platka 08.05.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Cześć Marzenko, ale szalejecie z tą wykończeniówką pięknie!!! jeśli chodzi o panele, to dorzucam jeszcze takie: http://www.ceneo.pl/17026117?se=YIj43gJWvsTWABY6tihxJcsuYNmaiX-8&gclid=COXx0Jf3hrcCFYZe3god13oAhA jeśli dąb jest brany pod uwagę. z Twoich typów chyba bym wybrała te drugie, bo te pierwsze mają taki dziwny kolor, albo zdjęcie nie oddaje tego koloru. Edytowane 8 Maja 2013 przez platka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.05.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Marzenko, z tych pokazanych paneli też ładniej wygląda dla mnie 2, ale zdjęcia rzadko oddają faktyczny wygląd, więc wierzę, że te pierwsze na żywo mogły Cię zachwycić A myślałaś o dębie bielonym? Tu coś na ten przykład http://bestfloors.eu/media/products/10d62948f1bcebd00642b6db550fdbdf/images/thumbnail/large_Panele-pod--ogowe-D--b-Bielony.JPG?updated_at=1335264615 Źródło http://www.podlogi-swiata.pl/userdata/gfx/a7f0bfca9dc9c65c0ddab4c1a7eab3f2.jpg Źródło Edytowane 9 Maja 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.05.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Moje Panelowe Doradczynie serdecznie dziękuję, zakupiłam dziś jasny dąb z Balterio, jest super! Kaka, wklejam zdjęcia umywalki z boku, ogólnie jest tak, że potrzeba przynajmniej 2cm, a najlepiej 3-4cm, żeby swobodnie włożyć rękę za umywalką w celu wyczyszczenia tejże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Moorela, dodam, że program rozlicza prawidłowo. Dostałam niedawno zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.05.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jest na zwrot określony termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Morelko kolejna decyzja za Toba :hug:Nie wiem o ktorym debie piszesz ale skoro jest super to wierze na slowo Ja taka bardzo jasna podloge chcialam do pokoju zabaw (teraz juz komputerowego bo chlopaki wyrosly z autek ) Podobaja mi sie nawet takie calkiem biale panele ale maz kreci nosem Bardzo dziekuje Ci za sprawdzenie-mysle ze poswiece te 4 cm i zrobie szerszy blat bo cena umywalki bardzo do mnie przemawia Znalazlam fajna biala mozaike ale ty juz masz swoja to nie bede pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.05.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Pokazuj, pokazuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) Własnie dotarlam do dziennika -elewacja przepiekna Troche zaluje ze u siebie "nie pokolorowalam" kilku elementow ale nie umialam zrobic sobie zadnej wizualizacji i balam sie ze cos sknioce wiec wszystko poszlo na bialo/smietankowo.Moze jak juz zrobumy wnetrza pomaluje farba wykurz bo widze ze fajnie to wyglada Moorelko nie wiesz czy panele i plytki mozna sobie odliczac ?(mam nadzieje ze tak ) Wiesz tak sobie pomyslalam ze bardzo duzo elementow bedziemy miec takich samych i mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze tak od Ciebie zgapiam ale mamy podobne gusta i zalozenia finansowe Ogladnelam tez panele-bardzo fajny wybor Nie wiem jak masz zamiar laczyc panele z gresem lub robic dylatacje ale ja ostatnio szukalam na ten temat bo nie podobaja mi sie listwy laczeniowe a ze nie jest to podloga klejona do podloza wiec korek w plynie odpada i dotarlam do kitu/uszczelniacza do parkietu http://www.sklepy24.pl/sklep/trops_pl/produkt/kit-budowlany-parquet-seal-310ml-kolory-den-braven/955 Poleca go jedna dziewczyna ktora zawsze w ten sposb robi polaczenia deski trojwarstwowej (kladzionej jak podloga plywajaca czyli tak jak panele) i twierdzi ze sie sprawdza.Trzeba pomiedzy panelema gresem zostawic szczeline 5-6 mm i pozniej wpuscic tam ten kit.Oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie Edytowane 11 Maja 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.05.2013 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Morelko,na zwrot VAT US ma 4 mce - my swój dostaliśmy niedawno, wiem, jak gruba suma wpływająca na konto bardzo cieszy:lol2: - gratuluję przebrnięcia przez rozliczenie, nie jest to faktycznie straszna katorga:) Ja Cię!!!!!Elewację masz PRZEPIĘKNĄ!!!!!!!!!!Ponadczasowa, stonowana, strasznie po mojemu! No i gratulacje, że już zaraz się przeprowadzisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.05.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Moorelo bardzo podoba mi sie Twoja lazienka Umywalki kupue "Twoje" Czy moglabym prosic o namiar na ten program? Raz juz sie rozliczalismy wtedy mialam kupe czasu, bylam tuz przed porodem, teraz drugi raz musze rozliczyc ale juz nie mam czasu. Program by pomogl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 fajny ten Dąb Miodowy z Tarkettu-kupowałas w Bel-Polu na Bielanach? byliśmy tam ostatnio, duży wybór ale obsługa była jakas nie ten teges... a elewacja wyszła super. Właśnie przy porannej kawie dyskutowlaiśmy o tym z mężem i wyszło ze chyba będziemy malować elewację dopiero następnej wiosny. Teraz nie styknie (ale za to mamy barierki na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.05.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Moorela, termin tak ja Sharlotka napisała - 4 miesiące. Ja swój wniosek składałam 31 grudnia, pod koniec kwietnia poproszono mnie do US, bo niektóre kopie były nieczytelne. Podpisałam też oświadczenia i 30-go albo 2-go miałam przelew na koncie. Elewacje wyszła pięknie. Oba kolory mi się podobają. Dom z tynkiem jest już taki pełny i dokładny. Kakusek, całą górę mam w białych i są piękne. Nie zamieniłabym na inne, chociaż wiadomo, że trochę roboty ze sprzątaniem. Czuszka, polecam Bel-Pol na Olsztyńskiej - Pana Kamila. Edytowane 12 Maja 2013 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Czy moglabym prosic o namiar na ten program? :yes::yes:jeszcze nie rozliczałam wiec może z tym dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 link do programu http://pit.republika.pl/vzm.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 12.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Domek super wygląda z elewacją! Szkoda, że Wasza ekipa nie chce pracować po naszej stronie wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.05.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Kakusek, panele i płytki można sobie odliczyć, z gresem chyba nie jest do końca jasna sprawa, bo chyba zależy to od rodzaju gresu i powierzchni w metrach kwadratowych jednej płytki, ale widzę, że u nas na fakturach sprzedawcy sprytnie pisali "płytka ceramiczna" nawet przy gresie i odliczyłam wszystko. Właśnie elewacją może nie ma co się tak do końca przejmować, bo pewnie za ok. 5 lat trzeba będzie odświeżyć, można wtedy wprowadzić zmiany. Jak Ci się coś podoba to kupuj śmiało, cieszę się, że mogę komuś pomóc, sama też przecież dużo skorzystałam z Waszej pomocy. Tylko co Ty mi za kit tu wciskasz? Nie znam tego kitu/uszczelniacza, muszę poczytać Sharlotka, dzięki, cieszę się, że Ci się podoba. Dziewczyny, co tak długo z tym VATem? Kurcze ja już prawie podzieliłam skórę na niedźwiedziu, ale widzę, że trzeba zmienić harmonogram wydatków Beata, nie będziesz żalować umywalki, a jak będziesz to za parę lat wymienisz Program jest naprawdę super, zgodnie z P. stwierdziliśmy, że zapłacilibyśmy za niego dużo więcej. I koniecznie polecam jeszcze wyszukiwarkę z tej samej strony, mozna w niej wpisywac nazwy intuicyjnie i nazwy handlowe (np. stelaż pod bidet, fuga Mapei, itd.) i wtedy przekierowuje Cię do odpowiedniej grupy z klasyfikacji PKWiU. Najwięcej zabawy chyba jest z elektryką. Pierwszy dzień miałam taki na wdrożenie, co i jak, gdzie się wpisuje, 2 i 3 dzień to już była praca na akord Czuszka, panele kupiliśmy w Komforcie na Krzywoustego. mamy blisko na budowę stamtąd a poza tym mają teraz tam promocję na ten jasny dąb, na której jesteśmy 1,4 tyś do przodu. Podkład kupimy przez internet, muszę jeszcze coś poczytać co kupić. W Belpolu faktycznie jest spory wybór, byliśmy tydzień temu i ta obsługa jakaś drętwa, poza tym moje dziecko urwało tam klamkę na ekspozycji i znowu upoceni w zamieszaniu ewakuowaliśy się. Ten zakup wczorajszy to taki trochę akt desperacji, ale ostatecznie dobrze wyszło. Tarkett też mają w Komforcie. Oba panele, jak pisałam w dzienniku mają ciekawą tę powłokę udającą szczotkowanie. Spirea, u Ciebie prace już trwają na elewacji? Ciekawa jestem Twojego koloru. W sumie wczoraj się zorientowałam, że jako jedyni w najbliższej okolicy mamy biało-szary dom, same żółtki i łososie na około. Jeszcze raz dziękuję za namiar na program. Na fali entuzjazmu planuję rozliczyć faktury za remont mieszkania sprzed 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Moorela, elewacja wyszła rewelacyjna. Panele też ładne wybraliście. To kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Powróciłam po-majówkowo a tu taka piekna elewacja! Super! A te panele na górę bardzo ładne/ Tez chcemy jakes jasne a górę więc nie wiem czy w takiej jak te Twoje nie pójśc bo cena zachęcająca bardzo! A ta firma to jakas znana/polecana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Moorela, a dlaczego nie może być tam okap? Przecież są okapy podszafkowe, które można zamaskowaś frontem szafki. Na jakiej wysokości masz te szafki? Nie rozumiem też tej ciężkości szafek. O co dokładnie chodzi, o fronty? One mają być podnoszone do góry?Ogólnie ta tuba nie wygląda źle, ale jednak poszłabym w ten okap ukryty w szafce. Edytowane 12 Maja 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.05.2013 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Moorela, zamawialiśmy do odnawianego mieszkania w Ikei 60-tki. Kilka razy otwierałam te szafki i było ok. Nie widzę problemy z tym otwieraniem. Może to zależy od tego, z czego będą fronty, czyli ciężkości skrzydła i jakości zawiasów. Co do okapu. Ta tuba w rzeczywistości będzie trochę inaczej wyglądać - odległość od płyty, to ok. 60 cm, więc chyba podobnie jak szafki. Jak inaczej przykleisz na wizce może nie być takich dysproporcji. Co do szafki - czy nie jest to kwestia po prostu odpowiedniego okapu? Powinien być taki do zabudowy, aby nie było go widać od frontu np. coś takiego http://www.sferis.pl/produkt/59261-okap-podszafkowy-candy-cbg-640-x-inox-wydajnosc-280m.html czy takiego, jak nie masz, co z kasą robić http://www.sklep.prince.net.pl/okap-do-zabudowy-szafce-evo-58cm-p-980.html Napisz do Sheenaz albo Salika - oni mają podszafkowy i widać tylko delikatnie listwę. Wszystkie szafki są równej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts