PiotrUn 10.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Tatarak, za Twoją radą zadzwoniłam do LB i potwierdziło się tylko, że nie ma tych misek WC Nie ma również umywalek, które zamówiłam dzień wcześniej . Niczego nie ma, jak u Kononowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrUn 10.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Kurde, to byłam ja, Moorela, tylko z kompa Piotrka - facet ma 6 postów w tym moje 4 omyłkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No to czekam na porachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 12.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 hej dziewczyny,Moorelko czy mozesz napisac jakie wymiary zakupiłas my way na obudowe wanny??tez bede miała obudowana i zastanawiam sie jaki wymiar dac i jaką fge do tych płytek?dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.04.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jolu, to był wymiar coś koło 15cm x 90 cm, na wannę mam to dało co na podłogę, fugi jeszcze nie mam, ale chciałabym, zebybyla ciemniejsza niż na inspirce u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Moorelko,jak sprawy z ceramiką?Znalazłaś inne wc i umywalki?Czy wszystko bierzesz z Linea Blue? Szkoda, że wycofali Twój model - ale mają spory wybór, pewnie coś innego wpadnie Ci w oko? Ps.Maila posłałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Morelcia strasznie fajną masz tą ceglana ścianę przy barierce. Te pozostałe płytki cegiełkowe też bardzo fajnie się prezentują. śliczna jest ta inspirka z cegłami na ścianie w łazience. Nie doczytałam tylko czy w końcu u ciebie do tych płytek Noce będą takie właśnie cegły czy inna płytka? My też zaczynaliśmy od wykończenia pom. gospodarczego. Stwierdziliśmy, że jak zostawimy na koniec to zawsze na coś innego będzie kasa potrzebna i nigdy tego nie skończymy i tak sobie będzie stało w surowym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.04.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Moorelko, czaderską masz barierkę - genialnie się wpasowała! (a mnie barierki rzadko kiedy robią wrażenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Morelko ruszyłąs już z łazienkami? Podaj prosze gdzie przez neta kupilaś Apasionate no i czy jestes zadowolona z firmy?(dostałas jakiś rabacik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziewczyny, dziękuję za pamięć o mnie i moim marnym dzienniku, ostatnio przywaliła mnie robota, czuję się jak liczydło. Fajnie, że mimo wszystko ktoś zagląda. Sharlotka, widziałąm maila i biję się w pierś . Zaraz postaram się odpisać. w Sprawie ceramiki - zamówiłam 3 umywalki z LB, te, które mają krzywe mają mi sprowadzić nowe pod koniec kwietnia, aż tak mi się nie spieszy to poczekam. Nie mam natomiast misek WC i bidetu. Na górę chciałam Roca GAP, ale na dół nie mam zielonego pojęcia Tutli, jak miło, że o mnie pamiętasz !! Ja zaniedbałam Cię okrutnie Ściana ceglana jest moja ukochaną, będzie jeszcze jedna taka w domu. Niestety to będą dwie jedyne, w łazience pójda normalne kafle, P. marudzi, jak czegoś jest za dużo "cały dom będzie szary", albo "cały dom będzie w cegle" ... Dzięki Drop, ja normalnie nie mogę się przyzwyczaić do tego Twojego avatarka poznałam Cię z lizakiem sercowym i zeżarłaś tego lizaka i jakaś to nie Ty Kakusku, z łazienkami właśnie ruszyliśmy, ale na razie same nudy, osadzanie brodzików, malowanie folią w płynie, itd. może lada dzień pójdą kafle. Namiar na apassionate przesyłam na priva, jestem jak najbardziej zadowolona, jedna z tańszych firm, dostawa w terminie, wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Marzenko nic nie dostałam Jak już zaczniecie kafelkować to pójdzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 fajna ta ściana ze starej cegiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.04.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Wojgoc, to chyba pierwsza pochwała od Ciebie, jak Ci zrobię huga, to chyba uciekniesz z kwikiem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 nie pierwsza:no: i pewnie nie ostatnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Moorela a i owszem pamiętam i zaglądam z ciekawością - tylko czasu niestety brak żeby częściej odpisywać. U mnie kolorystycznie to też szału nie będzie - bo w większości szaro i czarno - biało się zapowiada. Jakoś nie mogę się przełamać do kolorów. Będę chyba nadrabiać dodatkami jak rodzina za bardzo przymarudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Apeluję do właścicielki dziennika coby coś tam naskrobała (bym mogła zapytać o coś bez sensu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 o co chcesz pytać bez sensu, Julianna? Apel popieram - Morello, wracaj że!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 20.04.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Moorela trafiłam do Ciebie od Sharlotki i bardzo się cieszę. Przeleciałam dziennik na szybko, ale już wiem, że Twój dom to zdecydowanie moje klimaty, dlatego będę tu częstym gościem Inspiracje i fotele do pokoju dziewczynek piękne! Czekam na zdjęcia łazienek, świetnie się zapowiadają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 o co chcesz pytać bez sensu, Julianna? Apel popieram - Morello, wracaj że!!! A to taka szyfrowana wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Moorelo, niech Cię to liczydło odgniecie i wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts