Sharlotka 28.05.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To pewnie Nero Zimbabwe albo Nero Assoluto, dedukuję po dzisiejszej wędrówce po ogromnym zakładzie kamieniarskim - rozczarowałam się bardzo granitami z dużą ilością np. złotych drobinek:( - za to powyższy strasznie wpadł mi w oko, w wersji polerowanej oraz matowej, szczotkowanej.Thanks Marzenko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ania, zerknij sobie, mam takie nie za dobre zdjęcie z bliska, ale może Ci coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 28.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 he, czy bys mogła napisac ile wydaliscie na piekarnik+mikrofala+indukcja??(moze byc priv, jak tu nie chcesz).takie same sprzety wybrałysmy, ja jescze przed negocjacja, wiec nie wiem ile moge wywalczyc i czekam na zdjecia łazienki z my way- u mnie jutro chyba wanna bedzie obudowywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jola, my jeszcze nie kupiliśmy AGD, mamy wybrane i trochę czekamy, aż podciągniemy robotę na budowie, żeby ich nie przestawiać z kąta w kąt. Tato dziś mówił, że fazowanie My Way to droga przez mękę, więc obudowywanie wanny to jakiś koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 za to fazowanie Atlas Concorde to czysta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A fazowałeś osobiście? Mój murarz mówił, że ziemia taka fajna u nas, że aż się kopać chce, zależy kto w czym znajduje przyjemność Wojgoc, ile płaciłeś za Atlasa? Powiedz mi, że drożej, to przynajmniej się pocieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 osobiście? niestety nie mam takiej mozliwości, ale kafelkarz zrobił luczki na miejscu nie jadąc do wycinania laserowego, fazowanie to samo.płaciłem po 189zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Wojgoc, my też nie cięliśmy nic laserowo. Zrobiliśmy tylko mozaikę strumieniem wodnym. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś chciał sam robić mozaikę, niezależnie od tego jak dobrym fachowcem jest. Resztę tato sam robi na miejscu.189 zł to sporo, płaciłam 70 zł mniej na metrze. Ania, znalazłam na fakturze nazwę kamienia kominkowego, to granit Absolut Black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.05.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 normalna cena to 330zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.05.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tak, pamiętam, że były w promocji w MF, niestety nawet w promocji są poza moim zasięgiem, ale są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.05.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Gosia, fotele fajne, choć chyba wolę w drewnie. A jeśli nie te, to co wymyślilas?. Moorelko na razie nic - czekam, szukam się i waham. Potrzebuje fotela/li do pokoju młodej i nie wiem czy być konsekwentną i walnąć jej jakiś barokowy fotelik w odjechaną tapicerkę czy właśnie na przekór taki bardziej modern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.05.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tak, pamiętam, że były w promocji w MF, niestety nawet w promocji są poza moim zasięgiem, ale są piękne. kwestia ilości m2 - my way cennikowo w takim formacie też kosztuje ponad 200zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 29.05.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 u mnie wanna moze dzis bedzie obudowana, strasznie odpryskują te płytki, ale wygladaja slicznie , troche żaluje , ze nie dałam na podłogę.. gdybys miała wyceny to jak nie zapomnisz daj znac pozdrawiam mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Morelko,dziękuję serdecznie za pomoc - zarezerwowaliśmy sobie ten sam granit na kominek -Nero Assoluto czyli Absolute Black - wieeeeelką płytę 300 x 180 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Morelko, dziękuję serdecznie za pomoc - zarezerwowaliśmy sobie ten sam granit na kominek -Nero Assoluto czyli Absolute Black - wieeeeelką płytę 300 x 180 cm:)ile taka płyta waży? jak ma wyglądać konstrukcja do montażu takiej płyty na kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Wojgoc, robimy długą półkę przy kominku (prawie 3 m), stąd musimy mieć slab o takiej długości Wyglądać ma to mniej więcej tak - wrzucam na moment przecudną wizkę od Pesteczki - ma być bardzo podobnie, choć nie w 100%, względy techniczno - wizualne wymusiły pewną korektę: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Nie wiem, ile waży płyta- to nie moje zmartwienie:) - transport i wykonanie jest po stronie ekipy kominkowej.Pod półkę będzie robiona konstrukcja z pustaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 myślałem, że montaż ma być pionowy. jeśli uda Wam się w pełni zrealizować projekt z wizki to będzie to bardzo ładnie wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.05.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dziękuję - w pełni niestety nie, ale bardzo podobnie:) Chcemy, by było ładnie, ale i praktycznie - stąd pomysł zrobienia długiej półki na ścianie - przyda się na sprzęt i jakieś dekoracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.05.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 ze sprzętem to różnie może być - jakbyś nie zaizolowała kominka to i tak wokół niego w czasie palenia będzie zdecydowanie cieplej niż w pomieszczeniu co dla np. sprzętu RTV nie jest korzystne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts