Barbara74 26.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Morello,ja w kuchni też sobie już linie zrobiłam,bo musiałam wiedzieć ile kupić mam narożnych,to samo muszę zrobić w salonie.No a ogrodzenie-podobnie kasy brak,ale myślałam właśnie też o antracycie ,może coś w tym stylu?http://eurofence.pl/produkty/eurofence-heavy-ogrodzenie-kratowe-ogrodzenie-panelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A masz już fotel do obicia,ja mam po babci fotel art deco,może dam go do sypialni ,ale jeszcze chciałabym coś do salonu.A te materiały jak kupowałaś tzn.resztki?prosiłąś o próbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.05.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Basia, ogrodzenie fajne, ale ja muszę w to ogrodzenia u nas wsadzić i furtkę i jeszcze bramę na samochód, więc chyba musi być więcej elementów murowanych, tak myślę. Fotela nie mam, ale już znalazłam babke na alle gro, które ma cały magazyn fotelami wypakowany Materiały kupowałam na amerykanskim ebayu, o próbki nie prosiłam bo i tak jest kłopot z wysyłką (będę kombinować przez szwagierkę, która mieszka w usa), po prostu brałam, co mi wpadło w oko i miało w miarę mocne kolory, bo na tym mi zależało. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 nie wyświetla mi się link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ja też mam kuzynkę no i może przyjedzie w lipcu :)ja chciałąbym do przedpokoju kinowe fotele kupić.Mężowi się też strasznie podobają.Morello u nas bramy ,ani furtki nie będzie.Tzn .jakaś robocza musi być z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.05.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Właśnie niestety większość z tych sprzedawców nie wysyła do Polski kupionych materiałów, także jeśli masz kontakt w usa to korzystaj, wychodzi taniej niz u nas, poza tym, jest po prostu większy wybór.Super pomysł z tymi kinowymi krzesłami.Ja chcę kupić fotele "klubowe", jak to kiedyś w klubach pracowniczych były, np. takie:http://allegro.pl/fotele-klubowy-design-art-deco-uszaki-i3275303800.html Edytowane 26 Maja 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ogrodzenie fajne,ale u mnie lis przejdzie a te klubowe też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Morelko jaki wzielas podklad pod panele na gore? Masz tam ogrzewanie podłogowe? U mnie brak wiec zastanawiam sie nad jakimis płytami XPS 6-7 mm zeby zrownac sie z płytkami w łazience . Nie wiem jak rozwiazac sprawe roznic wysokosci tam gdzie bedzie podlogowka bo wtedy podklad musi byc duzo cienszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) dzięki z namiary tego pierwszego to nawet znam i odwiedzam co jakiś czas. Tylko jest mały minus obaj nie mają opcji wysyłki za granicę , chyba że przez kogoś w USA będziesz kupowała? - ech piękne te hamerykańskie tkaniny są Kochana zasadzam się na inne fotele - nie te z Dzierżoniowa - bardziej nowoczesne Edytowane 27 Maja 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.05.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kaka,kupiliśmy podkład Arbiton PE Maxima 2mm. Nie rozumiem, w czym masz problem z wysokością wylewki, masz różne w różnych pomieszczeniach? Tutli, mam szwagierke w usa i wszystko wysyłam do niej. Zdradz, co to za fotele, pokaz jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Morleko wszedzie mam rowne wylewki i jesli w lazience dam plytke grubosci 1 cm plus klei czyli okladzina podlogowa wyniesie 1,5 cm a panele sa grbosci 7-8 mm to zeby wyrownac poziom panel-plytka musze dac podklad o grubosci okolo 7 mm. Moze ja cos zle mysle ale tak ta chlopski rozum wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 27.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 kakusek - jeżeli podłoga ma być wszędzie w jednej płaszczyźnie, to dobrze myślisz . Czasami można też zgubić parę cm robiąc leciutki spad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.05.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Morleko wszedzie mam rowne wylewki i jesli w lazience dam plytke grubosci 1 cm plus klei czyli okladzina podlogowa wyniesie 1,5 cm a panele sa grbosci 7-8 mm to zeby wyrownac poziom panel-plytka musze dac podklad o grubosci okolo 7 mm. Moze ja cos zle mysle ale tak ta chlopski rozum wychodzi Kakusek a co to za panele o grubości 7-8mm? Bo przyznam szczerze ze o takich jeszcze nie słyszałam... Czy to w ogóle ma jakaś wytrzymałość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Koktajl a takie np http://1000podlog.pl/szukaj/1796_Panele_pod%C5%82ogowe_Woodstock_D%C4%85b_Sherwood_Miodowy_%28Deep_Honey%29_8153214_AC4_8mm Nie wiem jaka maja wytrzymalosc ale musze cos polozyc na betonya na drewno mnie nie stac Dr_au dzieki za podpowiedz Czy taki leciutki spad robi sie dodatkowa wylewka na malym fragmenice? Wiem ze roznice wysokosci mozna tez zamaskowac dajac na łaczeniu listwe ale ja polaczenie gresu/paneli planuje wykonczyc kitem/uszczelniaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.05.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Faktycznie Kaka, tak wychodzi, no chyba, że listwą zniwelujesz, ale Ty nie chcesz listwy. A ten kit można dawać przy podłodze pływającej? Bo panele chyba będziesz na pływająco układać, nie? Koktajl, teraz jest bardzo dużo takich paneli, moje np. mają 7 mm i raczej wytrzymają użytkowanie Przy podłogówce kupowanie grubszych paneli chyba mija się z celem. Trzeba pamiętać tylko, że nie mogę przegrzewać podłogówki powyżej 30 stopni, czego i tak nie mogę robić, bo na całym dole mam drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 W takim razie cienki bolek ze mnie w tym temacie:) sama z ciekawości zapytałam J. jakie my mamy i ponoć tez maja tylko 10mm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.05.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Marzenko mozna Dziewczyna ktora stosuje ten uszczelniacz zajmuje sie wykanczaniem mieszkan i od lat stisuje go przy polaczeniach gres/podloga trojwarstwowa ktora tez uklada sie plywajaco. Trzeba tylko liczyc sie z tym ze co 2- 3 lata moze sie zdarzyc ze trzeba bedzie go wymienic ( wydlubac stary i wpuscic nowy bo moze popekac lub sie zniszczyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.05.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tutli, mam szwagierke w usa i wszystko wysyłam do niej. Zdradz, co to za fotele, pokaz jakieś foto. Moorela takie fotele chodziły mi po głowie ale na dzień dzisiejszy jednak zrezygnowałam http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/59/26/81/3259268152 http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/59/29/47/3259294781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.05.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Morelko,przypomnisz, jaki masz kamień na kominku?i czy twój jest taki "czarny czarny", czy ma jakieś drobinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Gosia, fotele fajne, choć chyba wolę w drewnie. A jeśli nie te, to co wymyślilas? Ania, nie mam pojęcia co to za kamień, u kominkarza po prostu pokazalam palcem ona mają bardzo minimalne drobinki, ale naprawdę mikro i w zasadzie powiedziałabym, że jest czarny czarny, trzeba się naprawdę mocno przygladnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts