Moorela 21.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ivy, właśnie wczoraj przyszły!! Generalnie jestem zadowolona, tylko ewentualna rada dla potencjalnych kupujących jest taka, że zdecydowanie lepszy efekt dają blachy z mocnych kolorach, ta ciemna gitara coś "nie gitara" no chyba, że na ścianie efekt mnie zaskoczy, bo na razie oglądałam z ręki. Są duże, mają dziurki na śrubki, wszystko ok jeszcze raz dziękuję, że pamiętałaś o mnie Witaj marnajolu (ale masz fajny nick ), dlaczego taka tania? wydaje mi się, że dlatego, że to jest ceramika a nie gres, gres jest faktycznie dużo droższy. Parę stron wcześniej masz zdjęcia z salonu z płytkami, może coś tam wypatrzysz, jak dla mnie te ciemne płytki to trochę nie mój klimat, mają trochę dziwny ten "maz" jasny, jest dość widoczny a płytka raczej mała i na dużych powierzchniach jakoś robi się zagęszczenie mazów - każdy w inną stronę, no nie wiem czy mnie zrozumiałaś... O proszę!! Rasia wpadła Fajna płytka cegiełkowa nie? Bo o cegiełkowej mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 O cegiełkowej:yes:, jasnoszarej:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 22.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Moorelka, napisz proszę jakie wybrałas białe płytki do nord perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.02.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No właśnie jeszcze nie wybrałam, bo nie wiem czy rektyfikowane, czy nierektyfikowane, ale raczej coś tańszego poleci, białe to białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.02.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ivy, właśnie wczoraj przyszły!! Generalnie jestem zadowolona, tylko ewentualna rada dla potencjalnych kupujących jest taka, że zdecydowanie lepszy efekt dają blachy z mocnych kolorach, ta ciemna gitara coś "nie gitara" no chyba, że na ścianie efekt mnie zaskoczy, bo na razie oglądałam z ręki. Są duże, mają dziurki na śrubki, wszystko ok jeszcze raz dziękuję, że pamiętałaś o mnie Wiedziałam że powinny przyjśc mimo że w opisie było coś o ze jakos pózniej bedą Sama zamówiłam 2 w prezencie i przyszły własnie Ciesze sie ze Ci sie podobaja , myśle ze razem jak zawisną bedą super wyglądać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMF 22.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mila napiszęCi na priv. Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 26.02.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Moorelka, jak myslisz czy plytki azulev nord perla nadawałyby sie do wc bez okien?pomieszczenie1,4m2?czy na tak małe pom. nie bedą za ciemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 27.02.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 PRYWATA - pilnie poszukuje tel do Mooreli - kto ma to prosze napisac do mnei na priv - podam do siebie tel z prośbą o przekazanie go do Mooreli bo pilnie potrzebuję się skontaktować. ..chyba że ktoś ma namiar na jej murarza, tego od pajacowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Marzenko, widzę, że Ciebie też "wylogowało" . Aż mnie skręciło na wieść o promocji na szare cegiełki. Też chciałabym takie piękne w garażu . Zadzwoniłam do naszej Casto, ale niestety są powyżej 40 zł . A wiesz do kiedy u Was ta promocja? Spakuję rodzinkę i heja na wycieczkę po płytki Edit: No dobra nie zrobię najazdu na Wrocław Okazało się, że... w pobliskiej Casto też dają w dobrej cenie. I znowu zachodzę w głowę jak to możliwe, że w tej samej sieci w sklepach będących w odległości 15 km od siebie ceny różnią się o 50% Marzenko dziękuję - wiesz za co Edytowane 28 Lutego 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.03.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Amf, wyślę Ci namiary na "tynko-wylewki" wieczorem, bo teraz spaceruje w górach Marnajola, ja mam też łazienkę bez okna i nord perła jak najbardziej, to są zdecydowanie jasne płytki. Ewuś, sfinalizowalaś cegiełkę do garażu? Pozdrowienia z Andrzejówki, ale tu śniegu!! Edit: nie powinnam nigdy więcej pisać z telefonu, autokorekta odstawia takie cuda, że piszę jak pomylona Edytowane 3 Marca 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Morello, no Twoje szare płytki świetne!No bardzo świetne.Boze jak ja kocham to forum. Musze je zobaczyc. Maz chcial szara lazienke to by mu sie podobaly. Cudowne zdjecia zimowe!! Zazdroszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.03.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dzięki Beata, naprawdę to cieszy nie sądziłam, że wersja budżetowa może tu na forum cokolwiek zwojować miłe, że znalazło się parę osób popierających wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Morelko a ja mysle wrecz odrotnie wlasnie ladna wersja budzetowa moze zwojowac forum bo nie kazdy ma worek pieniedzy wiec pokazuje kolejne swoje odkrycia bo masz smykalke do wyszukiwania perelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 05.03.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Ja tylko na chwilę bo czasu nawet na telefon do Ciebie nie miałam a chciałam Ci koniecznie napisać że PIEKIELNIE Cię wielbie! Szczegóły w wolenj chwili napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.03.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mila, nie wierzę!! No koniecznie musimy się zdzwonić i pozdrów diabła ode mnie, tylko bez pajacowania To co Ci zrobi na budowie , to jedna kwestia, ale gwarantuję Ci niezapomniane wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.03.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Marzenko, co u Was? Ja oczywiście dopiero po czasie zauważyłam, że zdjęcia z wypoczynku masz w dzienniku Cieszę się, że pięknie i zdrowo wypoczęliście Żółte cegiełki wyglądają pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Drzwi "ukradzione"!Dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Marzena, gratuluję Waszych postępów w wykończeniówce! Cegła skalna na klatce wygląda super, a ta w kotłowni to dla mnie hit Ostatnio zastanawiałem się co rzucić w przyszłości na ściany kotłowni teraz już chyba wiem :] I bardzo bym prosił na pw o namiary na tego ślusarza od barierek, zapowiadają się bardzo fajnie. No i grafit powinien ładnie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 super wychodzi, moze robisz na czuja, ale czuja masz dobrego. Bardzo fajna cegła na klatce schodowej, też miałam chrapkę na taką ale nasza klatka to chyba 2x taka wysokość, obawiam się ze bym zbankrutowała a slusarz to ten od Tatarak? a najbardziej to zazdroszczę taty który jest na miejscu i pilnuje. nam strasznie kogoś takiego brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.03.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No właśnie nie, ślusarz to jakiś dawny znajomy mojego taty, którego spotkaliśmy przypadkiem w castoramie i tak się zaczęło dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts