Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

Ivy, właśnie wczoraj przyszły!! :D Generalnie jestem zadowolona, tylko ewentualna rada dla potencjalnych kupujących jest taka, że zdecydowanie lepszy efekt dają blachy z mocnych kolorach, ta ciemna gitara coś "nie gitara" ;) no chyba, że na ścianie efekt mnie zaskoczy, bo na razie oglądałam z ręki. Są duże, mają dziurki na śrubki, wszystko ok :) jeszcze raz dziękuję, że pamiętałaś o mnie :hug:

Witaj marnajolu (ale masz fajny nick :)), dlaczego taka tania? wydaje mi się, że dlatego, że to jest ceramika a nie gres, gres jest faktycznie dużo droższy. Parę stron wcześniej masz zdjęcia z salonu z płytkami, może coś tam wypatrzysz, jak dla mnie te ciemne płytki to trochę nie mój klimat, mają trochę dziwny ten "maz" jasny, jest dość widoczny a płytka raczej mała i na dużych powierzchniach jakoś robi się zagęszczenie mazów - każdy w inną stronę, no nie wiem czy mnie zrozumiałaś... ;)

O proszę!! Rasia wpadła :) Fajna płytka cegiełkowa nie? Bo o cegiełkowej mowa?

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy, właśnie wczoraj przyszły!! :D Generalnie jestem zadowolona, tylko ewentualna rada dla potencjalnych kupujących jest taka, że zdecydowanie lepszy efekt dają blachy z mocnych kolorach, ta ciemna gitara coś "nie gitara" ;) no chyba, że na ścianie efekt mnie zaskoczy, bo na razie oglądałam z ręki. Są duże, mają dziurki na śrubki, wszystko ok :) jeszcze raz dziękuję, że pamiętałaś o mnie :hug:

Wiedziałam że powinny przyjśc mimo że w opisie było coś o ze jakos pózniej bedą:yes: Sama zamówiłam 2 w prezencie i przyszły własnie :D

Ciesze sie ze Ci sie podobaja , myśle ze razem jak zawisną bedą super wyglądać :yes::yes::yes:

Marzenko, widzę, że Ciebie też "wylogowało" ;).

Aż mnie skręciło na wieść o promocji na szare cegiełki. Też chciałabym takie piękne w garażu :D. Zadzwoniłam do naszej Casto, ale niestety są powyżej 40 zł :(.

A wiesz do kiedy u Was ta promocja? :D

Spakuję rodzinkę i heja na wycieczkę po płytki :D

Edit:

No dobra nie zrobię najazdu na Wrocław :lol2: Okazało się, że... w pobliskiej Casto też dają w dobrej cenie. I znowu zachodzę w głowę jak to możliwe, że w tej samej sieci w sklepach będących w odległości 15 km od siebie ceny różnią się o 50% :???:

Marzenko dziękuję :hug: - wiesz za co :hug:

Edytowane przez julianna16

Amf, wyślę Ci namiary na "tynko-wylewki" wieczorem, bo teraz spaceruje w górach :D

Marnajola, ja mam też łazienkę bez okna i nord perła jak najbardziej, to są zdecydowanie jasne płytki.

Ewuś, sfinalizowalaś cegiełkę do garażu?

Pozdrowienia z Andrzejówki, ale tu śniegu!! :)

Edit: nie powinnam nigdy więcej pisać z telefonu, autokorekta odstawia takie cuda, że piszę jak pomylona ;)

Edytowane przez Moorela

• 2 weeks później...

Marzenko, co u Was?

Ja oczywiście dopiero po czasie zauważyłam, że zdjęcia z wypoczynku masz w dzienniku :oops:

Cieszę się, że pięknie i zdrowo wypoczęliście :)

Żółte cegiełki wyglądają pięknie :yes:

Marzena, gratuluję Waszych postępów w wykończeniówce!

Cegła skalna na klatce wygląda super, a ta w kotłowni to dla mnie hit :) Ostatnio zastanawiałem się co rzucić w przyszłości na ściany kotłowni teraz już chyba wiem :] I bardzo bym prosił na pw o namiary na tego ślusarza od barierek, zapowiadają się bardzo fajnie. No i grafit powinien ładnie pasować ;)

super wychodzi, moze robisz na czuja, ale czuja masz dobrego. Bardzo fajna cegła na klatce schodowej, też miałam chrapkę na taką ale nasza klatka to chyba 2x taka wysokość, obawiam się ze bym zbankrutowała :-)

a slusarz to ten od Tatarak?

a najbardziej to zazdroszczę taty który jest na miejscu i pilnuje. nam strasznie kogoś takiego brakuje.