Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZIELONA Projekt indywidualny k. Wrocławia

Moorela

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Morelcia strasznie fajną masz tą ceglana ścianę przy barierce. Te pozostałe płytki cegiełkowe też bardzo fajnie się prezentują. śliczna jest ta inspirka z cegłami na ścianie w łazience. Nie doczytałam tylko czy w końcu u ciebie do tych płytek Noce będą takie właśnie cegły czy inna płytka?

My też zaczynaliśmy od wykończenia pom. gospodarczego. Stwierdziliśmy, że jak zostawimy na koniec to zawsze na coś innego będzie kasa potrzebna i nigdy tego nie skończymy i tak sobie będzie stało w surowym stanie.

Dziewczyny, dziękuję za pamięć o mnie i moim marnym dzienniku, ostatnio przywaliła mnie robota, czuję się jak liczydło. Fajnie, że mimo wszystko ktoś zagląda.

Sharlotka, widziałąm maila i biję się w pierś :oops:. Zaraz postaram się odpisać. w Sprawie ceramiki - zamówiłam 3 umywalki z LB, te, które mają krzywe mają mi sprowadzić nowe pod koniec kwietnia, aż tak mi się nie spieszy to poczekam. Nie mam natomiast misek WC i bidetu. Na górę chciałam Roca GAP, ale na dół nie mam zielonego pojęcia :(

Tutli, jak miło, że o mnie pamiętasz !! Ja zaniedbałam Cię okrutnie :( Ściana ceglana jest moja ukochaną, będzie jeszcze jedna taka w domu. Niestety to będą dwie jedyne, w łazience pójda normalne kafle, P. marudzi, jak czegoś jest za dużo "cały dom będzie szary", albo "cały dom będzie w cegle" ... :p

Dzięki Drop, ja normalnie nie mogę się przyzwyczaić do tego Twojego avatarka :( poznałam Cię z lizakiem sercowym i zeżarłaś tego lizaka i jakaś to nie Ty ;)

Kakusku, z łazienkami właśnie ruszyliśmy, ale na razie same nudy, osadzanie brodzików, malowanie folią w płynie, itd. ;) może lada dzień pójdą kafle. Namiar na apassionate przesyłam na priva, jestem jak najbardziej zadowolona, jedna z tańszych firm, dostawa w terminie, wszystko gra :yes:

Moorela a i owszem pamiętam i zaglądam z ciekawością - tylko czasu niestety brak żeby częściej odpisywać. U mnie kolorystycznie to też szału nie będzie - bo w większości szaro i czarno - biało się zapowiada. Jakoś nie mogę się przełamać do kolorów. Będę chyba nadrabiać dodatkami jak rodzina za bardzo przymarudzi :D

Moorela trafiłam do Ciebie od Sharlotki i bardzo się cieszę. Przeleciałam dziennik na szybko, ale już wiem, że Twój dom to zdecydowanie moje klimaty, dlatego będę tu częstym gościem :cool: Inspiracje i fotele do pokoju dziewczynek piękne!

Czekam na zdjęcia łazienek, świetnie się zapowiadają!