- wiem natomiast, że u nas dopasowywali stelaż i miskę przed zabudową k-g żeby wszystko idealnie pasowało ( tak dopasowywali, że mój mąż strzaskał go, a potem po kryjomu kupił nową bo bał się przyznać hahaha) no własnie, nasz wykończeniowec też powiedział zeby kibelek mu przywieść zanim zacznie obudowywać geberit, zeby wszystko dokłądnie grało. ale moze to dlatego ze wymyśliłam sobie stojący. choć tak do końca to nie wiem jeszcze jaki wziąśc a powinnam go chyba w tym lub przyszłym tygodniu kupić. jak mi się podoba kibelek to umywalka do niego nie pasuje. ...te LB są fajne, ale mój mąz nie chce brac chińszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.02.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 . ...te LB są fajne, ale mój mąz nie chce brac chińszczyzny a co teraz nie jest chińszczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.02.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tez prawda... Poza tymi nie wiem, czy to jest chinszczyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Morella świetny pomysł z tym fotelem Zobacz np. tutaj - te podobne, tylko oczywiście do zmiany tapicerki http://allegro.pl/angielski-fotel-support-chair-i2969002125.html http://allegro.pl/a-c-wytworny-tapicerowany-fotel-w-pasy-i2979338005.html http://allegro.pl/fotele-design-art-deco-fotel-do-wstawienia-i2980863540.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.02.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tutli,świetne są! Dzięki!! Zwłaszcza te pierwsze. Zastanawiam się skąd ktoś ma 11 takich samych foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Może z domu starców?:Dcyt z aukcji: Fotel pochodzi z Anglii. Jest całkowicie stabilny. Tapicerka została wyprana, jest czysta. Na tapicerce jest kilka przetarć - widoczne na zdjęciach. Na każdym z foteli przetarcia te znajdują się z tyłu na górnych rogach (najprawdopodobniej stały one przy ścianie i w miejscach styku się delikatnie przetarły). Fotel jest bardzo wygodny i idealny dla drobnej osoby. Gąbka w fotelach jest dość twarda, a materiał obiciowy jest łatwy do mycia. Fotel został specjalnie zaprojektowany dla osób starszych lub potrzebujących wygodnego, stabilnego siedzenia. Nowe fotele tego typu można zakupić za 250- 270 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.02.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 te LB są fajne, ale mój mąz nie chce brac chińszczyzny Chińszczyzna czy nie (a może tylko brak odpowiedniej metki?) to są w takiej cenie, że nawet jeśli rozleci się po kilku latach, chociaż nie wygląda na taki to sobie wtedy kupię jakiś inny z drogim napisem. Wisi u mnie taki jeden z LB na stelażu Grohe bardzo ładnie się prezentuje i posiada jak najbardziej standardowy rozstaw śrub ale powieszony został przed zabudowaniem karton gipsem (zostanie zdjęty na czas montowania płyty KG) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 plakaty z Poster Plate , może będzie coś z Twoich wybranych http://www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=6852&catid=25312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 06.02.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 WItaj, Sledze twoj dziennik i chcialem zapytac czy polecilabys swoich tynkarzy wewnetrznych? Budujemy w Dlugolece i szukam ekipy na koniec maja. Ile czasu zajelo ekipie otynkowanie? Jakie maja ceny? Widze ze zaplaciliscie 26tys, a ile to m2 wyszlo? Bardzo tez podobaja mi sie parapety i tez bym prosil o kontakt. Zamowilismy tez okna w winchesterze wiec beda pasowaly. Pozdrawiam i zycze udanej wykonczeniowki,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.02.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 plakaty z Poster Plate , może będzie coś z Twoich wybranych http://www.limango.pl/shop/overview/index.php?cid=6852&catid=25312 O kurcze promocję mają do 9 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.02.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wypas, napiszę Ci wieczorem wszystkienamiary na priv, wiem, że zalegał Ci z mailem, przepraszam. Ivy, Ewa, kupiłam wczoraj 6 blach!!! Już nawet przyznałam się P. dzieki Ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ivy, Ewa, kupiłam wczoraj 6 blach!!! Już nawet przyznałam się P. dzieki Ivy super:D pokażesz które ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.02.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wypas, puściłam CI maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 06.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ładnie gonicie do przodu, zazdroszczę Wam tej wykończeniówki :] a teraz w sprawie toitoiki... też korzystamy z Famisu i prawdę mówiąc od jakiegoś czasu mam wątpliwości czy serwis przyjeżdża, szczególnie teraz w zimie kiedy na budowie mało się działo... Aktualnie widzę, że to nie tylko nasze wątpliwości. Do tego u nas mieliśmy niezłe zamieszanie z płatnościami bo przez pewien czas nie przychodziły żadne faktury i sprawę wyprostowaliśmy z naszej inicjatywy. Obecnie sami się zastanawiamy czy robić już zwrot czy poczekać 2m-ce i na wiosnę pierwsze co to podpiąć kanalizację do budynku... A w Waszej sytuacji proponuję poczekać kilka dni aż wrócą mrozy i spokojnie będą mogli wjechać na działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wypas, puściłam CI maila na priv Ja też ciekawska baba jestem . W zamian pokażę Ci jakie ja kupiłam, choć w zupełnie innym klimacie i miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.02.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ewuniu, blachy pokazałam w dzienniku, a "wypas" to taki użytkownik na fm, który zadał pytanie parę postow wyżej Blachy zresztą też są wypas pokazuj swoje predziutko, predziutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No to jestem na bieżąco Muszę się nauczyć, że do Ciebie, to najpierw do dziennika, a dopiero potem na ploty . Blachy super Mają ten klimacik Moje blaszki pokażę Ci na priv, bo mam je dzięki uprzejmości jednej z Forumek Nie widzę problemu z łączeniem płytek rektyfikowanych i nierekt. Jak rozumiem nierektyfikowane, to te na podłodze, a rektyfikowane chcesz na ścianę. Będą i tak w innym kolorze i dają inny efekt . Fotele cudne i strasznie zazdroszczę Ci, że masz bliżej do Czaczu (czy Czacza?) Dowiedziałam się o tym miejscu właśnie w ostatnią sobotę na imprezce urodzinowej mojej 70-letniej Cioci . Zapragnęłam tam pojechać, ale będzie to możliwe chyba dopiero latem . Bywasz? Warto? Co do śmierdzącego problemu, to chyba właśnie przymroziło . Działacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ewuniu, blachy pokazałam w dzienniku, a "wypas" to taki użytkownik na fm, który zadał pytanie parę postow wyżej Blachy zresztą też są wypas pokazuj swoje predziutko, predziutko!! blachy super:D beda idealnie wyglądać...już sie nie mogę doczekać efektu Ewuś pokażesz mi tez swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ..te LB są fajne, ale mój mąz nie chce brac chińszczyzny a ma świadomość, że to Chińczycy wymyślili ceramikę jako pierwsi? nasza LB są ok. przy okazji - Moorela, strasznie Cię przepraszam,że nawaliłam ze zdjęciami kibelka mieliśmy kryzys życiowo- zdrowotny. jeszcze chcesz te fotki, czy już po ptokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 08.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a ma świadomość, że to Chińczycy wymyślili ceramikę jako pierwsi? nasza LB są ok. przy okazji - Moorela, strasznie Cię przepraszam,że nawaliłam ze zdjęciami kibelka mieliśmy kryzys życiowo- zdrowotny. jeszcze chcesz te fotki, czy już po ptokach? ja też wiem ze Wasze LB są super ale wiecie jak się facet uprze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts